We hebben een extra luifel voor onze voortent bijbesteld (we hebben een schaduwluifel). Bax gemaild wat de mogelijkheden waren en of dezelfde kleurstelling nog leverbaar was. Alle vragen werden snel e... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super tevreden met onze Unico Verona XL luifel met gaasfront. Helaas kregen wij de foute maat mee van het gaasfront en omdat onze caravan in het buitenland gestald wordt, ondervonden we dit te laat.... Ver mais
Vandaag een zeer slechte ervaring met de klantenservice. We werden nav een garantie vraag, zeer onbeschoft behandeld, er werd niet geluisterd, met een vooringenomen standpunt, waardoor een open gespr... Ver mais
Behulpzaam en meedenkend personeel! De bestelling was klaar en na een mailtje van ons werden we de volgende dag meteen gebeld met de vraag of het ons schikte als de bestelling vandaag werd verstuurd.... Ver mais
Informações sobre a empresa
De Tenten en Voortenten specialist ✓ Kampeerartikelen, Slaapzakken, Slaapmatten ✓ Tuinmeubelen en Barbecues ✓ Bezoek de showroom van 20.000 m²
Informações de contacto
Loo 22, 5571 KR, Bergeijk, Holanda
- baxrecreatieshop.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 11% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Goed advies en begeleiding
De contactpersoon heeft goed advies gegeven, reageerde vlot op mijn vragen en gaf goede begeleiding bij aankoop van luifel met voorwand.
Goede uitleg over onze aangekochte unico deeltent 5000L en tentluifel 500
Goede uitleg over onze aangekochte unico deeltent 5000L en tentluifel 500.
Snelle levering en zo te zien compleet.
Zeer tevreden over het unico kwaliteit en het gemak daarvan .
Vriendelijk personeel die altijd mee…
Vriendelijk personeel die altijd mee willen denken.
Kuipgrondzeil 7.1
Correcte afhandeling van de bestelling, vriendelijk dienst naverkoop , correcte levertijd
Goede tips
Een goede duidelijke verkooptechniek zonder opdringerig te zijn.
Snelle reactie op mails met goede tips
Vriendelijke medewerkers
Vriendelijke medewerkers. Goede uitleg over de verschillende tenten. Nemen de tijd voor je en goede en snelle communicatie
Fijne betrouwbare winkel met goede service
Goed telefonisch en per mail geholpen met uitzoeken van een tentluifel!
Fijn dat we een mooie luifel voor onze caravan hebben kunnen bestellen, en hij is voorlopig nog niet binnen, dus alleen een aanbetaling hoeven te doen. Top!
Demodag en unico voorscherm tbv verona Luifel
Afgelopen vrijdag, 19 december naar Bax geweest enerzijds voor het ophalen van een voorscherm voor de Verona luifel en anderzijds voor de. UNICO Demodag . Deze demodag was erg leerzaam en vooral ook leuk, we hebben het hele proces uitgelegd gekregen en gezien van hoe de Unico producten gemaakt worden. En vervolgens een demo hoe de luifel op te zetten met de nodige tips. Nogmaals dank aan het demoteam 👍.
Telefonisch goed bereikbaar en goede…
Telefonisch goed bereikbaar en goede info.
Tent moet nog gemaakt worden dus kan er verder weinig over zeggen nog
Heel goed advies gekregen.
Heel goed advies gekregen.
We hadden een offerte gekregen voor reparatie van de voortent.
Maar bij het brengen en controleren van de tent werd er goed uitgelegd dat repareren eigenlijk geen duurzame oplossing was.
Uitgebreid uitleg gekregen over een nieuwe voortent en deze inmiddels besteld
Snelle afhandeling zodat wij onze unico…
de tent besteld . De eerste persoon. begreep gelijk wat wij wouden hebben.
Enigste tip..laat 1 persoon de betreffende mail beantwoorden.
Want het ging wel erg langs elkaar heen.
Recensione sui contatti preliminari
Non avendo ancora ricevuto l'articolo ordinato la mia recensione si limita ai contatti precedenti l'acquisto. Ho apprezzato la disponibilità a chiarire tutti gli aspetti dell' acquisto, la precisione dei dettagli.
Goede ervaring
Duidelijke communicatie, toevallig had ik veel geluk, maar het is gewoon goed afgehandeld, dus ook zonder dat geluk zou mijn review positief zijn.
We werden snel en accuraat geholpen
Aan de hand van ons caravan type en jaartal werden we snel geadviseerd welke Unico luifel we moesten bestellen.
Prettig communicatie en meedenken met de klant
Snel, binnen 24 uur antwoord op vragen en na vaststellen wat we nodig hadden ook fijn meegedacht om de bestelling in orde te maken. Prettige communicatie, fijn bedrijf die met je meedenkt.
Veranda Unico Siena
Mi hanno supportate a dovere sia nella scelta del prodotto sia nella formalizzazione dell'ordine superando i vincoli imposti dal sito relativamente alla destinazjobe prevista oer ka consegna(sono previsti solo Olanda e Germania)