Leia as opiniões dos outros
Nette prijs, goede levering ondanks de Black friday en sinterklaas drukte, Netjes status updates van de bestelling van zowel Bburago (Binnen 3 uur na bestelling als verzendklaar gemeld, bestel op maan... Ver mais
Op tijd geleverd niets mis mee ga zo door. Maar de koeriers dienst was hopeloos gelukkig heb ik een ring deurbel daar zag ik op dat zijn mijn pakketje na eerst aan bellen en er niemand thuis was... Ver mais
Nadat het product weer voorradig is kreeg ik netjes een mail hierover. Direct heb ik het besteld en werd hij snel geleverd.
Informações sobre a empresa
Fabrikant van modelauto's, schaalmodellen en speelgoed.
Informações de contacto
Holanda
- bburago.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Overzichtelijke webshop met duidelijke…
Overzichtelijke webshop met duidelijke afbeeldingen.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Snel geleverd en prima verpakt.
Een Snelle service goede verpakking en…
Een Snelle service goede verpakking en een geweldige site .
Top sevice en snelle levering
Nadat het product weer voorradig is kreeg ik netjes een mail hierover.
Direct heb ik het besteld en werd hij snel geleverd.
Mooie en prijsvriendelijke modellen ⁹
Mooie en prijsvriendelijke modellen. Waarheidsgetrouw! Foutje wordt direct gecorrigeerd en voor de klant opgelost.
Leuke modellen voor een schappelijke…
Leuke modellen voor een schappelijke prijs. De laatste ster heb ik niet gegeven omdat ik alleen modellen van topteams kreeg voorgeschoteld, en alleen van de laatste seizoenen. Oudere modellen, en alle teams, dat trekt mijn interesse nog meer
Snelle en complete levering
Snelle en complete levering. In tegenstelling tot de vorige levering waarin de vwekeerde en oedkopere versies werden geleverd.
heel snel als een formule 1
Omdat ik op de hoogte word gehouden van…
Omdat ik op de hoogte word gehouden van de nieuwe modellen en wanneer ze leverbaar zijn
Het pakket dat ik besteld heb
Het pakket dat ik besteld heb, is heel snel en perfect afgeleverd, dankjewel
gemeld zoals beloofd en geleverd zoals…
gemeld zoals beloofd en geleverd zoals afgesproken
Als een klant een mail stuurt ook…
Als een klant een mail stuurt ook reageren stuurde vorige week 2 mails en we zijn vandaag 4 april nog steeds geen reactie en als je klanten tevreden wil houden moet het niet op deze manier
Netjes op tijd geleverd en het correcte…
Netjes op tijd geleverd en het correcte artikel, keurig.
Twee auto’s ontvangen
Twee auto’s ontvangen. De een helemaal vol met vette vingers en krassen en de ander in de verkeerde kleur ontvangen. Gemaild en gebeld op beide geen gehoor. Eerste en laatste keer!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.