De smukkeste smykker ❤️lavet af den…
De smukkeste smykker ❤️lavet af den skønneste kvinde Anne-marie🙏 kan varmt anbefale at købe jeres smykker der..

Resposta da Anne-Marie Brissón Fine Jewelry
Hos Anne-Marie Brissón finder du et gennemtænkt udvalg af ægte smykker i høj kvalitet til fair priser. Vores sortiment spænder bredt – fra naturlige og laboratoriedyrkede diamanter til nøje udvalgte ædelstene som safirer, smaragder og rubiner, samt perler. Hos Anne-Marie Brissón kan du både købe halskæder, armbånd, ringe samt øreringe i både guld og sterling sølv smykker. Vi har skabt en webshop, der gør det nemt og trygt at finde det helt rigtige smykke – uanset om det er til en særlig anledning eller som en personlig gave. Vores fokus er ikke kun på kvalitet og design, men også på tillid, service og gennemsigtighed. Vi arbejder ud fra et made-to-order-koncept, hvor hvert smykke først bliver lavet, når du har lagt din bestilling. Det betyder, at du får et personligt og unikt smykke, skabt specielt til dig – og samtidig undgår vi overproduktion og ressourcespild. Produktionen tager typisk 2–4 uger, og vi holder dig naturligvis opdateret. Hvert eneste smykke fremstilles med omtanke for både dig og miljø.
Dinamarca

Resposta da Anne-Marie Brissón Fine Jewelry
Købte den fineste halskæde med hvid safir. Kunne ikke finde tilsvarende billigere andre steder. Hurtig levering og pakket sikkert og fint ind ✅
Er bestemt ikke sidste gang jeg køber noget fra Brisson Diamonds.
5 stjerner herfra :)

Resposta da Anne-Marie Brissón Fine Jewelry
Købte de smukkeste 2 karat diamond øreringe til min kone, og hun blev ekstatisk da hun så dem! Sindsygt smykke øreringe til en fair pris ift. konkurrenter. Jeg brugte noget tid til at snakke de forskellige muligheder igennem med Anne-Marie og det var en kæmpe hjælp, hun har virkelig meget viden omkring ædelsten og value-for-money. Kæmpe thumps up fra både min kone og jeg.

Resposta da Anne-Marie Brissón Fine Jewelry
Jeg købte det fineste guldarmbånd til min mand i 40 års fødselsdagsgave. Det er så fint og smukt. Anne-Marie var så professionel og god til at lytte efter mine ønsker og behov. Indpakningen var også så flot (ikke at min mand gik op i det - men det gjorde jeg :-) ). Så de varmeste anbefalinger herfra.

Resposta da Anne-Marie Brissón Fine Jewelry
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.