Billige Dæk Og Fælge = BDOF.DK Opiniões

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har handlet med Morten masser af gange, ligesom jeg anbefaler ham til venner og familie. Serviceniveauet er højt (svarer villigt og hurtigt), ligesom dækkene leveres meget hurtigt og er i orden (p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ville først købe nogle Nokian dæk, som desværre viste sig at være umulige at fremskaffe. Blev glimrende vejledt. Endte med et sæt Energy Saver, som kom godt pakket ind og før aftalt leveringsdato. Fre... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kun give 4x4butikken 5 stjerner. Bestilte 4 dæk lørdag. Fik bekræftelse samme dag, om at varen bliver leveret tirsdag. Tirsdag morgen kl. 7,40 kom varen. God hurtig betjening, uden nogen problemer... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har købt dæk og fælge i 4x4 butikken. Ordren blev hurtigt genemført og vi blev løbende holdt orienteret via mail. Der skete det at fælgene desværre ikke passede til bilen og Morten var super behjæ... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de pneus
  2. Loja de acessórios para automóveis

Escrito pela empresa

Sælger dæk og fælge til nok Danmarks billigste priser,

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fin service

Jeg bestilte nav til en terrano fra et andet firma men fik efter nogle dage oplyst at de først kunne levere medio marts. Jeg søgte videre og fandt så overnævnte firma. Jeg bestilte og var så spændt på om jeg ville få samme besked. Der gik 1,5 uge så havde jeg navene. Fin service

22 de janeiro de 2014

Super

Utrolig hjælpsom. Sender man dem en mail går der ikke mange min. Før de har svaret igen. Ikke sidste gang jeg handler her.

30 de julho de 2013

Det var da let

Det kan næsten ikke være mere simpelt, let og hurtigt ,at bestille dæk og fælge Hos 4x4 og til de bedste priser. Varene kom allerede dagen efter lige til hoveddøren , rigtig god og venlig service hos dem, de var så flinke ,at svarer på emails endda i weekenden. Dem vil jeg varmt anbefalde Tak Morten

22 de junho de 2013

Fuldt ud tilfreds

Bestilte 4x dæk monteret på Rial alufælge. Det hele kom fra Tyskland 3 dage efter bestilling. Dækkene var perfekt afbalanceret, og ingen ridser på fælgene eller lignende. Jeg er fuldt ud tilfreds, og vil købe derfra igen.

7 de junho de 2013
Classificada 1 em 5 estrelas

Amatører

Bestilling afbrudt da firmaet ikke var i stand til at levere dækkene jeg bestilte. Tænk at sætte et enkelt dæk til salg på nettet, mon ikke de fleste biler bruger mindst 4

25 de maio de 2013
logótipo da Billige Dæk Og Fælge = BDOF.DK

Resposta da Billige Dæk Og Fælge = BDOF.DK

Jeg er MEGET skuffet over din anmeldelse som jeg på INGEN måde synes er fair!!!

Du bestiller 4 dæk, hvor der TYDELIGT står at der er 1 dæk på lager og der ikke kan skaffes flere. Og alligevel forventer du at du får 4 dæk leveret... :-(

Korrekt - de fleste køber 2 eller 4 dæk; også derfor at prisen på dækket er sat ned til blot 242 kr. for et 17" dæk...

Jeg håber du sidder med en dårlig smag i munden og enten reviderer din anmeldelse eller sletter den!

Med venlig hilsen

Morten Andersen
Indehaver af BDOF.DK.

2 x fin service

Mine to handler med 4X4 butikken ( 2 x fælge med dæk) i april og maj 2013 har været en meget positiv oplevelse. Hurtig, kompetent og god personlig service. Indehaveren Morten har fulgt op på alle forespørgsler (og jeg har haft en del) - pr. mail og telefonisk. Leveringen er sket som aftalt.

9 de maio de 2013

God service

Jeg er positivt overrasket over den gode service, på trods af de billige priser. Der blev svaret tålmodigt på alle mine dumme spørgsmål :) Fælge og dæk kom til tiden som lovet.

19 de abril de 2013
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais