3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

10 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

3,7

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service!!!

Top service!! Komt afspraak na klantvriendelijk gaat netjes met klanten om. komt tijd na van levering was voor mij een top ervaring.

22 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Komen afspraken niet na en verkopen ondeugdelijke scootmobielen

Komen afspraken niet na.

Voor mijn schoonvader een scootmobiel aangeschaft voor €1150,- bij BDR Mobility.
Daarna nog wat extra's aangeschaft, zoals een windscherm, spiegels en extra sleutel.
Helaas heeft mijn schoonvader er weinig (1x een rondje rond zijn huis) mee gereden toen hij plotseling overleed. Daarna de scootmobiel te koop gezet waar BDR Mobility een bod op doet van €650,- euro. Als we reageren dat de scootmobiel bij hun vandaan komt en er daarna nog extra's aangeschaft zijn komen ze met een bod van €775,- wat we uiteindelijk maar accepteren omdat die scootmobiel in de weg staat. Tot 3x aan toe een afspraak dat ze de scootmobiel op komen halen waarbij ze elke keer niet op komen dagen en waarna ze helemaal niet meer op berichtjes reageren.
Nu hadden we een andere koper maar het (nieuwe, volgens BDR Mobility!) accupakket is niet goed waardoor de koop niet door gaat. Dit bij BDR Mobility neergelegd en ineens kunnen ze wel weer reageren, met; "Dan geen ik blij dat ik hem niet opgehaald heb. Kan hem voor €350,- (schroot prijs) van je over nemen".
Ja, om het dan weer te verkopen zeker tegen €1150,- met ondeugdelijke accu. Nee, dank je!

21 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Mislukte verkoop scootmobiel, BDR Mobility niet komen opdagen.

Ik wilde mijn scootmobiel verkopen had met BDR Mobility via marktplaats een bedrag en afspraak gemaakt om hen aan hun te verlopen. Helaas zijn ze niet komen opdagen en hebben verder ook geen reactie meer gegeven. voor mij geen BDR Mobility in de toekomst. Zeer onbeleefd en teleurstellend.

21 de agosto de 2023

Helaas slechte ervaring

Helaas slechte ervaring, op 20 juni een scootmobiel gekocht die inderdaad de volgende dag al geleverd werd. Oude gratis meegegeven. Contact verliep prima en snel.
Op 4 augustus hield de scoot er mee op, contact gezocht en op 5 augustus kregen we het antwoord dat hij op vakantie was, de week erop zou hij weer terug zijn.
Helaas na diverse berichten van onze kant op 13, 14, en 15 augustus, die overigens wél gelezen worden, wordt er nergens meer op gereageerd. Zelfs niet op het bericht dat de bestuurster van de scoot inmiddels al gevallen was met de hond uitlaten, wat zij normaal vanuit de scootmobiel doet.
Voor ons dus een zeer slechte ervaring met BDR mobility. Na aankoop dus geen enkele service te verwachten…….

20 de agosto de 2023

É esta a sua empresa?