Beadhouse of Copenhagen Opiniões 300

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde modtaget et par øreringe i den forkerte farve, og skrev derefter til Beadhouse. De sendte et nyt par øreringe i den rigtige farve afsted med det samme og var enormt hjælpsomme og gav hurtig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig levering - Bestilte mandag morgen og pakken ankom tirsdag morgen. God service. Der var nogle perler jeg bestilte som desværre var blevet udsolgt så de skrev en seddel hvor de forklarede... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har tit købt ting fra Beadhouse fordi de har de smukkeste ting. Jeg bestilte en masse forskellige perler over deres hjemmeside, og så fik jeg en ordre update på at en af mine poser perler var uds... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

har købt fra dem flere gange både ii deres fysiske butik og deres online hjemmeside, altid en god oplevelse. En masse supergode og flotte perler til billige priser. Altid mit fortrykte sted at købe se... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria
  2. Loja de hobbies
  3. Fornecedor de equipamento para fabrico de jóias

Escrito pela empresa

"Vi har Nordens største udvalg af sølvsmykker, hoops øreringe, halskæder, armbånd, fingerringe og earcuffs. Derudover finder du også et bredt sortiment af perler, ædelstene, vedhæng og smykketilbehør til både DIY og færdiglavede smykker. Hos Beadhouse brænder vi for at tilbyde vores kunder kvalitetsprodukter, inspirerende designs og en personlig shoppingoplevelse. Uanset om du søger efter unikke smykker eller materialer til at skabe dine egne, er Beadhouse stedet, hvor kreativitet og stil mødes. We have the Nordic region's largest selection of silver jewelry, hoops earrings, necklaces, bracelets, gemstones, pendants, beads, and jewelry accessories.

Informações de contacto

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Utilfredsstillende oplevelse

Jeg købte et DIY‑kit til 119 kr. Modtog et kit uden vejledning eller tutorial. Den tutorial, der henvises til på virksomhedens hjemmeside, matcher ikke de smykkedele, der fulgte med kittet. Det er ikke specielt brugervenligt, når man er nybegynder.

Der var angivet en pris på mit kit, hvilket ikke stemmer overens med det beløb, jeg har betalt. Kundeservice oplyser, at kittet er komplet, at sølvvarianten koster den angivne pris og at der angiveligt er sat et forkert klistermærke på mit kit. Det er dog påfaldende, at mit kit er mærket “99,00 DIY‑Y‑GULD”.

Kundeservice forsøgte at være imødekommende, men samlet set efterlader forløbet et utroværdigt indtryk af virksomheden. På den baggrund kan jeg ikke anbefale at handle hos Beadhouse of Copenhagen.

17 de abril de 2026

God kundeservice

Jeg havde modtaget et par øreringe i den forkerte farve, og skrev derefter til Beadhouse. De sendte et nyt par øreringe i den rigtige farve afsted med det samme og var enormt hjælpsomme og gav hurtig responds.

25 de fevereiro de 2026

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg købte et armbånd fra beadhouse

Jeg købte et armbånd fra beadhouse, som skulle være guldbelagt, men efter at have det på i to dage blev det sølv

26 de dezembro de 2025

Resposta da Beadhouse of Copenhagen

Det beklager vi meget, det må være en fejl i produktionen.
Du kan komme og bytte det i butikken :)
Hav en rigtig god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fejlbestilling blev rettet med sms besked.

Min Niece havde skrevet på sin ønskesky hun ønskede sig øreringe 1 stk af hver. Det bestilte jeg. Efter jeg havde bestilt rettede hun det - og jeg tænkte det kan jeg jo ikke ændre nu.
Men så fik jeg en sms om jeg var sikker - og jeg fik lov at ændre min ordre. Det er godt nok en vild service! Min niece bliver glad - og alle er glade :)

9 de dezembro de 2025

Meget god oplevelse

Meget god oplevelse!
Godt udvalg af perler, hurtigt pakning af vare og bekræftelse på ordre, og da pakken ankom (efter 1 hverdag) var perlerne så smukt indpakket. Anbefales 💗

29 de novembro de 2025

🥰

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais