Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig skuffet over klippe evnen - desværre. Jeg gav min mand denne i julegave og han har nu afprøvet den af flere omgange, i forskellig skæg længder, og den klipper virkelig dårligt. Den trimme... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvilke god trimmer, både til manden, børnene og kvinden!! Min mand elsker at bruge den og jeg er bare glad for at der ikke er hår alle steder🫣 Jeg klipper også min dreng med den og det er så... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig service. Havde spørgsmål og fik svar indenfor få minutter. Dertil blev min ordre sendt samme dag som jeg bestilte. Kæmpe positiv oplevelse. Min kæreste har allerede prøvet og han er positivt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kunne ikke vente helt til jul med at give min kæreste trimmeren fordi jeg simpelthen ikke orkede flere hår i vasken. 😅🥲 genialt produkt Ægte tak til beard trimmer for at lade mig købe en gave d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos de beleza

Escrito pela empresa

Beard Trimmer ApS er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i kvalitetsbeardtrimmere med indbygget sugefunktion – udviklet for at gøre trimning nem, ren og effektiv uden hår overalt i håndvasken. Vores produkter er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik, så de passer perfekt til den moderne og bevidste mand, der sætter pris på praktiske løsninger uden at gå på kompromis med stil og kvalitet. Hos Beard Trimmer ApS forener vi innovativ teknologi med nordisk design. Hver trimmer er nøje udvalgt og testet for at sikre optimal ydeevne, komfort og holdbarhed. Den indbyggede sugefunktion gør oplevelsen markant mere bekvem – du slipper for oprydning, og kan i stedet fokusere på at skabe det perfekte look. Vores mission er enkel: at gøre hverdagen lettere for mænd gennem gennemtænkt teknologi og brugervenlige produkter. Vi tror på, at grooming skal være en fornøjelse, ikke en opgave. Derfor tilbyder vi ikke blot et produkt, men en løsning, der kombinerer effektivitet, design og bekvemmelighed. Kundetilfredshed er kernen i alt, hvad vi gør. Vi står altid klar med personlig support, rådgivning og hurtig levering. Besøg os på www.beardtrimmer.dk og oplev, hvordan du kan få en renere, smartere og mere bekvem trimmeoplevelse – hver eneste gang.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 20% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Super smart

Super smart! Endelig en ordentlig
Løsning på det med hår i vasken

Hej!

Tak for din anmeldelse - og tillykke med din fremtidige rene håndvask 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige fået skægtrimmeren hjem og…

Har lige fået skægtrimmeren hjem og virkelig en gamechanger

Hej John,

Tak for din anmeldelse. Vi kunne ikke være mere enig med din vurdering... Det er vitterligt en gamechanger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Med venlig hilsen

Classificada 5 em 5 estrelas

Min mand har købt skægtrimmeren og…

Min mand har købt skægtrimmeren og virker til yderste perfektion!

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse - og tillykke med din rene håndvask 🤩

Virkelig godt produkt

Virkelig godt produkt, kan kun anbefales

Tak for din anmeldelse 🤩

Kæmpe anbefaling herfra

Min kæreste har allerede prøvet og han er positivt overrasket.

23 de outubro de 2025

Tak for din anmeldelse 🤩

Fantastisk maskine

Fantastisk maskine, som efterlader intet i håndvasken.
Lang batterilevetid og kraftig sugemekanisme - gør det lige lidt hurtigere og nemmere at trimme skægget!

Hej Victor,

Tak for din anmeldelse, og tillykke med din rene håndvask 🤩

Michael fra Beard Trimmer ApS

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god kundeservice og hurtig…

Virkelig god kundeservice og hurtig levering.

Trimmeren blev sendt afsted allerede morgenen efter at jeg bestilte.

Hej Andreas,

Tak for din anmeldelse.

Fortsat rigtig god dag!

// Beard Trimmer ApS

Smartere alternativ

Findes der noget smartere end en støvsuger i en barbermaskine? Det spare mig en del tid og rengøring efter brug!

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi synes ærlig talt også, at vi har ramt sømmet på hovedet med det her produkt :)

Fortsat rigtig god dag!

// Beard Trimmer ApS

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais