Vi havde bestilt en plakat, der dog ikke lå i det tomme paprør, som PostNord afleverede. Lynhurtigt blev der sendt en ny plakat, der nåede frem i hel stand - uden beregning. Virkelig god service!
Leia as opiniões dos outros
Besøgte jeres restaurant d 11 januar hvor vi havde bestilt bord 1 måned før vi skulle komme - tjeneren havde mere travlt med at sige at hun ikke kunne se vores reservation og brugte 10 min på at vær... Ver mais
Synes der mange der kun kommer herind for give dårlige anmeldelser. Derfor vil jeg gerne lave en god en. Havde bestilt to plakater til afhentning i butikken hvilket gik rigtigt stærkt før jeg kunne... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Furniture & interior - design & vintage
Informações de contacto
Ny Østergade 32, 1101, København, Dinamarca
- beaumarche.dk
Meget fin service!
Ikke-eksisterende service
Fin oplevelse med køb af en skjorte.
Den var desværre for lille og blev derfor returneret.
Det krævede desværre to opkald, 4 e-mails samt to sms’er før pengene blev returneret.
Intet blev foretaget fra deres side, og hvis jeg ikke var proaktiv tror jeg aldrig pengene var returneret.
Det er godt nok pinligt.
Udsolgte plakat som jeg fandt herinde
Havde bestilt to plakater til afhentning i butikken hvilket gik rigtigt stærkt før jeg kunne hente det + sød personale🤗
Besøgte jeres restaurant d 11 januar…
Besøgte jeres restaurant d 11 januar hvor vi havde bestilt bord 1 måned før vi skulle komme - tjeneren havde mere travlt med at sige at hun ikke kunne se vores reservation og brugte 10 min på at være uhøflig!!
Det var så koldt at vi flyttede bord !!!
Da vi skulle forlade restauranten blev vi mødt at en ROTTE !!! Det var simpelthen virkelig en forfærdelig oplevelse !!!!
Tyveri ved højlys dag
I august bestiller jeg et gavekort, som skal sendes direkte til min kusine. Hendes adresse fremgår klart ad ordren. De sender det i stedet til mig. Jeg skriver til dem og forklarer, at det ikke skulle gå til mig, og afhenter derfor ikke gavekortet, men beder dem - igen - sende det direkte til min kusine. Intet sker og jeg ringer derfor og beder dem om at sende det til min kusine. Nu er det december og det går op for mig, efter at have talt med min kusine, at de aldrig har sendt det. Eller givet mig eller hende besked. Er det ikke tyveri, når nogen tager 1000 kr. fra dig, uden at levere deres del af handlen? Jeg handler aldrig her igen og vil advare alle fra at gøre det.
Har bestilt en plakat 15 dec
Har bestilt en plakat 15 dec , penge trukket samme dag, modtaget besked fra PostNord,at de afventer pakken til levering, jeg venter stadig her den 23 . Det eneste der har fungeret og som de er hurtige til,er at trække penge.
To stjerner
Jeg har lige modtaget to skamler fra Beau Marche og for første gang i min nethandels historie føler jeg mig lidt snydt..
Jeg så godt at der ikke var nogen mål på skamlerne ude på netsiden, men at de var så små havde jeg ikke forestillet mig, og slet ikke til den pris..
Jeg må sige at billedet virkelig snød mig..
Jeg har lige bestilt lampen Martinelli…
Jeg har lige bestilt lampen Martinelli Luce Elmetto bordlampe. Virkelig fin lampe!
Hurtig levering og eksklusivt design.
Would not recommend
The good: Pretty furniture, lamps, and throws.
The bad: I bought a beautiful high-priced, poor-quality sofa. When I leaned on the armrests I could hear wood cracking inside and feel them deform. The store admitted that the plywood (!) construction was of bad quality confirmed that it could deform and leave pits.
The terrible: After returning the faulty sofa I was refunded only after chasing them for for weeks over phone and email. In the end they never refunded the all the money I had paid, still missing over €200.
Summary: Would not recommend.
Vi oplevede rigtig god service ved køb…
Vi oplevede rigtig god service ved køb af lampe hos Beau Marché!
Vi havde kigget på en lampe som var på tilbud på deres hjemmeside, men vi skulle lige tænke det igennem. Dagen efter beslutter vi os for at købe lampen, men der er den ikke længere på tilbud.
Jeg skriver til Beau Marché og får hurtigt svar, om at vi godt må købe lampen til tilbudsprisen.
Virkelig god service. Jeg vil helt klart bruge dem igen :-)
Elendigt
Hvis du er typen der elsker at vente 40 min. på din mad, og herefter modtage det du ikke har bestilt, for efterfølgende at vente i yderligere 10 min., for at få din mad serveret koldt, og betale intet mindre end en formue for dårlig service og et tarveligt måltid, kan det klart anbefales.
Charme med forbudte kys.
Vidunderlig sted med fin vin, mad, betjening og perfekt til stævnemøde med kæreste. Problem blot at kærestens dysfunktionelle familie også besøger spisestedet. Husker du det Inge? Var vi der mindst 10 gange, men så gik det galt.
Bestilte en plakat fra deres hjemmeside…
Bestilte en plakat fra deres hjemmeside den 2. Maj og har stadig ikke modtaget den. Ringede til dem i går, og de sagde de ville kigge på det i dag. Stadig virkelig dårlig service.
Ubehøvlet servitrice
Jeg skulle til at bestille men inden da spurgte jeg om de kunne rydde bordet hun blev meget fornærmet og tog det som et angreb og forklaret sig med at de havde haft meget travlt derfor at det ikke var rydder, men jeg spurgte blot om de ikke kunne rydde det ik andet og hun var også ubehøvlet da hun så kom og tørret bordet af hele hendes krops sporg var ubehageligt som man siger krops sprog er 80 procent af ens tale, det var virkelig ikke rart
Anbefaling herfra
Måtte returnere en lampe! Blev mødt med stor hjælpsomhed! Tak for den fineste butik og Webshop! I bliver et dyrt bekendtskab for mig :-)
Virkelig dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice. Bestilt plakat på webside for 1 lille uge siden. Fik næsten tilsendt Track and trace samme dag... pengene blev trukket med det samme- men ingen pakke bliver indleveret til postnord .... Kontakt til butik 2 x telefonisk - som forklare på engelsk de ikke har haft tid til at indlevere pakken til postnord - men lover de vil sende den “ idag “ endnu ikke sket !!
Virkelig uprofessionel og useriøs måde at drive virksomhed på
One of the most cozy and charming place…
One of the most cozy and charming place in the city! I was able to keep on ordering online from abroad as I filled my house on the west coast with furnitures and items from Beau Marché. Highly recommended.
Ærgerlig oplevelse
Ærgerlig oplevelse! Her vil jeg aldrig handle igen!
Modtager en dyr plakat fra deres webshop, som er fuldstædig ødelagt og krøllet.
Må ringe op til 3-4 gange for at få lov til at få den erstattet med en ny. Først vil de ovenikøbet have at jeg skulle sende den gamle ødelagte plakat tilbage, på trods af jeg havde sendt dokumentation - hvilket jeg ikke synes var fair, når jeg også selv sku betale fragten.
Det ender med de alligevel sender en ny, hvilket jo er, som det skal være!
Men igen modtager jeg en krøllet plakat!
Jeg gider ikke bruge mere energi på dette, men de burde i hvert fald lære at rulle en plakat uden at smadre den fuldstændig. Eller få nogen til det, som ikke er så fummelfingrede.
Her smider jeg ikke mine penge igen.
Øv ærgerlig oplevelse! Ellers mange fine ting.
Bestiller en lampe via forretningens…
Bestiller en lampe via forretningens hjemmeside til afhentning i butikken og pengene bliver trukket fra mit kort umiddelbart efter. Efter ikke at have hørt noget 3 dage senere ringer jeg til butikken for at høre hvornår lampen kan afhentes. Jeg får at vide at de lige skal tjekke med lager og vil vende tilbage senere samme dag - men der bliver ikke ringet tilbage. Ringer igen dagen efter og får samme forklaring, og der bliver heller ikke ringet tilbage denne gang. Tredje gang jeg ringer, får jeg så at vide at lampen ikke er på lager og den tilmed ikke bliver produceret længere og derved ikke kan leveres. Som et plaster på såret går de med til at annullere handlen og føre pengene tilbage.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.