Beautidollee Opiniões 19

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

19 opiniões

Respondeu a 85% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 3 em 5 estrelas

Liten skillnad på lacken

Använde vaxet direkt när paketet kom och la det på en gammal repa. Förpackningen öppnades utan större motstånd, men kletet var tjockare än förra märket jag provade. Svampen kändes kompakt men inget droppade ut. Färgen blev lite blankare, men skillnaden mot min förra burk är mest i konsistensen.

24 de abril de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Testade direkt på min gamla dörr

Första grejen jag märkte var att vätskan inte luktade så starkt som jag trodde, faktiskt ganska neutral. Applicerade, väntade lite, torkade av och reporna blev typ mindre synliga än med det där billiga vaxet jag köpte från bensinmacken förut.

3 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

I ordered for a selfie stick with…

I ordered for a selfie stick with lights that can rotate 360 and paid good money for it but I got just a selfie stick without lights, a plain cheap one! 😡😡😡

19 de fevereiro de 2026

Resposta da Beautidollee

Dear customer, we have received your feedback, and thank you very much!
We are truly sorry that you had a negative experience this time. We sincerely apologize. We would like to resolve this issue for you immediately. Could you please send a brief description of the situation to our customer service email address? The address is: service@beautidollee.com . Our after-sales team is ready and will provide you with a satisfactory response within 24 hours!
Please give us a chance to make things right. Thank you for your understanding!

Produkten är en bluff

Produkten är en bluff. Fungerar inte.

12 de março de 2026

Resposta da Beautidollee

Bästa kund, tack för din feedback.
Vi är uppriktigt ledsna att produkten inte fungerar som förväntat och att du blivit besviken på din köpupplevelse. Vi förstår din frustration helt och hållet.
Skickar du dina orderuppgifter till vår kundtjänst-e-post: service@beautidollee.com , undersöker vi ditt ärende omgående och ger dig en lämplig lösning inom 24 timmar.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag aldrig rekommenderar det är jävja

20 de fevereiro de 2026

Resposta da Beautidollee

Bästa kund, tack för din feedback.
Vi är verkligen ledsna att du fått en så dålig upplevelse och är fullt förstående för din besvikelse.
Skicka dina orderuppgifter till vår kundtjänst-e-post: service@beautidollee.com , så tar vi hand om ditt ärende omgående och löser det inom 24 timmar.

Classificada 2 em 5 estrelas

Item did not work !

Item did not work !

10 de novembro de 2025

Resposta da Beautidollee

Dear Customer, thank you so much for taking the time to share your feedback.
We sincerely apologize that your recent experience did not meet your expectations, and we fully understand your feelings. We promise to prioritize your issue and resolve it as quickly as possible. If your product is unusable, please contact our after-sales service team. We are responsible for every product. Please send your details to our customer service email address: service@beautidollee.com. Our professional customer service team will provide you with the best solution within 24 hours. Please give us a chance to make amends; thank you very much.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en pakke med beautidollee

Bestilte en pakke med beautidollee, på en søndag ettermiddag, angret direkte etterpå og sendte mail om å slette ordren, to dager etterpå fikk jeg beskjed om at på grunn av "stort tap pga retur" blir jeg fakturert for dette, jaja sånn er livet, Heretter bestiller jeg direkte fra temu, aliexpress whis osv osv uten å gå omveier som fex beautidollee.

30 de novembro de 2025

Resposta da Beautidollee

Kära kund, tack för att du tog dig tid att dela din feedback.
Vi ber uppriktigt om ursäkt för att din senaste upplevelse inte uppfyllde dina förväntningar, och vi förstår din frustration till fullo. Vi försäkrar dig om att vi kommer att prioritera dina känslor och lösa problemet. Om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst på service@beautidollee.com. Vårt professionella kundtjänstteam kommer att ge dig den bästa lösningen inom 24 timmar. Vänligen ge oss en chans att åtgärda problemet; tack så mycket.

Classificada 1 em 5 estrelas

Det här var världens fake produkt

Det här var världens fake produkt. Stämde inte överen med ytan denskulle täcka . Sjukt mycket mindre än det jag beställde. Inte ok. Hade gärna satt noll Stjärnor

27 de setembro de 2025

Resposta da Beautidollee

Kära kund, tack så mycket för att du tog dig tid att informera oss om produktproblemet. Vi ber uppriktigt om ursäkt för eventuella besvär detta kan ha orsakat.
Vi värdesätter din shoppingupplevelse och har prioriterat detta problem. Vänligen skicka relevant orderinformation till service@beautidollee.com. Vår kundservice kommer att kontakta dig inom 24 timmar för att ordna den lämpligaste lösningen för retur, byte eller återbetalning för dig.
Vi ber återigen om ursäkt för eventuella besvär detta har orsakat och tackar för att du ger oss möjlighet att åtgärda och förbättra.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och service

Snabb leverans och service
4sep beställde en android tv box för 399kr
Levererad 18 sep från Kina öppna paket och kopplad in till min tv det var jättefina upplösning utmärkt från början hade hängt upp sig på inställning knappen kunde inte göra återställning reset.kontaktade kundtjänst begärde retur eller återbetala fick jag 150kr ersättning ingen garanti det är jättefin tv box kan rekommenderas Beautidollee.com

4 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.