Leia as opiniões dos outros

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Beauty Body Karima og hendes kollega er fantastisk dygtige . Jeg får lavet luxus ansigt behandling , ordnet bryn etc . De tager sig tid , og jeg “ svæver “ af velvære efte... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig godt sted. Altid søde, mange tider og gode priser! :) Kan virkelig anbefales

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft super gode oplevelser her. De ydre rammer ser måske ikke ud af meget, men selve behandlingens kvalitet og servicen er virkelig super - og fantastisk prisen taget i betragtning! Jeg har f.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Saúde e medicina

Informação fornecida por diversas fontes externas

Skønhedsklinik i København - Hårfjerning med Sugaring & Waxing og Skønhedsbehandlinger inden for Threading, Bryn & Vipper, Permanent Vippebuk, CND Shellac.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Super oplevelse

Jeg har været kunde hos Beauty Body i to år og får regelmæssigt lavet både sugaring behandlinger samt vipper og bryn. Jeg er altid tilfreds med resultaterne. Alle medarbejderne hos Beauty Body er rigtig dygtige, søde og gode til at lytte. Der var en enkelt gang hvor jeg ikke var helt tilfreds efter at have fået farvet bryn, og så var Karima så sød at farve dem igen samme dag, uden problemer. Kan kun anbefale Beauty Body.

27 de novembro de 2025

Kære Louise,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med dine behandlinger. Kunderens tilfredshed er altid vores højeste prioritet, og vi er glade for, at du har følt dig godt behandlet hos os. Tak fordi du anbefaler Beauty Body.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået den bedste pedicure af…

Jeg har fået den bedste pedicure af Tetiana. Hun arbejder omhyggeligt og uden hastværk, samtidig med at hun er imødekommende og har stor fokus på detaljerne. Det er tydeligt, at hun brænder for sit arbejde.
Kan varmt anbefales!

23 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Behandlinger der gjorde mig glad

Mit sidste besøg hos Beauty Body omhandlede flere behandlinger: hårfjerning med sukker på ben og arme og ansigtsbehandling. Alle behandlinger blev udført af Karina.
Karima er yderst professionel og udviser en bevidst holdning til naturlige behandlings muligheder og giver råd til virkemidler.
Alle behandlinger gav et positivt og tilfredsstillende resultat.
Jeg kan varmt anbefale kliniken

18 de outubro de 2024

Kære Laila Calmann- Hinke ,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både hårfjerning og ansigtsbehandling hos os. Karima sætter en ære i at tilbyde naturlige behandlingsmetoder og personlig rådgivning, så det er skønt at høre, at du har følt dig godt taget hånd om. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Pedicure m shellak.

Pedicure m shellak.
Meget professionel og omhyggelig, Fantastisk resultat. Det bedste sted, mange tak Karima.

9 de agosto de 2024

Kære Kunde.

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med din pedicure med shellak. Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet. Vi sørger altid for at give vores bedste, og din ros betyder meget for os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Mange hilsner
Karima / Beauty Body

Beauty Body kan varmt anbefales

Jeg har fået en lash lift-behandling, og jeg kan varmt anbefale Beauty Body. Karima var meget professionel og sød, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Jeg vil helt sikkert bruge klinikken igen i fremtiden.

11 de maio de 2024

Kære Rasa,

Det lyder fantastisk! Det er godt at høre, at du var tilfreds med din lash lift-behandling hos Beauty Body . Tak for anbefalingen, og vi ser frem til dit næste besøg 😊❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Igen i dag blev jeg forkælet ved Karima…

Igen i dag blev jeg forkælet ved Karima og Soheila ❤️ De er så dygtige og kompetente. Skøn atmosfære.

10 de maio de 2024

Kære Susanne ,
Det varmer virkelig at høre! Vi sætter stor pris på din støtte og er glade for, at du nød din oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Mange hilsner

Jeg kan varmt anbefale Beauty Body

Jeg kan varmt anbefale Beauty Body
Karima og hendes kollega er fantastisk dygtige . Jeg får lavet luxus ansigt behandling , ordnet bryn etc . De tager sig tid , og jeg “ svæver “ af velvære efter behandlingen ., Jeg kommer der ml 5 og 8 gange om året og jeg vil gerne anbefale klinikken til alle , rimelige priser og meget søde damer .

Maria Nielsen
Charlottenlund

10 de novembro de 2023

Kære Maria .
Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen.

Mange hilsner /

Classificada 5 em 5 estrelas

Kære Karima er en af de få behandler…

Kære Karima er en af de få behandler som kan roses til skyerne for sit fantastiske arbejde. Karima er en unik og super dygtig behandler, jeg har brugt Karima i flere år og uanset hvilken behandling jeg vælger , er det med sikkerhed at det gennemført PERFEKT. Jeg kommer glad ind til Karima og går altid gladere derfra.

1 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Det er den bedste klinik

Det er den bedste klinik, jeg nogensinde har været på. De er meget venlige og tålmodige. Jeg har været flere gange til øjenvipper , øjenvippeløft, øjenbryn og ansigtsrensning, og deres arbejde var helt perfekt 😍😍😍

25 de agosto de 2023

Kære Zahra

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du nød oplevelsen. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og er glade for, at vores indsats har gjort indtryk. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Med venlig hilsen,
Karima / Beauty Body

Classificada 1 em 5 estrelas

Skod behandlingen

Jeg er fuldstændig chokeret over min oplevelse hos Beauty Body... Jeg havde bestilt tid til en ansigtsbehandling, hvilket jeg havde glædet mig til. Da jeg kommer 5 min før tid, får jeg at vide hun har travlt, så jeg venter 20 minutter, det kan ske, og det er okay. Jeg kommer ind i et andet rum, hvor behandlingen går i gang. Alt i alt tager det 15 minutter, og så siger hun behandlingen er færdig. Intet stemte overens med det som står på hendes hjemmeside, og det påpeger jeg overfor hende, hun går i panik og siger hun har haft meget travlt, men at jeg selv må bestemme hvilket beløb jeg vil betale for dette. Behandlingen står til 700kr, men hun giver mig så 25% rabat, men stadig mange penge for sådan en dårlig behandling.. Jeg kan slet ikke anbefale jer dette sted!!!! -10 stjerner herfra.

3 de julho de 2023

Hej Malene

Vi er ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Vi stræber efter at levere den bedste service og det lyder desværre til at vi ikke levede op til dine forventninger i denne omgang.

Vi vil gerne tilbyde dig en fuld refusion på den behandling, du har modtaget. Du er meget velkommen til at komme forbi klinikken, så vi kan refundere dine penge.

Beauty Body

Super tilfreds fast kunde

Jeg har været kunde her i flere år, hvor jeg får lavet Shellac, voks og ansigtsbehandlinger, og jeg er altid super tilfreds med resultatet. Karima er meget passioneret og professionel, og hun tilbyder mange forskellige behandlingsmuligheder til gode priser.

29 de junho de 2023

Resposta da Beauty Body

Kære Kristine, vi sætter store pris på dine pæne ord og din støtte.

Karima

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale denne klinik

Jeg kan varmt anbefale denne klinik, jeg har brugt dens ekspertise i mange år, altid fint arbejde og venlig og prof behandling.
Vil altid komme her.

25 de junho de 2023

Resposta da Beauty Body

Kære Susse, Endnu engang tak for din positive anmeldelse og for at vælge os som din foretrukne destination. Vi sætter stor pris på din støtte .

Karima

Voksbehandling

Har kun prøvet at få voksbehandlinger hos Beauty Body, men det er til gengæld også det eneste sted jeg vil have en voksbehandling. Det går dejlig hurtigt og koster ikke en halv bondegård, ligesom så mange andre steder. Jeg har været fast kunde i over et år. Får mine bedste anbefalinger.

23 de novembro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais