A empresa respondeu
Dygtig, professionel og godt “håndværk”. Jeg havde besøg af Mariola, som kom til tiden, var grundig og leverede et fantastisk arbejde. Hun vidste lige præcis hvordan hun skulle takle mit hår og mi... Ver mais
A empresa respondeu
En stor anbefaling herfra! Beautybooster lever 100% op til mine forventninger. En sød og imødekommende booster, der lavede de pæneste negle og et fantastisk lash lift. Jeg vil helt klar både anbefale... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde booket Adelina til at lave Shellac mani- og pedicure hjemme hos mig - og hvilken skøn og god oplevelse! :-) Hun var super sød, professionel og ikke mindst rigtig dygtig. Jeg er totalt bryllu... Ver mais
BeautyBoosters leverer professionel makeup og hårstyling, direkte til døren. Vi tilbyder skræddersyet service til alle slags begivenheder, herunder bryllupper, fester, fotoshoots, film- og TV produktioner og meget mere. Vores team består af erfarne og dygtige makeup artister og hårstylister med forskellige kompetencer indenfor alt fra beauty makeup til parykdesign og SFX makeup. VI finder altid det rette match til lige netop dit behov. Udover private events tilbyder vi også makeup og hårstyling til film, TV, reklamefilm og fotoshoots. Vi forstår vigtigheden af et perfekt look, der fungerer foran kameraet, og vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe det rette udtryk til både skærm og foto. Hos BeautyBoosters handler det om bekvemmelighed og kvalitet. Vi kommer direkte til dig, uanset om du er hjemme, på et hotel eller på en optagelseslokation. Vi bruger de bedste produkter og teknikker for at sikre, at dit look holder hele dagen, både on- og off-camera. Vores mål er at skabe en stressfri oplevelse, hvor du kan slappe af og nyde din skønhedsbehandling, mens vi sørger for, at du ser fantastisk ud. Uanset om det er en stor begivenhed eller en professionel produktion, står vi klar til at levere det perfekte look! Du er altid velkommen til at kontakte os på 71786575 eller hello@beautyboosters.dk. Vi glæder os til at booste dig!
Studiestræde 31C, 1455, København K, Dinamarca
Got my hair and makeup done a few times now for different events and wow they really know how to style according to your looks! I’ve tried other companies where I felt they didn’t listen to what I wanted, but all the Boosters listen to what you want and make sure it suits your face. I’m never using anyone else!
Kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er i at have valgt BeautyBoosters! De sørgede for at jeg så mit absolut bedste til mit bryllup, hvor de gjorde både mit hår og make-up. Hun var alletiders og gav mig tips og fif undervejs til hvordan jeg kan gøre mit eget makeup i fremtiden da jeg ikke helt kan finde ud af det. Hun var bare så sød og sørgede for at jeg fik touch-ups når jeg græd (det skete lidt meget, det var en emotionel dag).
Jeg anbefaler varmt BeautyBoosters til alle jeg kender

Resposta da Beauty Boosters ApS
Hun vidste lige præcis hvordan hun skulle takle mit hår og min makeup. OG både håret og makeuppen holdt sig flot hele dagen.
Hvis jeg kommer til at skulle gøre lidt ekstra for at se flot ud igen, vil jeg med garanti prøve at få assistance herfra /Mariola.
Tak fra en meget tilfreds kunde :)

Resposta da Beauty Boosters ApS
Rigtigt godt koncept og søde medarbejdere! Altid gode til at hjælpe med, at finde den rette behandling, og har hver gang været meget tilfreds med min behandling 🫶🏼
Jeg bookede en tid i min sommerferie til Brown lift og vipper, og igen igen er der sygdom blandt deres ansatte. Tror det er tredje gang jeg oplever at de kommer for sent - eller jeg venter, uden meddelse om fravær. Det er uacceptabelt! Jeg bliver igen ikke informeret omkring sygemeldingen, når at vente 9 min og ringer så, og sidder i telefonen 11 min før de opdager fejlen - og jeg når at sende min mand og to børn ud på tur, midt i ferien. Det bliver en kaotisk morgen, med opkald til deres kundeservice - der KUN kan tilbyde at tilbagebetaling indenfor 5 hverdage. Fuldkommen urimeligt der trækkes penge uden en ydelse. Synes der er så meget spild tid - når man er en børnefamilie hvor det er svært at finde tid til forkælelse! Så er det bare en mega træls oplevelse!
Vi brugte Beautyboosters til at lægge makeup og ordne hår til mit bryllup på mig og min brudepige. Vi fik lavet en prøvestyling inden, og mødte der hende der skulle lægge makeup og ordne hår på os på dagen. Alt gik så godt, og vi var så tilfredse! Makeup og hår holdt hele dagen, aftenen og natten. Ovenud tilfredse!
Nemt og let at booke behandling. De ringede dagen før for at hører vores tanker omkring den ønskede makeup. Vores krav var blot at komme til at ligne en million men da vi var færdige havde Bela B fået os til at ligne 10 millioner. Det er ikke sidst gang jeg/vi vil benytte deres service.

Resposta da Beauty Boosters ApS
Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med Beautyboosters.
Jeg havde dd. en aftale i hjemmet kl. 10.00. Kl. 9.50 blev jeg ringet op om at de måtte aflyse grundet sygdom. Vedkommende sagde, at hun ville finde en løsning og se om hun kunne finde en anden der kunne komme. Jeg ventede på svar til kl. 11.22, hvor jeg selv prøvede at ringe for at få en afklaring. Efter adskillige forsøg var der først nogen der tog telefonen kl. 12.35.
Her var der intet nyt og de lovede at vende tilbage inden for en time.
Efter 1,5 time fik jeg en sms hvor de “beklagede og håbede jeg ville booke dem en anden gang”.
Først da jeg selv, undrende, spurgte ind til en form for kompensation for at aflyse sølle 10 minutter før en aftale og desuden uden at kunne tilbyde en anden løsning, giver de mig en rabatkode på 20%.
Jeg synes det er super dårlig service, at aflyse så sent. Som kunde har jeg afsat dagen til det, planlagt efter det, fået børn passet osv.
En aflysning kan ske, men det burde ikke kunne ske så sent.
At tilbyde en rabat på 20% synes jeg er en ringe trøst og jeg undrer mig over, at virksomheden ikke gør mere for at rette op på sådan en brøler.
Jeg vil ikke anbefale Beautyboosters til andre efter denne oplevelse.

Resposta da Beauty Boosters ApS
Jeg har 3 gange skulle have en booster hjem til mig for at lave vipper, men alle 3 gange er der blevet aflyst dagen før pga sygdom. Det er naturligvis meget uheldigt, og ikke noget beauty booster er herre over, men det er virkelig ærgerligt at man ikke har kunne finde en løsning… det har været for sent for mig at booke et andet sted da jeg har skulle have lavet vipper op til arrangementer. Har simpelthen ikke turde at booke en ny tid da det virker meget upålideligt :( dog var det en sød kundeservice jeg har snakket med som er skyld i der er nogle stjerner overhovedet :)

Resposta da Beauty Boosters ApS
Fik en rigtig god og dybdegående massage af en af BB’s dygtige massører. Kan varmt anbefale en behandling hos dem.

Resposta da Beauty Boosters ApS
4,5 stjerner for dygtig make-up-artist og god proces omkring booking. En udmærket oplevelse.

Resposta da Beauty Boosters ApS
Fantastisk service med hjælp pr telefon, og produktet er som jeg forventede

Resposta da Beauty Boosters ApS
I love Beauty Boosters! Always great service and very nice and talented nail artists. Sandra is the best. :)

Resposta da Beauty Boosters ApS
Jeg fik lavet de fineste shellak negle af en af jeres boosters og hun var både sød, venlig og mega dygtig til sit arbejde!

Resposta da Beauty Boosters ApS
Johanne lavede mine negle, og de blev så fine og har holdt i lang tid. Og det var så dejligt at få lavet negle i eget hjem 😊

Resposta da Beauty Boosters ApS
Jeg havde fornøjelsen af Stella kom hjem til mig, og lavede de fineste vipper på mig. Alt imens min søde dreng bare lå og sov ( perfekt timing!)
Virkelig dejligt som mor, med et spændbarn, at man kan få ordnet sine vipper derhjemme, så baby kan være i tryggerammer!
Stella er mega sød og dygtigt, og kommer helt sikkert til at bruge hende igen!

Resposta da Beauty Boosters ApS
Jeg havde en konsultation med både make-up og håropsætning. Jeg var så glad for resultatet og vil helt sikkert bruge Beauty Boosters igen, hvis jeg får muligheden!

Resposta da Beauty Boosters ApS
Har brugt BeautyBoosters ifbm filmoptagelser. Både reklame og TV serier. Til mere ‘almindelig’ make up/hår og de mere specialiserede opgaver med enten blod, parykker eller lign. Og de skuffer ALDRIG!!! Fantastisk arbejde og søde Boosters.
Bestemt en anbefaling værd.

Resposta da Beauty Boosters ApS
Super nemt at bestille - Den Booster der kom til mig var meget imødekommende og professionel. Jeg fik lak på mine negle og lachlift af mine vipper. Jeg er fuld tilfreds med resultatet og glæder mig allerede til næste gang jeg skal forskønnes.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.