Informações sobre a empresa

1. Clínica de dermatologia

Escrito pela empresa

Hudplejeklinik, som tilbyder Biopeeling og holistisk sundhedsrådgivning i forbindelse med hududfordringer. Biopeeling er en prisbelønnet behandling, der nænsomt og effektivt eksfolierer huden uden brug af skadelig kemi. Velegnet til alle selv sensitiv hud. Biopeeling hjælper på: 1. Uren hud, akne og store porer 2. Aldersforandringer- virker opstrammende og forebyggende på slap hud. 3. Pigmentpletter 4. Linier og rynker 5. Rosacea og rødme

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

“Jeg er dybt taknemmelig for at have…

“Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Sharon, som med sin holistiske tilgang og varme, omsorgsfulde personlighed har guidet og behandlet mig med biopeeling gennem en udfordrende periode med rosacea. Min hud er blevet markant bedre, og jeg har samtidig fået uvurderlige råd om alt fra hudpleje til kost og livsstil.
Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Sharon – hun gør en reel forskel.” Catrine

21 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste oplevelse for min hud

Jeg har gået hos Sharon siden august 2023 og har ikke fortrudt det et sekund! Jeg har haft akne siden jeg var 8 år, og har været på medicinske behandlinger i årevis. Da jeg jeg i starten af mine 20'ere droppede al medicin, gik min hud helt amok igen. Da jeg startede hos Sharon, levede jeg enormt restriktivt mht. kost for at holde min hud under kontrol, og havde brugt på den forkerte side af 100k hos andre kosmetologer, som også klart havde forbedret min hud, men aldrig kom helt i bund.

Hos Sharon er der kommet styr på det sidste og min hud har reelt aldrig set flottere ud - og jeg behøver ikke tænke så meget over hvad jeg spiser længere. Derudover er jeg aldrig blevet prakket dyre cremer på hos Sharon. Tværtimod har jeg fået en ærlig anbefaling ud fra min huds behov. Jeg kunne se markant forskel på min hud allerede efter to måneder, med tre behandlinger med Biopeeling og Low Level Laser Therapy. Siden da er det bare blevet endnu pænere.

En stor anbefaling herfra.

26 de janeiro de 2024

Kære Nadine
Tusinde tak for dine søde ord. Det gør mig så glad, at du og din hud har glæde af behandlingerne. Det er en fornøjelse at behandle dig. Glæder mig til at se dig snart igen😊

Et fantastisk forløb

Et fantastisk forløb, hvor man oplever en ung pige hårdt angrebet med akne blive til en glad mere selvsikker pige med flot silkeagtig hud. Sharon har været en kæmpe støtte med sin varme og forståelse for en teenager i en svær tid. Hun har inspireret til bedre spisevaner, som faktisk bliver fulgt. Sharon har en viden og ekspertise, så man føler sig helt tryg med behandlingen og vi er rigtig glad for det i stedet for at skulle på en hård antibiotika kur.

1 de maio de 2023

Resposta da Beauty Health

Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg er så glad for at læse hvor meget behandlingen har hjulpet din datter. Dejligt, at hun er blevet så glad igen. Det har været et skønt samarbejde.
Mange hilsner
Sharon

Nærværende og effektiv behandling

Jeg har haft et forløb med Low Level Laser Theraphy-behandling (LLLT). Jeg indledte og afsluttede forløbet med biopeeling og oplevede reduktion i både rødme og acne. Derudover blev min hud mere fast, glat og samtidig silkeblød. Jeg oplever fortsat effekt efter flere måneder uden behandling.

Sharons nærværende og betænksomme opmærksomhed i samspil med en stor viden inden for feltet (hud, kost, sind, psyke og hvordan disse ting kan påvirke hinanden) gør hele oplevelsen og rummet trygt og tillidsfuldt.
Jeg har sjældent oplevet en behandler med den respekt og finfølelse, når det kommer til min egen erfaring, viden, indsigt og tanker omkring hud og ubalancer. Derudover følte jeg, at der var tid og overskud til, at jeg stille og roligt kunne tage overtøjet på igen efter behandling - en kæmpe fornøjelse ikke at skulle skynde sig.
Sharon har desuden rådgivet i make-up, hvilket også var en skøn oplevelse.

Mine største anbefalinger.
Tip! Der ligger et smukt, naturskønt område ved siden af klinikken. Jeg kan anbefale at gå en tur efter behandlingen.

29 de setembro de 2022

Kære Mia
Tusinde tak for de rosende ord. Det glæder mig at du fortsat har virkning af behandlingen. Det var skønt at have dig på besøg. Håber vi ses i fremtiden.

En fuldstændig fantastisk eftermiddag 🙏

En fuldstændig fantastisk eftermiddag - tak for luksus 🙏 Jeg føler mig som et helt nyt menneske… Anbefaler varmt denne behandling “The Ultimate Biopeeling Experience”. Skønneste rolige atmosfære ❤️ Glæd dig 😘

9 de junho de 2022

Resposta da Beauty Health

Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg bliver så glad indeni. Det var meget hyggeligt at have dig på besøg. Glæder mig til næste gang❤️

Fantastisk oplevelsen

Fantastisk oplevelsen. Atmosfære er meget afslapende, der er tid hvor man kan fordyber sig i sig selv, men i starten får man en professionel vejledning.
Jeg har lavet Biopeeling, super behagelig og forebyggende procedure.
Man følger sig meget velkommen.
Glæder mig så meget til at komme igen.

31 de maio de 2022

Resposta da Beauty Health

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det gør mig så glad. Det var en fornøjelse at have dig på klinikken. Jeg glæder mig til at se dig igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for sådan en dejlig behandling

Jeg kommer lige fra min 2. behandling ved Beauty Health/ Sharon og har igen haft sådan en rigtig god oplevelse. Jeg føler mig helt høj, fyldt op, glad og rolig efter.

Med det samme jeg trådte ind af døren, følte jeg mig godt tilpas. Der er så fint, rent og virkelig god energi i rummet. Jeg føler mig i så gode hænder. Sharon er opmærksom, nærværende og har en blid og tryg hånd under behandlingen. Sharon har en holistisk tilgang til behandling af huden, og hun har stor respekt for mit eget udgangspunkt.

Jeg har fået nogle rigtig brugbare anbefalinger med efter behandlingen til netop min hud, og Sharon har været så sød til at følge op på min hud efter og svare på mine spørgsmål.

Jeg har allerede booket mig endnu en tid og ser så meget frem til den.

Jeg giver Beauty Health og Sharon mine varmeste anbefalinger.

4 de maio de 2021

Resposta da Beauty Health

Tusind tak for den fine anmeldelse. Glæder mig til at se dig igen😊

En behandling som virker

Altid super service og den lækreste behandling. Går altid derfra med en dejlig fornemmelse, og med lækker hud. En behandling som virker👍

13 de abril de 2021

Resposta da Beauty Health

Mange tak for de pæne ord. Skønt du kan mærke en forskel😊

Den bedste ansigtsbehandling ever

Den bedste ansigtsbehandling ever. Jeg føler mig som et helt nyt menneske og er gået fra dårlig hud til en smuk smuk hud. Tak for det! Sharon har også magiske hænder. Og er meget empatisk og proffessionel. Desuden går jeg altid derfra fyldt helt op med ny viden om min hud. Tak ✨💜

5 de fevereiro de 2021

Resposta da Beauty Health

Tusinde tak for den pæne anmeldelse😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Beauty Health er vejen til smuk hud

Beauty Health er vejen til smuk hud. Jeg er så vild med det velduftende rum og den ro der skabes i det du kommer ind af døren. Du er i de bedste hænder hos Beauty Health. Sharon som er ejer, ved virkelig hvad hun taler om ang. hud og ikke mindst smuk hud. Jeg kan varmt anbefale hende, til dig der er nye og ung, men også som mig selv, som hende der får ansigtsbehandling nogle gange om året , men ikke ser den store forskel. Hos Beauty Health ser du den på din hud fra gang til gang. Prøv det 👸🏼

3 de dezembro de 2020

Resposta da Beauty Health

Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at have dig her. Glæder mig til vi ses igen.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais