Beautyheaven.no Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Som relativt selektiv og kresen (når det kommer til kvalitet) kvinne 60+, gleder det meg å kunne skryte av personalet i Beautyheaven.no. Rask ekspedering, og personlig svar fra hudpleier ved henvendel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fornøyd med varen, lynrask levering og servicen! Klarte å legge inn 2 like bestillinger uten å legge merke til det, fikk da sms ganske fort om det og det ble løst før varene ble sendt ut. Setter... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Herba plus produktene ble jeg anbefalt av en fantastisk lege. Dette er helsekost produkter med lang forskning og består av de beste urtekombinasjoner. Helt unike produkter. Skjønnhetsproduktene er og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dette stedet er min Candy Shop. Elsker hudpleie oh her er det alltid hyggelig å handle. Personalet har meget gode kunnskaper om de ulike produktene. De har også et stort utvalg av produkter. Alltid m... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos de beleza
  2. Loja de cosmética
  3. Clínica de dermatologia
  4. Centro de bem-estar

Escrito pela empresa

-Din hudpleier på nett! Kjente merkevarer til lavest mulig pris. Autorisert forhandler, gratis frakt og bonuspoeng på alle kjøp. Bak Beautyheaven.no står mange tiår med erfaring innen hudpleie. - Vi strever for å alltid tilby de beste produktene, samt kunnskapen innen dette fagområdet. Vi er autorisert forhandler av produktene vi selger som gjør at vi kan tilby fullsortiment og alle nyheter fortløpende. Utenom dette tilbyr vi alltid gratis frakt!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg la inn bestilling på produkter som…

Jeg la inn bestilling på produkter som var kampanje varer. Jeg får bekreftelse på at varen er bestilt og snart på vei til meg.
Varene kom aldri, jeg tok kontakt med kundeservice som sier at bestillingen jeg la inn ikke var godkjent som kampanje.
Jeg lurer da på hvorfor jeg fikk bekreftelse på at bestillingen min var på vei og snart ville ligge i min postkasse.
Slike feil er dårlig reklame og dårlig service fra Beutyheaven. Jeg skulle fått beskjed om at varene ikke var en del av kampanjen idet jeg la inn bestillingen min, ikke i etterkan ( flere dager etter at bestillingen min var registrert)
Jeg kommer ikke til å bestille mine hudpleie produkter ( noe jeg har gjort over flere år) hos Besutyheaven flere ganger ei heller anbefale andre ( som jeg også har gjort) til å bruke Beautyheaven.

Mvh
W. Sagen

20 de março de 2023
logótipo da Beautyheaven.no

Resposta da Beautyheaven.no

Hei,

Som vi skrev i tidligere dialog beklager vi for at du har hatt denne opplevelsen hos oss.

Varene du bestilte var ikke aktiv som kampanje i nettbutikken. Du benyttet deg av en rabattkode, hvor avtalevilkårene var tydelig oppgitt sammen med koden. Ordren din oppfylte ikke vilkårene, og vi måtte derfor kansellere ordren din.

Det stemmer ikke helt det du skriver. Du bestilte kl. 9, og litt over kl. 10 samme dag kansellerte vi ordren din med begrunnelse, så det gikk ikke flere dager, men vi skjønner selvfølgelig at det er kjedelig å få ordren kansellert.

Igjen, så beklager vi for at dette skjedde. Vi syns det er veldig leit at du ikke vil handle hos oss mer, men dette var en nasjonal kampanje fra leverandør, så vi må følge reglene som leverandør har satt.

Vi setter stor pris på deg som kunde, og håper at du kan tilgi oss.

Ønsker deg en fin dag,
Mvh Elise

Bra produkter

Bra produkter , lett og finne fram til det jeg ønsker og bestille , får det rett i postkassa og rask levering . Så kan jeg betale på Klarna som er en sikker betalingsmåte etter jeg har fått varen

28 de fevereiro de 2023

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais