Beautyka Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Leveransen gick snabbt och det va lätt att beställa. Men när produkten kom hem och jag öppnat förpackningen så var inte padsen helt fuktade. Har använt flera st nu och de blir inte bättre. Beställde e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jätte nöjd med allt! Man får allt information man behöver veta innan, medan och efter en behandling. Tjejerna är väldigt trevliga och erfarna, man känner sig trygg och välkommen. Jag gjorde en cellul... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Öppettider hålls inte som lovad när paket ska hämtas. Åkt 20km utan resultat. Istället för att kompenseras faktureras det för utskicket.Kommer aldrig mer att handla av er.

Classificada 5 em 5 estrelas

Great range of products and helpful specialists who are eager to help you to choose the right product for your skin

Informações sobre a empresa

1. Salão de beleza
  2. Grossista de produtos de beleza
  3. Loja de cosmética
  4. Depilação a laser
  5. Clínica de dermatologia

Informação fornecida por diversas fontes externas

Skönhetssalong och webbutik Professionell hudvård och resultatinriktade behandlingar Auktoriserad återförsäljare Beautyka är en plats skapad för kvinnor och män som vill ge sig tid att stanna upp och njuta. Vi erbjuder vetenskapligt utvecklade och väl dokumenterade produkter och behandlingar som är säkra och effektiva. Allt för att få ett fantastiskt fint resultat. Beautyka erbjuder också lösningar på problem som är vanliga bland ungdomar eller bland åldrande människor. Vi hjälper dig att hitta de bästa produkterna och behandlingarna som passar just för din hud. Fråga gärna oss om råd! Vi är läkare och diplomerade hudterapeuter samt auktoriserade återförsäljare av alla varumärken. Varmt välkommen!

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

40 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Så fräckt!

26 de julho de 2020

Resposta da Beautyka

Hej! Tack för din beställning i vår webbutik www.beautyka.se
Synd att det blev så. Just nu är det COVID-19 och hög semestertid, vilket påverkar våra öppettider som det står på webbsidan. Fakturan skickas automatiskt när leveransmetod ändras från upphämtning i butik till hemleverans.
Tack för din återkoppling, vi strävar efter att bli bättre och din åsikt tas absolut med i vårt utvecklingsarbete.
Mvh Beautyka

Rekommenderas

Rekommenderas! Professionell behandling o bra bemötande

22 de maio de 2020

Hej Anne!

Tack för att du använder dig av våra tjänster!
❤️❤️❤️

Med vänlig hälsning,
Beautyka Hudvårdsklinik

Rekommenderas värmt

Rekommenderas värmt. Bra rekommendationer och fantastiska produkter. Självklart kommer tillbaka :)

11 de maio de 2020

Hej Tetiana,

Tack snälla för det fina omdömet!
🤗 ❤️ 🤗

Älskar Beautyka

Älskar Beautyka, terapeuten Maiia och allt hon gjort för min hy.

4 de maio de 2020

Hej Sara,

Tack för så fina ord!
❤️❤️❤️

Med vänliga hälsningar

Classificada 5 em 5 estrelas

Ett mycket proffsigt bemötande!

Ett proffsigt bemötande och jag är mycket nöjd med resultatet av min behandling!

8 de fevereiro de 2020

Resposta da Beautyka

Tack för så fina omdömen! ❤️

Proffesionellt bemötande

Proffesionellt bemötande, rekommenderar ett besök.

12 de janeiro de 2020

Hej Camilla,

Tack för så fina ord! ❤️

Med vänliga hälsningar

Perfekt!

Perfekt service!

6 de janeiro de 2020

Resposta da Beautyka

Tack så mycket för den fina recensionen :)

Supernöjd med mitt besök

Supernöjd med mitt besök. Kunniga, trevliga, fin lokal och bra behandling. Rekommenderas!

6 de janeiro de 2020

Resposta da Beautyka

Tack snälla för det fina omdömet.❤️

Rekommenderas varmt!

Alltid proffsigt bemötande och ett mycket bra resultat efter behandlingar. Rekommenderas!

5 de janeiro de 2020

Tack för så fina omdömen! Jag uppskattar jättemycket ❤️❤️❤️

The best service!)

16 de dezembro de 2019

Resposta da Beautyka

Thanks for your feedback!

Nice to hear that you are satisfied with products and our service.

Regards
Beautyka