Couldnt checkout with Paypal
Couldnt checkout with Paypal, an absolute nightmare!
Beauty Source is dé bestemming voor iedereen met krullend, golvend of natuurlijk haar die op zoek is naar hoogwaardige, gespecialiseerde haarverzorging. Met een passie voor curls en een diepgaand begrip van de unieke behoeften van textured hair, bieden wij een zorgvuldig geselecteerd assortiment van topmerken zoals Curlsmith, Bounce Curl, Flora & Curl, As I Am, Curls, en meer. Of je net begint aan je curly journey of juist op zoek bent naar de fijnste CG-friendly producten, bij Beauty Source ben je in goede handen. Wij kiezen bewust voor merken die vrij zijn van sulfaten, siliconen en parabenen – producten die écht werken, zonder je haar te beschadigen. Naast onze webshop hebben we ook een fysieke locatie in Amsterdam, waar klanten persoonlijk advies kunnen krijgen en producten kunnen ervaren. Onze missie is om iedereen te helpen het maximale uit hun natuurlijke haar te halen, met eerlijke begeleiding, deskundige kennis en een service die verder gaat dan alleen verkopen. Bij Beauty Source staan we voor de natuurlijke schoonheid van krullen – ze horen gezien, verzorgd en gevierd te worden. Daarom streven we naar een community die draait om zelfliefde, verzorging en vertrouwen. Wat je van ons kunt verwachten? Snelle levering, een gebruiksvriendelijke webshop, duidelijke communicatie en persoonlijke service – online én in de winkel. Wij luisteren naar onze klanten, denken mee en groeien samen met jouw haar. Beauty Source is jouw betrouwbare partner in curly hair care – welkom bij de bron van jouw mooiste krullen.
Albert Cuypstraat 221, 1073 BG, Amsterdam, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Couldnt checkout with Paypal, an absolute nightmare!
Fast shipping and amazing curly hair products! They are so nice to deal with, and my package arrived so quickly. They clearly put so much care into their packaging, which honestly made my day when I opened it. This shop has officially earned my complete trust, and they are now my go-to place for all my hair products. Highly recommend!🥰
صحيح افضل التعليقات هي الصادقة ولاثبت صدقي ساشارك باللغة العربية لغة الجنة .موقت جميل احببت مشترياتي ،توصيل سريع ومضمون شكرا لكم
Bedankt Amy voor de snelle verzending en het mooi ingepakte lekkere geurtje en heren sample (ook erg lekker)! Plus het persoonlijke kaartje 😊 Tot een volgende keer 👋🏼
I ordered from Germany. The shipping was extremely fast. There was a overwhelming amount of samples in the package. Amazing! This shop will be my first choice when it comes to afro hair products.
Product was delivered quickly and without damage. I will definitely use Beauty Source again!!
Excelente productos y entrega a tiempo me encantó la tienda
Alles wat je nodig hebt voor je haar kan je hier vinden! Ze hebben een behoorlijk groot assortiment en ze hebben altijd de nieuwste producten.
Klantvriendelijk en genoeg personeel om je te helpen.
Vlechthaar, weave, pruiken, borstels, bonnets, haarverf, conditioners etc etc noem maar op.
Normale prijzen.
Zeker een bezoekje waard en het is op de Albert Cuyp markt! Dus centrale locatie.