Beautystyle Opiniões 21

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en fantastisk oplevelse af at prøve lymfedræn massage på benene. Det er sååå lækkert og dejligt. Smukke omgivelser og dejlig rolig musik. Sidste gang faldt jeg næsten i søvn. J... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I want to share my excitement about visiting the Beautystyle cosmetic clinic! Yesterday, I was lucky enough to have a full-body hardware massage procedure with Svetlana, and I am still absolutely... Ver mais

4,6

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedre og hurtigere restitution med lymfedrænage

Benytter mig af Lymfedrænage-massage, hvilket hjælper til bedre og hurtigere restitution efter løb og lange vandreture. Kan kun anbefale Beautystyle, hvor alt foregår professionelt i behagelige omgivelser. Svetlana selv er let at snakke med og god til at forklare.

17 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en fantastisk oplevelse af…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse af at prøve lymfedræn massage på benene.
Det er sååå lækkert og dejligt.
Smukke omgivelser og dejlig rolig musik.
Sidste gang faldt jeg næsten i søvn.
Jeg kan mærke, at det hjælper på den ømhed jeg går med i mine hæle.
Den uro jeg ofte har om natten i benene, er faktisk også forsvundet.
Så nu sover jeg bedre.
Det er poser man får på begge ben. Så pustes de langsomt op af en maskine, med start nede ved fødderne og stille og roligt op af benene.
Luften forsvinder langsomt ud og processen starter forfra.
Det føles som om fødderne sover, men på en utrolig dejlig måde. Det ren velvære. Det tager en 1/2 time.
Svetlana er meget imødekommende dygtig og professionel, til at forklare hvad der sker og hvor godt det er for kroppen. Jeg er utrolig glad for behandlingen. Den te hun efterfølgende anbefaler, er ret lækker.

11 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kun været hos Beautystyle én…

Jeg har kun været hos Beautystyle én gang, men allerede ved første besøg blev jeg mødt med varme, professionalisme og ægte interesse for mine behov. Hun tog sig tid til at lytte og forklare behandlingen grundigt, så jeg følte mig helt tryg hele vejen igennem. Det er tydeligt, at hun har stor faglig viden og går op i at tilpasse behandlingen til den enkelte kunde. Jeg følte mig både velkommen og i kompetente hænder, og jeg glæder mig allerede til at komme tilbage. En dygtig kosmetolog, som jeg varmt kan anbefale.

19 de abril de 2025

Recommendation

Привіт! Рекомендую Світлану як досвідченого косметолога і майстра своєї справи! Я робила ультразвукову чистку обличчя та фототерапію + догляд з професійною косметикою. Зранку моя шкіра сяяла. Світлана переглянула мій домашній догляд та підібрала продукти, які підходять для мого типу шкіри найкраще. Дуже вам дякую!!!❤️

14 de abril de 2025

Beauty and Care in the Hands of a True Professional

I want to share my excitement about visiting the Beautystyle cosmetic clinic! Yesterday, I was lucky enough to have a full-body hardware massage procedure with Svetlana, and I am still absolutely amazed!

Svetlana is a true professional in her field, and at the same time, she is an incredibly pleasant and kind person. From the very first minutes, I felt that I was in good hands. The procedure not only provided complete relaxation but also delivered amazing results! My skin became noticeably firmer and more toned, and those extra centimeters around my waist and hips just “melted away.”

Svetlana not only brings beauty but also fills you with positivity and energy. I am so grateful for her high-quality approach and genuine care for every client! Now I know for sure that I’ll be coming back again and again!

18 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft fornøjelsen af at besøge…

Jeg har haft fornøjelsen af at besøge Svetlana for en behandling, og jeg kan varmt anbefale hende. 🥰Svetlana er utrolig professionel, venlig og tager sig tid til at forstå ens behov👍. Behandlingen var meget effektiv, og jeg kunne mærke en stor forskel allerede efter første gang. Lokalerne er hyggelige og afslappende, og jeg følte mig rigtig godt tilpas under hele besøget.✨ Jeg vil helt klart komme tilbage!

26 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Det er så dejligt at komme hos…

Det er så dejligt at komme hos Svetlana. Hendes rolige, sikre hænder fuldender oplevelsen under en ansigtsbehandling, og man går derfra med lækker gennemfugtet hud. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger vider herfra utrolig dygtig og professionel.

21 de dezembro de 2024

tandblegning

Jeg fik lavet tandblegning for 2 måneder siden, og jeg kan bestemt sige, at dette er det bedste resultat, jeg nogensinde har set. Svetlana er en professionel på højt niveau, og de værktøjer, hun arbejder med, er i virkelig førsteklasses klasse. Jeg har allerede sendt mange af mine slægtninge til denne procedure, og jeg kan klart anbefale salonen og Svetlana til dig. det vil være en perfekt gave til dig og dine kære.

30 de outubro de 2024

Beautystyle

Hej alle sammen, jeg vil gerne give en anmeldelse af den nye Beautystyle salon, som ligger i Viborg, en meget behagelig atmosfære og en særlig tak til mesteren, der kender sin forretning, Svetlana, alt er på højeste niveau))

29 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Svetlana lavede carboxing og mesoterapi…

Svetlana lavede carboxing og mesoterapi til mit ansigt. Jeg kunne virkelig godt lide den behagelige atmosfære og, vigtigst af alt, det gode resultat. hun valgte den passende kosmetik til min hudtype og rådgav mig om de procedurer, jeg skulle gennemgå.

1 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

I dag jeg bar til en rigtig vigtig…

I dag jeg var til en rigtig vigtig behandling 🌸
Jeg var til en fantastisk behandling som hedder kosmetik tændblegning
Jeg var meget glad for det og kan kun sige tusind tak til Svetlana for denne mulighed
Jeg glæder mig meget at komme igen til en ansigt behandling ❤️

28 de outubro de 2024

Absolut en fantastisk oplevelse

Absolut en fantastisk oplevelse!
Første gang jeg nogensinde skulle have fortaget noget hos en kosmetisk klinik, og det var en fantastisk oplevelse.
Man er altid glad og tilfreds, når man har været hos Beautystyle

23 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde den mest fantastiske…

Jeg havde den mest fantastiske oplevelse hos BeautyStyle! Fra det øjeblik, jeg trådte ind, blev jeg mødt med en varm og professionel atmosfære. Svitlana er utrolig venligt, imødekommende og virkelig dygtig til hendes arbejde. Behandlingen var perfekt – jeg følte mig fuldstændig forkælet og i trygge hænder hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale BeautyStyle til alle, der søger en professionel og luksuriøs oplevelse. Jeg kommer helt sikkert tilbage!

23 de outubro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais