Beddenscout24 Opiniões 253

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Het bed werd precies op de afgesproken datum geleverd en professioneel geplaatst. Het matras is ongelooflijk comfortabel — ik slaap nu veel beter dan vroeger en merk dat ik ’s ochtends fitter wakker... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb onlangs een bed gekocht bij Beddenscout24 en mijn ervaring is ronduit uitstekend. De service verdient wat mij betreft een 10/10: vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professionee... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

HET IS 1 GROTE SCHANDE vervolg doorgezakt matras. Als wij de reviews zouden weghalen van de vorige keer zou mijn dochter nieuwe matrassen krijgen met een harde kern (door een servicemonteur was vas... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. Het 2-persoonsbed met opbergruimte is van mooie kwaliteit en precies zoals beschreven. De opbergruimte onder het bed is erg praktisch en biedt veel extra plaats.... Ver mais

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

253 opiniões

Respondeu a 58% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Super

Snelle levering! Bed was binnen 20 minuten in elkaar gezet. Ziet er ook super netjes uit zoals op de foto. Nog niet op geslapen maar ligt prettig!
Ter info: Afval blijft wel achter in de woning (veel karton en plastic)

17 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Dit bedrijf maakt alle beloftes waar.

Dit bedrijf maakt alle beloftes waar! Super fijne klantenservice en een onwijs snelle levering. Montage ook prima en goed geïnformeerd. Waar een ander bedrijf mij 3 maanden lang en hoogzwanger heeft laten zitten heeft Beddenscout24 alles dubbel en dwars goed gemaakt. En een prachtig bed, dat ook.

17 de abril de 2024

Leuk en goede kwaliteit

Vandaag onz bed Babylon binnen gekregen heel leuke bed en van goede kwaliteit. Binnen half uur waren de bezorgers klaar met monteren en op de gewenste datum ook binnen gekomen. Echt een aanrader!

10 de abril de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Good quality bed with perfect comfort

Good quality bed with perfect comfort. However, delivery could've been taken care of properly with wrong model of one half box spring sent initially and then replaced later.

19 de março de 2024

Dear Customer,
Thank you for your feedback and for your kind words about the quality and comfort of the bed. We sincerely apologize for the inconvenience caused by the incorrect box spring delivered initially. We are glad that the issue could be resolved and appreciate your understanding.
Kind regards,

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie opbergboxspring!

Mijn eerste review verwijderd want uiteindelijk is alles opgelost en het bed is omgewisseld.

Heel fijn Beddenscout24!
Mijn dochter heeft nu een prachtig bed waar ze heel blij mee is.
Ook nog 2 hoofdkussens cadeau.

11 de março de 2024

Beste klant,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met betrekking tot uw recente aankoop bij beddenscout24.nl. Het spijt ons ten zeerste te horen dat uw aankoop niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u een teleurstellende ervaring hebt gehad met de afhandeling van het probleem.

We willen benadrukken dat het ons doel is om onze klanten tevreden te stellen en problemen op te lossen op een eerlijke en bevredigende manier. Het spijt ons dat u zich niet gehoord voelt in deze situatie en we willen graag een passende oplossing vinden.

We willen u verzekeren dat we het product terug kunnen nemen in nieuwstaat zonder beschadigingen, zoals u hebt voorgesteld. Echter, gezien de huidige staat van het product, begrijpen we dat dit niet mogelijk is. We verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en willen graag samenwerken om een ​​oplossing te vinden die voor alle partijen acceptabel is.

We zullen uw feedback doorgeven aan het betrokken team en onze excuses aanbieden voor het ongemak dat u hebt ervaren. We zullen contact met u opnemen om verdere stappen te bespreken en een passende oplossing te vinden voor uw situatie.

Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak en we hopen dat we de kans krijgen om uw vertrouwen te herstellen en uw ervaring met ons te verbeteren.

Klantenservice Beddenscout24

Classificada 5 em 5 estrelas

Op zondag een bed besteld vrijdag geleverd!

Op zondag een bed besteld, en snel en gemakkelijk contact gehad via de Whatsapp van het bedrijf. Op vrijdag is het bed al geleverd! En wat een super fijn bed. We hebben het Maxima elektrische bed besteld. Alle lof voor dit bedrijf!!

25 de fevereiro de 2024

Uitstekende prijs-kwalititeit…

Uitstekende prijs-kwalititeit verhouding. Jaar geleden mijn nieuwe bed besteld en nog altijd erg tevreden. Snelle bezorging, makkelijk te monteren en zonder extra kosten in 3 termijnen betaald. Voor 750 euro een prachtig nieuw bed!

21 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Great customer care and professional delivery staff

I had a great experience with BeddenScout24, the best part was the prompt response I received on WhatsApp. Later on after a month I moved the bed to another room and the headboard doesn't seem to be properly fixed by me. On WhatsApp BeddenScout24 gave me advice that the headboard must be completely against the wall, I lifted the bed and was successfully able to set it, really happy with the customer care received. Also I would like to appreciate the delivery staff, they are truly professional and friendly.

7 de agosto de 2023

Dear Customer,
Thank you very much for your trust in Beddenscout24 and your positive feedback. We are delighted to hear that you are satisfied with our service and product quality 💜
Best regards,

Netjes

De medewerkers hebben een probleem snel en netjes opgelost.

10 de fevereiro de 2024

Alles was gioed.Prima.

Alles was gioed.

10 de fevereiro de 2024

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Beddenscout24 en uw positieve feedback. Het doet ons plezier te horen dat onze service en productkwaliteit u bevallen 💜 Met vriendelijke groet,

Classificada 1 em 5 estrelas

Bolle laden,

Bolle laden,

Uw foto op uw website klopt helemaal niet met de realiteit : de twee laden zijn niet recht maar 'gebombeerd ' . Dat geeft een heel ander smakeloos effect aan het meubel.
!

9 de fevereiro de 2024

Beste klant,

We willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren met betrekking tot de bolle laden op het meubel dat u heeft ontvangen. Het spijt ons dat de realiteit niet overeenkomt met de foto's op onze website en dat dit heeft geleid tot een teleurstellende ervaring voor u.

We nemen uw feedback zeer serieus en zullen ervoor zorgen dat dit wordt doorgegeven aan het relevante team, zodat we onze productbeschrijvingen en afbeeldingen kunnen verbeteren om een nauwkeuriger beeld te geven van onze producten.

Als u verdere vragen heeft of als er nog iets is dat we voor u kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke ervaring te bieden en hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om dit recht te zetten.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip.

Klantenservice Beddenscout24 B.V.

Classificada 5 em 5 estrelas

In juli heb ik een elektrische…

In juli heb ik een elektrische boxspring besteld.
Mijn bestelling was op aangekondigde datum met zorg geleverd. De montage is ook heel vlot verlopen.
En na 6 maanden kan ik bevestigen dat het een heel goed bed is!

17 de julho de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Bed komt niet overeen met de foto

Helaas toen mijn bed geïnstalleerd was zag ik dat het totaal niet overeen kwam met de foto op de website. Ik heb het bed ‘ Teddy ‘ gekocht. Ik zou dit bed niet aanraden als je opzoek bent naar een echte Teddy stof. Deze stof is zacht en glimmend. Verder ligt het bed goed en is de opbergruimte heel fijn. De mannen die het bed kwamen leveren waren vriendelijk en netjes. Minpunt is dat ze het karton niet meenemen. In mijn geval lag dit gewoon voor de deur zonder dat dit was aangegeven en kwam er pas later achter.

10 de janeiro de 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback over uw recente ervaring met onze bezorgservice. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw gedachten met ons te delen.

We willen graag verduidelijken dat het beleid van ons bedrijf betreffende het verwijderen van verpakkingsmateriaal zoals karton en plastic kan variëren. Onze excuses als dit niet duidelijk was aangegeven bij uw levering. We zullen uw opmerkingen ter harte nemen en deze situatie intern bespreken om onze communicatie en service te verbeteren.

Als er nog verdere vragen of opmerkingen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om uw ervaring bij ons zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw begrip.

Klantenservice Beddenscout24 B.V.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.