Troet også det bare var et spørgeskema har ikke Bet om nogen sundheds skema Og har ikke tænk at betale fup
Leia as opiniões dos outros
Troet også det bare var et spørgeskema…
I bliver politianmeldt
I bliver politianmeldt. Ved udfyldelse af jeres spørgeskema fremgik intet om pris.
Troede det var et gratis spørgeskema
Troede det var et gratis spørgeskema, da der ikke stod noget om efterfølgende betaling.
Jeg plejer en gang om året at få et spørgeskema fra Syddansk hospital, hvilket jeg troede det var
Fup og svindel
Min mor faldt i fælden. Hun har endda deltaget to gange. De bliver ved med at sende regninger, rykkere og trussel om inkasso. Det gjorde hende lidt nervøs og hun ville egentlig bare gerne betale så det kunne "komme ud af verden". Det er det værste gang fup og svindel. Jeg tror desværre ikke politiet kan gøre en disse.
SvindelJeg troede bare det var en almindelig…
Jeg troede bare det var en almindelig sundhedsundersøgelse. Så bliver jeg opkrævet mellem 500-700 kr.De truer med inkasso. Det største svindelfirma. Kan man anmelde dem til politiet?
Det er svindel
Det er svindel . Tror man deltager i en almindelig undersøgelse om helbred og bliver efterfølgende opkrævet betaling med regning og med trussel om inkasso hvis man ikke betaler .
Bedrageri
Også jeg er blevet sendt til incasso. Hvad skal jeg dog gøre! Kan man politianmelde?
Fup og fidus !
Fup og fidus !! Bedresundhed.com , har prøvet at skrive til dem ,
En Politi anmeldelse!
Ja jeg kom desværre også til at hoppe i…
Ja jeg kom desværre også til at hoppe i med begge ben og nu truer de mig med inkasso det er virkelig irriterende for der stod ikke noget om at det kostede noget og jeg betaler ikke men melder dem til politiet nu er nok nok
Har ligesom alle fået faktura ligesom…
Har ligesom alle fået faktura ligesom jer. Har meldt dem til politiet
Svigermor røg i med begge ben!
Svigermor røg i med begge ben! Hun troede, hun udfyldte et spørgeskema ifm. en undersøgelse om danskernes generelle sundhed. Hun fik dog - ligesom alle andre her - tilsendt en ubrugelig rapport og en regning. På min opfordring har hun ikke betalt denne, og nu har hun modtaget en meddelelse om inkasso. Spilles ikke jeres tid med dette scam website. Det er svindel!
Fup og fiduser
Fup og fiduser, der står INTET om at det koster noget og pludselig modtager jeg en regning på 669 kr, men jan slippe med 519 kr, hvis jeg betaler hurtigt.
Jeg har forsøgt at skrive til den mail, der står på regningen, men får intet svar. Vil forsøge at melde firmaet til politiet.
PAS PÅ DER UDE
Fup og svindel
22.9.25 modtog jeg en mail med en rapport, der angiveligt skulle fortælle om min sundhedstilstand. Rapporten var ganske uanvendelig og overhovedet ikke rettet mod mig. Dette har jeg skrevet til Bedre Sundhed, som åbenbart ikke modtager 'svar-henvendelser'. Jeg har prøvet at komme ind på deres website, men det tillader mit antivirus-program ikke med en meddelelse om, at websitet vil foretage skadelige angreb på mine data. Jeg ville helst tildele et antal minus-stjerner. for jeg har intet positivt at bemærke; jeg føler mig snydt og bedraget
Jeg er ikke bekendt med at man skal…
Jeg er ikke bekendt med at man skal betale for det, det skal fremgå af undersøgelsen at man skal betale for det, det fremgår ikke noget steder. Jeg er pensionist og kan derfor ikke betale denne regning.
Jeg har udfyldt skema da der stod det…
Jeg har udfyldt skema da der stod det var gratis, men har nu fået en faktura og der er ingen kundeservice eller andre mailadresser som man kan kontakte. Jeg betaler ikke 6-700kr for noget jeg ikke har bestilt og det er noget nonsens
Svindel af værste skuffe
Hoppede i med begge ben . Troede at det blot var en alm test.
Dagen efter kom der en regning og jeg fik straks mistanke. Jeg skrev en mail men den kom jo som forventet retur.
Nu er det kommet en rykker men de for ikke en krone.
Pas på dette firma
Pas på. Svindlerfirma. De sender et uskyldigt spørgeskema ang. folks sundhed. Der står intet om at det koster noget. Kort efter modtager man en regning. Jeg betaler ikke.
Ren og skær svindel.
Har tidligere sluttet mig til alle der…
Har tidligere sluttet mig til alle der oplever fup og snyd med Bedresundhed. Får jævnligt rykkere fra dette fup-firma, og jeg betaler ikke. I dag melder jeg ligesom andre har gjort, firmaet til politiet.
Ulla Kleinert
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.