PURE OPLICHTING ZIE AFLEVERING BOOS van eind 2024 MEDIA BAZEN, HMH MARKETING, CALLNET Met mooie praatjes, slimme trucjes en verschillende medewerkers benaderen om op die wijze een opdrachtbeves... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Dit is pure oplichting. Ze hebben mij wijsgemaakt dat het zou gaan om een bestaande advertentie, die verlengd moest worden. Ze probeerde me eerst nog extra's aan te smeren, waar ik vanaf heb gezie... Ver mais
De heer Babajan Allakov doet zich voor als deurwaarder EN incassobureau voor de telefoon. Schijnt dat we een rekening niet betaald hebben, en drijgt met beslag name van goederen. Stuurt vervolgens een... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Hopeloos bedrijf
Hopeloos bedrijf: bellen of je in een gids vermeld wilt worden: NEE, geen interesse. Verbinding wordt verbroken. Komt dus ook geen bandje van bezwaar op telemarketing, dus krijg je ze volgend jaar waarschijnlijk opnieuw aan de telefoon. Worden hier moe van.
HMH Markteting PAS OP!!
HMH Markteting PAS OP!!! Bellen meerdere keren, of je je bestaande vermelding in de informatiegids van jouw betreffende gemeente wil verlengen. Wij trapten erin en zijn bijna €500 armer. Het opnemen van je akkoord doen ze slim door alleen jouw akkoord op te nemen en niet waarvoor het is. Doelbewuste oplichting, na je eerste factuur krijg je al vlot een aanmaning en dreiging tot deurwaarder. Ook als je betaald hebt gaat dit gewoon door. Wij hebben melding gedaan maar waarschuwen graag een ander. Google dit bedrijf en je ziet dat onder dit KVK nummer vele andere dubieuze bedrijven ingeschreven staan die al langer bekend zijn door oplichtingspraktijken. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Digitale Informatiegids, stink er niet in!
Net ongevraagd gebeld door iemand van dit bedrijf. Zij verkopen vermeldingen op een digitale informatiegids. Beller vroeg of ik beslissingsbevoegdheid heb over mijn bedrijf, refereerde aan een eerder contact en noemde een bedrag van ± 66 euro voor de vermelding van een bedrijf in hun gids. Per maand! Op mijn vragen wat ik daarmee opschoot kwam geen antwoord. En uiteraard schiet niemand er iets mee op om in zo'n gids te staan. Dit is een trucje om mensen een paar honderd euro af te troggelen.
Iedereen met een eenmanszaak of VOF die hier is ingetuind en zich de dag erna afgevraagd hoe hij dat in vredesnaam heeft kunnen doen, moet weten dat hij sowieso 14 dagen bedenktijd heeft om het contract zonder opgaaf van reden op te zeggen: herroepingsrecht. Heb je een BV of een stichting, dan zit je er waarschijnlijk aan vast.
Zeg dus nooit 'ja', maar weiger, en zeg dat ze je nooit meer mogen bellen.
Oplichters
Waardeloos bedrijf dat CallNet BV. Tijdens een telefoongesprek werd ik door een gladde verkoper om de tuin geleid en heb ik, zonder het goed te beseffen, “ja” gezegd op iets dat later als een jaarcontract werd gepresenteerd. Wat ze vervolgens doen, is dat ene moment van de opname uitlichten om je vast te pinnen aan een contract waar je nooit bewust mee akkoord bent gegaan.
Ik zit nu vast aan een jaarcontract en ben honderden euro’s kwijt aan een dienst waar ik nooit écht voor heb gekozen. De klantenservice is niet bereid om mee te denken of een oplossing te bieden. Het voelt alsof ze profiteren van misleidende verkooptrucs om klanten in de val te lokken.
Wees gewaarschuwd: zeg nooit zomaar “ja” aan de telefoon met dit bedrijf, want je kunt er flink spijt van krijgen!
oplichters
oplichters
we hadden het opgezegd en opeens jaar verder nog een factuur binnen gekregen
Oplichters!
Oplichters!
Verkopen frauduleus een dure vermelding op een waardeloze website. Gebeld door een en een media. Mocht dit oplichtersbedrijf u bellen, direct ophangen!
nooooit mee in zee gaan
Dit bedrijf kan verbeteren door te verdwijnen.
Pure acquisitiefraude
Pure acquisitiefraude. Niet in zee gaan met dit tuig.
Oplichters
Oplichters, ze bellen mij op. Doen laten suggereren of ik al een basis vermelding heb bij hun. En of ik een uitgebreide vermelding wil afnemen die duurder is. Of dat de basis vermelding voldoende is.
Ik heb nooit! Eerder een basis vermelding bij hun afgenomen.
Oplichters
Oplichters smeren lange contracten aan die lastig op te zeggen zijn
Pure oplichting
Pure oplichting. Nergens staat vooraf dat je het jaar erop weer een advertentie moet zetten. Alleen heeeel klein op de factuur, waar niemand kijkt.
Moet eigenlijk zwaar bestraft worden.
Nogmaals een oplichtersbende
Oplichters!!!!
Oplichters. Onder valse voorwendselen (dat je bijvoorbeeld al een contract hebt) proberen ze je een project aan te smeren en alles nemen ze digitaal op om vervolgens tegen je te gebruiken. Ze bedenken een eigen annuleringstermijn en gebruiken deze tegen je zonder je hierover op voorhand te informeren.
Blijkbaar opereren ze onder meerdere namen:
En laat me je even helpen, bedrijfsinformatiegids Nl staat ook bekend als: CallNet B.V., MEDIASTAD, VAN DIK HOUT & Zo, Callcenter Dichtbij, DMG Marketing, Dichtbij Media, HMH Marketing, Online Media Bazen, OMG! Marketing, Een & Een Media, Doen Marketing Groep
Werk niet met ze samen!
Pas op
Pas op! Oplichters! Waarom kunnen deze websites bestaan
Vette oplichtersbende
Vette oplichtersbende
Bedrijfsmodel is gestart met wat er houdbaar is als je telefonisch colporteren als uitgangssituatie neemt. Ga er niet op in. Ook niet als je achteraf allerlei onzin e-mails niet claims krijgt. Vraag me af wat iemand bezielt om zo een bedrijf te runnen.
Wat een dieptriest manier om je geld te…
Wat een dieptriest manier om je geld te verdienen. Agressieve benadering en intimidatie op het randje van het toelaatbare. Trap er niet in, en belangrijker; betaal niet want zo blijven ze als kauwgum aan je schoen plakken en ben je volgend jaar weer de sjaak.
Pure oplichting
Let op mensen! Doen Marketing Groep ( DMG )
Pure oplichting, je komt er niet meer vanaf nadat ze je bellen voor een overeenkomst af te sluiten om je te verplichten aan de Bedrjifsinformatiegids. Elk jaar sturen ze een factuur terwijl je niet akkoord bent gegaan.
spook abonnement verstrekker
Zoals alle andere melders ook hier jaarlijks een ongevraagde factuur en vermelding in een gids waar we geen interresse in hebben. Ook na telefonische en schriftelijke melding dat we niks met ze te maken willen hebben van vorig jaar proberen ze het nu weer . Schandalig.
De Informatiegids
DMG Marketing probeert het weer met de informatiegids. Trap er niet in ondernemers. Kost een boel brengt niets op.