Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Had een spoedlevering nodig, via WhatsApp contact gezocht en direct reactie. Uiteindelijk hebben ze binnen 2 dagen kunnen leveren en mij uit de brand geholpen. Super!

Classificada 5 em 5 estrelas

Item voor een project besteld. Waarschijnlijk zou deze niet op tijd binnenkomen. Met een telefoontje een alternatief besteld en deze ruim op tijd binnen. Dank voor het snelle schakelen en de uitsteken... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn eerste set werkkleding gekocht bij Bedrijfskledingshop. Ik ben deskundig geholpen en goed geïnformeerd via de mail door de verkoopafdeling. De impressie die je toegestuurd krijgt per mail ge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer mooie shirts laten bedrukken. Via de mail hebben ze mij goed geadviseerd over de shirts die ik wilde bestellen, waar mijn logo moest komen, en hier heb ik een impressie van gekregen. Vanwege mijn... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas de segurança e de trabalho
  2. Fornecedor de vestuário
  3. Serviço de bordados
  4. Loja de estampagem de roupa
  5. Loja de roupas de trabalho

Bedrijfskledingshop.nl - Al 35 jaar uw zakelijk partner voor bedrijfskleding, werkkleding, borduren & bedrukken! Wij leveren alleen aan de zakelijke markt, shop eenvoudig online of vraag een offerte aan voor het borduren of bedrukken van uw bedrijfslogo. Wist u dat we ook Shop - in -Shop modules aanbieden? Voor groot zakelijk gebruik kunt u gratis gebruik maken van de dienst. Wij bieden daarnaast ook een Kleding Management Systeem aan. Medewerkers kunnen daarin zelf bedrijfskleding bestellen op basis van budget / tokens en evt. bestelfrequentie. Kijk voor meer informatie op www.kledingorder.nl Wij zijn officieel leverancier van diverse bedrijfskledingmerken. Waaronder Santino, Tricorp, Workman, Fristads, Kariban, Clique, Jobman, B&C en meer. Wij leveren enkel aan bedrijven. Particulieren kunnen niet bij ons inkopen. Doordat wij geen voorraad hebben hanteren we geen retourbeleid. Indien u vooraf pasmodellen wenst te ontvangen, kijken wij eerst naar de complete aanvraag en in overleg met u kijken we of dit van toepassing kan zijn. Derhalve kosteloos dan wel tegen betaling. In onze eigen drukkerij & borduurstudio ontwerpen wij onze impressies die u altijd vooraf te zien krijgt ter goedkeuring. Wij bedrukken & borduren in huis maar bij grote drukte besteden we dit ook uit aan toeleveranciers. Wij hebben geen fysieke showroom of winkel derhalve kunt u ons het beste bellen of mailen.

Informações de contacto

Geralmente responde em 14 horas

Spoedlevering

8 de abril de 2026

Resposta da bedrijfskledingshop.nl

Dank! Fijn dat we je even konden helpen op deze manier en wellicht tot een volgende keer

Classificada 5 em 5 estrelas

Item voor een project besteld

Item voor een project besteld. Waarschijnlijk zou deze niet op tijd binnenkomen. Met een telefoontje een alternatief besteld en deze ruim op tijd binnen. Dank voor het snelle schakelen en de uitstekende service!

26 de março de 2026

Classificada 4 em 5 estrelas

Service die je hoopt te verwachten

Snelle reacties op mailtjes. Ze kijken goed mee naar je wensen en doen aanpassingen waar nodig. Levering was ook snel al had ik maar een hand vol polos dus ik kan niet spreken over grotere orders. Al met al goed voor elkaar. Bedankt!

1 de fevereiro de 2026

Resposta da bedrijfskledingshop.nl

Bedankt! Veel plezier met je kleding en wellicht tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ziet er professioneel uit en zit als gegoten

Alles geleverd volgens afspraak. Vooraf is alles duidelijk gecommuniceerd. De kleding ziet er zeer professioneel uit en zit als gegoten.

12 de janeiro de 2026

Resposta da bedrijfskledingshop.nl

Hartelijk dank voor de mooie review en prettige samenwerking! Veel plezier met je werkkleding

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn eerste set werkkleding gekocht bij…

Mijn eerste set werkkleding gekocht bij Bedrijfskledingshop.
De impressie die je toegestuurd krijgt per mail geeft een duidelijk beeld van hoe je werkkleding eruit komt te zien.
Tijdens de afhandeling word je netjes op de hoogte gehouden en de verzending is snel en verzorgd.
De kleding zelf is van goede kwaliteit en de opdruk is vlekkeloos.
Ik ga hier zeker weer bestellen – topservice!

26 de setembro de 2025

Resposta da bedrijfskledingshop.nl

Wat een mooie review Robin! Bedankt! Het portal om de voortgang van je order te zien in onze drukkerij / borduurstudio is één van onze nieuwste features. Leuk te lezen dat je daar veel aan hebt gehad. Binnenkort komen daar ook de impressies in te staan zodat alles in 1 toolkit beschikbaar is als je gaat bestellen!

Top!

Altijd snel en duidelijk antwoord, producten zien er goed uit en snel geleverd.

25 de julho de 2025

Resposta da bedrijfskledingshop.nl

Bedankt! Veel plezier met je kleding en tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle reactie op offerte aanvraag en…

Snelle reactie op offerte aanvraag en ook op aanpassing van het ontwerp.
Je word vriendelijk geholpen. En snelle levering.
Inmiddels 3x hier besteld en alle keren super!

3 de julho de 2025

Resposta da bedrijfskledingshop.nl

Dank voor de mooie woorden Gjolt! Veel plezier weer met je bestelling!

Classificada 1 em 5 estrelas

De kleuren van de afbeeldingen op de…

De kleuren van de afbeeldingen op de site komen niet overeen met de kleuren hoe ze in werkelijkheid zijn. De kleding is niet retourneerbaar en het wordt een welles niettes spelletje als je hierover belt.
Ik bestel hier niet nogmaals.

16 de junho de 2025

Resposta da bedrijfskledingshop.nl

Dag Kim, wat jammer dat je deze weg bewandeld aangezien je het telefoongesprek, op het moment dat we beiden de webshop aan het bekijken waren, om te zien waar de fout zat omtrent de kleuren en de foto's je ineens geen behoefte verder meer had om dit uit te zoeken.

In de basis hebben wij inderdaad geen recht van retour, dit staat op onze orderbevestiging / webshop en in de voorwaarden. Dit is wettelijk gezien een recht voor particulieren en die beleveren we niet.

Een alternatief product was geen oplossing volgens jou omdat dit niet in ons assortiment zat, zoals je zelf aangaf, omdat jullie altijd Blakläder hebben en we dat niet leveren.

Je wilde graag lichtgrijze kleding maar hebt graphite (donkergrijs) besteld en wit/grijs. De foto's daarin komen goed overeen met de kleur van de geleverde kleding.
https://www.bedrijfskledingshop.nl/wm-t-shirt-workman-60653.38 & het vest https://www.bedrijfskledingshop.nl/workman-sweatvest-met-rits.39

Nogmaals het is geen welles of nietes spelletje maar het gesprek moet wel gevoerd kunnen worden en daarin moeten we wel de kans krijgen om te zien wat jij op je beeldscherm ziet maar een printscreen sturen zat er helaas niet in. Dan houdt het inderdaad op.

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf. Lisanne reageert super snel. Denkt mee. Past even de logo’s aan voor een beter resultaat. Kortom fijne club

6 de maio de 2025

Resposta da bedrijfskledingshop.nl

Bedankt Leander voor je mooie review!

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd! Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Prettig contact

8 de abril de 2025

Telefonisch prettig overleg gehad

Ik had wat vragen over mijn logo en of dit wel goed zou uitpakken op de kleding. Na telefonisch contact te hebben gehad kreeg ik vooraf eerst een voorbeeld. Dat gaf mij de zekerheid dat dit inderdaad ging uitpakken zoals ik had bedacht. Fijn bedrijf! Nogmaals bedankt voor de goede service!

18 de março de 2025

vaste klant erbij!

Fijn, kordaat en persoonlijk contact. Mooie kleding van goede kwaliteit. Vaste klant erbij!

18 de março de 2025

Resposta da bedrijfskledingshop.nl

Dank David, het was inderdaad een mooie samenwerking zo, veel succes met je bedrijf!

Tevreden klant erbij!

We kregen al snel een offerte die niet afweek van datgene dat we online gezien hadden.

Na de goedkeuring op de offerte werden we door Lisanne goed op de hoogte gehouden van het proces. Dit was eerlijk en transpirant. Het contact ging vlot en correct.

Toen het er om ging spannen of we onze bestelde spullen nog wel net voor Sinterklaas zouden krijgen. Hebben ze er nóg wat meer vaart achter gezet.

Hierdoor konden we met het Sinterklaas-feest iedereen z'n nieuwe bedrijfskleding uitreiken en kwamen er alleen maar lovende woorden!

Van de week nog een nabestelling gedaan en ook nu werd transpirant gecommuniceerd dat het niet meer voor kerst zou lukken. (Begrijpelijk en ook geen probleem!)

Kortom tevreden over de geleverde producten en communicatie.

We hopen er nog lang plezier van te hebben!

26 de novembro de 2024

Resposta da bedrijfskledingshop.nl

Dank Linda voor je mooie review! Wij vinden het ook prettig samenwerken met jullie :)

Een zeer tevreden klant

Naar alle tevredenheid bestel ik hier al jaren mijn bedrijfskleding.
Een aantal punten waar Bedrijfskledingshop bij mij hoog scoort:

-Goede en snelle comminicatie
-Snelle levering
-Kwaliteitsproducten
-Goede prijs

14 de dezembro de 2024

Resposta da bedrijfskledingshop.nl

Dank Leon! Altijd prettig samenwerken :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedrijfskledingshop.nl is een vriendelijk en service gericht bedrijf.

Bedrijfskledingshop.nl is een vriendelijk en behulpzaam bedrijf. De communicatie was vriendelijk en ze reageren snel. Ik had wat moeite met het vinden van maten, maar dat werd gelijk opgepakt en opgelost. Het drukwerk is netjes en de kleding die ik besteld heb is van goede kwaliteit. Echt top!

6 de dezembro de 2024

Dank je wel!

Top service

Reflecterende kleding besteld voor Verkeersschool Timmer. Snelle en vriendelijke communicatie en snelle service. Producten en bedrukking zien er zeer goed uit. Ik wilde mijn order halverwege nog wijzigen en dat was geen probleem. Ik ben een tevreden klant en zal in de toekomst zeker terugkomen.

26 de janeiro de 2024

Resposta da bedrijfskledingshop.nl

Dank voor de mooie review & prettige samenwerking! De laatste items gaan vanmiddag ook weer jullie kant op.

prettige en snelle communicatie

prettige en snelle communicatie, vraagt naar de wensen en denkt mee in het maken van de keuze voor een passend product

2 de julho de 2023

Resposta da bedrijfskledingshop.nl

Dank voor jullie mooie review en veel plezier met de kleding!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.