Dekbedhoezen zijn goede kwaliteit en heerlijk zacht (satijn) en lekker lang. Kleuren zijn ook prachtig. Na mijn eerste 2 sets een aantal weken geleden nu weer 2x2 sets besteld Levering was zeer sne... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Duidelijke webshop, leuke prijzen en had zelf een verkeerde hoeslaken besteld, gelijk ook daarna de juiste besteld ! Ik had gemaild of de foute bestelling nog geannuleerd kon worden. Had gelijk e... Ver mais
Dekbed overtrek besteld de kussenslopen passen niet. De opening zit normaal aan de korte kant, bij deze slopen zit de opening aan de lange kant. Met als gevolg dat je kussen samengedrukt wordt. En aan... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre bedsupply.eu
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bedsupply is een online beddengoedspecialist. U vindt hier alles wat u maar nodig heeft voor uw slaapkamer; van hoeslakens tot badjassen en van lakens tot sierkussens. We werken samen met de beste kwaliteitsmerken om u een groot assortiment aan te kunnen bieden van de hoogste kwaliteit. U vindt bij Bedsupply topmerken als Essenza, Cinderella, Pip Studio, Ducky Dons, Beddinghouse, Silvana en SNURK.
Informações de contacto
Schouwrooij 9 , 5281RE, Boxtel , Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- bedsupply.eu
Goede correct verzending
Olivia satijnen dekbedhoezen
Dekbedhoezen zijn goede kwaliteit en heerlijk zacht (satijn) en lekker lang.
Kleuren zijn ook prachtig.
Na mijn eerste 2 sets een aantal weken geleden nu weer 2x2 sets besteld
Levering was zeer snel
Snelle levering en mooie kwaliteit…
Snelle levering en mooie kwaliteit dekbedovertrek
Prachtige kwaliteit en goede prijs/…
Prachtige kwaliteit en goede prijs/ kwaliteitverhoudin
Het afhaalpunt om de hoek ‘de Bruna ‘…
Het afhaalpunt om de hoek ‘de Bruna ‘ werd een afhaalpunt aan de andere kant van de stad ook nog is niet vind baar heeel frusterend
Strijken van het dekbed
L.S.
Ik heb de twee dekbedden in goede orde ontvangen. Prima geregeld!
Echter toen ik een dekbedhoes uitpakte was het erg gekreukt. Dat is begrijpelijk omdat het lang opgevouwen heeft gezeten. Ik had nieuwe hoezen besteld omdat een van de vorige, niet bij u gekocht, scheef was en ik dat pas in de gaten kreeg toen ik hem al had gebruikt en na het wassen wilde strijken.
Het kost erg veel tijd en moeite als een hoes niet goed op de naden valt.
Dus nu wilde ik dat maar van tevoren testen. Nu bleek dat de bovenkant ruimer was dan de onderzijde, wat mogelijk ook weer problemen geeft met strijken . Jammer. Ik ga ws. nog een ander stel bij u bestellen en dan zal ik zien hoe dat valt.
Zeer snel geleverd, degelijk verpakt
Zeer snel geleverd, dat is een aangename verrassing omdat ik dat bij deze webshop eerder anders heb ervaren. Dus uitstekende ervaring nu.
Prima winkel
Ik werd goed op de hoogte gehouden en het product was goed verpakt. Ik moest werken een week op mijn bestemming wachten, dat vond ik wel wat lang.
Uitmuntende kwaliteit!
Bedsupply heeft niet alleen een prachtige collectie aan dekbedovertrekken. Maar ook een hele goede service. Snelle bezorging en keurig verpakt. De overtrekken die ik heb gekregen, zijn van uitmuntende kwaliteit. Deze gaan gegarandeerd jaren mee. Ik kan totaal geen minpunten bedenken. Dus dit is een dikke aanrader.
Alles vlot en goed geregeld.
Overzichtelijke website
Overzichtelijke website, gemakkelijk te bestellen. Veel keuze in kleur en goede kwaliteit, mijn vorige hoeslaken begon pas na 10 jaar slijtplekken te vertonen. Hoeslaken is heerlijk warm en zacht, absorbeert goed vocht.Prijs kwaliteit helemaal goed. Snel verzonden.
Jammer dat het product te groot was…
Jammer dat het product te groot was maar de ervaring met deze winkel was prima
Snelle en verzorgde levering
Duidelijke webshop, snelle levering
Ik had gemaild of de foute bestelling nog geannuleerd kon worden.
Had gelijk een mail terug dat ze de foute bestelling geannuleerd hadden en het geld was direct terug gestort!
Dat vind ik nog eens service 👍🏼
Ook had ik de bestelling de volgende dag al in huis !
Super , ga zo door, van mij krijgen jullie een dikke 10 👌
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.