Mirto is zeer tevreden over Beerepoot. We zochten een tweedehands transportband op maat en we kregen gepaste service. De accountmanager zorgde voor een vlotte communicatie. Bij uiteindelijke levering... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Goed geadviseerd door Leon over wat voor transportband bij ons passend zou zijn. Levering volgens afspraak en mooi en goed werkende oplossing geboden! Ik zou Beerepoot zeker aanbevelen bij anderen.... Ver mais
Persoonlijk contact en top kwaliteit! Laatst hebben wij bij Handelsonderneming Beerepoot BV een aantal rollenbanen afgenomen. Het contact was super duidelijk, degene die ik sprak wist precies waa... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Beerepoot B.V. is specialist in onder andere nieuwe en zo goed als nieuwe bandtransporteurs, rollenbanen, heftafels en complete transportinstallaties. In 30.000 m² overdekte opslagruimte staat onze voorraad goederen geordend en duidelijk overzichtelijk...
Informações de contacto
Spanbroekerweg 208A, 1715 GW, Spanbroek, Holanda
- 0226 352 544
- info@beerepoot.nl
- beerepoot.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Ik heb hier een gegalvaniseerde trap…
Ik heb hier een gegalvaniseerde trap gekocht. Prima bedrijf, aardige mensen, denkt mee , komt afspraken na, reageert snel.
Heftafel
Wij hebben hier een hydraulische heftafel gekocht . Prima bedrijf, denkt mee , komt afspraken na, reageert adequaat en snel.
Top service en snelheid van handelen
Inmiddels meerdere bandtransporteurs aangeschaft. Voor ons is Beerepoot een goede samenwerkingspartner door hun snelle en goede communicatie en (snelle) opvolging van orders/opdrachten. Wij zullen zeker met hen blijven samenwerken wanneer we materialen nodig hebben.
Joop Verzijl
Mooie samenwerking
Beerepoot kocht bij ons een partij gebruikte, nog in goede staat verkerende conveyor-onderdelen op. De samenwerking ging heel vlot, correct en stipt volgens planning. Thx Jack voor dit en misschien nog komende opportuniteiten.
Mvg,
Peter
Prima service
Prima service, behulpzaam en snelle reactie op aanvragen.
Scotch & Soda
vriendelijke mensen, goed bedrijf en altijd behulpzaam met het denken in de juiste oplossing
Prima bedrijf
Prima bedrijf, komt afspraken na en reageert adequaat en snel.
Eerste Conveyor aangekocht bij Beerepoot, correcte communicatie, goede service en zeer betrouwbare kwaliteit !
Meerdere heftafels van Beerepoot in…
Meerdere heftafels van Beerepoot in onze werkplaats; allen tweedehands, maar zo goed als nieuw. Beerepoot weet intussen welk type tafel we graag inzetten en denkt mee bij de selectie. Correcte levering en service.
Top!
Van de Walle Apparatenbouw - Aalter - België
Top Service
Gebruikte taper aangeschaft, en als nieuw bij ons opgeleverd, gewoon top.
goede snelle levering
Uitstekende partij
Uitstekende partij, die goed meedenk in de juiste oplossing. en keurig netjes geleverd op de afgesproken dag.
altijd vriendelijk
Groot aanbod , en er is altijd wat te vinden .
zeer snelle en goede levering , en zeer vriendelijke mensen .
Fijne partij om mee samen te werken
Prima service, groot aanbod en snelle levering. Fijne partij om mee samen te werken!
Ze doen wat ze beloven! (en meer)
Na een telefoontje met Jack hebben we een plakbandmachine aangeschaft. De term zgan is hier een understatement. We kregen de machine als nieuw binnen!! Snelle en correcte firma waar we toekomstgericht vaker een beroep op zullen doen!
Top bedrijf met goede producten
Groot aanbod in mooie en nette producten. Ook de communicatie verloopt vlekkeloos, snel en duidelijk. Zeer goede ervaring met dit bedrijf.
In alles een top bedrijf
Zeer fijne firma om wat te bestellen/kopen! Heel duidelijk wat ik kon en mocht verwachten. Het contact met de firma beerepoot is snel, duidelijk en plezierig! Hier kunnen veel mensen/bedrijven een voorbeeld aan nemen. Hier is de klant koning!
Wat een fijne samenwerking
Wat een fijne samenwerking!
Snel contact en duidelijke uitleg. Vlotte afhandeling met vriendelijke mensen. Super samenwerking.