Jättefina skärmar till rätt pris. Bra montering. Har ett par äldre sen 2017 sommfortfarande är i toppklass och de har turnerat en hel del i musikindustrin.
Leia as opiniões dos outros
- Extremt snabb respons (<5m) från kundservice när jag behövde hjälp att rätta en felaktigt angiven mailaddress. - Varan levererades på estimerat datum. - CAD / STEP filer för skärmen. Alltigeno... Ver mais
Snabb och bra hantering och bemötande. Produkten uppfyllde allt vad den lovade. Tyvärr så var hanteringen av fraktbolaget inte bra, men det har inget med Beetronics att göra. Kommer att handla av dom... Ver mais
Enkelt att lägga order, snabb leverans, mycket bra skärm jämfört med andra märken vi tidigare provat. Därför blev det nu ännu en skärm på vår nästa anläggning. Kommer fortsätta köpa skärmar härifrån.
Informações sobre a empresa
Beetronics producerar skärmar och touchscreens för professionellt användande. Våra display-lösningar kan hittas i många olika slags applikationer över hela världen. Våra skärmar används på många specialitetsmarknader, bland annat inom industri, säkerhet, TV och radio, sjöfart, sjukvård och på den audiovisuella marknaden. Våra skärmar tillverkas med högkvalitativa komponenter, vilket innebär att vi kan garantera pålitlig funktionalitet.
Informações de contacto
Tegeluddsvägen 76, 115 28, Stockholm, Suécia
- 0844-680 783
Não respondeu a opiniões negativas
Stort utbud,snabb leverans
Stort utbud,snabb leverans, produkten över förväntningar, kanonbra pris. Blir fler skärmar därifrån!
Jättefina skärmar till rätt pris.
Jättefina skärmar till rätt pris.
Bra montering.
Snabb och bra leverans!
Snabb och bra leverans!
Lite strul med att betala fakturan pga utlandsbetalning.
Bra support och kvalitet på produkten.
Smidiga köp och snabba leveranser
Smidiga köp och snabba leveranser.
Nu hoppas jag att skärmarna är lika bra :-)
Fick vad jag beställde med utlovad…
Fick vad jag beställde med utlovad leveranstid.
Tack för en snabb och smidig support…
Tack för en snabb och smidig support från er sida. Jätte bra produkt med snabb leveranstid. Vi är super nöjda och det var garanterat inte sista gången vi beställde från er.
Hemsidan var tydlig
Hemsidan var tydlig. Enkelt att beställa. Tråkigt att det inte är lika lätt att ringa upp. jag har inte lust att ge er min e- post igen. vill inte få reklam etc.
utmärkta produkter
utmärkta produkter! Snabb service, kan varmt rekommendera.
Skärmen har bra bild och medföljande…
Skärmen har bra bild och medföljande dimmer fungerade utmärkt.
Enda som fattas är att kunna köpa till en ram till skärmen så det passar att byta ut mot existerande hatteland/kme skärmar.
snabb leverans och inga problem med…
snabb leverans och inga problem med produkten, handlat många!
Snabb återkoppling och snabb leverans.
Bra produkter snabba leveranser
Mycket bra bemötande och service.
Mycket bra bemötande och utmärkt service. Snabb leverans och bra hemsida!
Framtida förstahandsval
Bra produkt, bra pris, leverans som utlovat.
Behöver jag en inbyggnadsskärm igen i framtiden är beetronics förstahandsvalet.
Snabb leverans och produkten fungerar…
Snabb leverans och produkten fungerar som den ska
Info om touchskärm
Trevligt bemötande och snabb hjälp, information
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.