Oplichters!!
Oplichters!!! Voor meer dan 100€besteld, voor 3 euro materiaal gekregen. Telefoon werkt ook niet!!!
Ongeveer een jaar geleden een bestelling gedaan. Bestelling werd geleverd zoals je mag verwachten. Daar heb ik ook geen klachten over. Maar dan blijkt dat hun nieuwsbrief gewoon te vaak komt. Dus je schrijft je uit. Dan gaat het een paar maanden goed en hop ineens is er weer die nieuwsbrief. Je schrijft je weer uit, en hoppa, paar maanden later is die nieuwsbrief er weer. Dit is nu al de derde keer. En dat vind ik niet netjes. Uitschrijven = uitschrijven en niet een tijd later ineens weer ontvangen.
Twee dagen geleden produkten besteld en derde dag al geleverd. Werd op de hoogte gehouden via de mail. Alles was keurig verpakt. Ik ben erg tevreden 😀
Zal vaker gaan bestellen.
Verkeerde levering, tot 2 keer toe. Verkeerd geleverde item mee teruggenomen en na 1,5 week nog steeds mijn geld niet terug. Ondanks dat dit belooft was snel op te pakken.
Had een bestelling gedaan, ik was niet thuis toen ze kwamen bezorgen dus is het retour gedaan weer.
Nu is het 3/4 weken later en nog niet uit mijn riverty afterpay gehaald terwijl ik hier nu paar keer een mail over gestuurd heb waarin ze maar 1 keer hebben gereageerd. De rekening op afterpay loopt op en ze passen het niet aan.
De bestelling werd snel geleverd. Bij de bestelling ontbrak 1 product. Mail gestuurd. Daar werd vlot op gereageerd met de vraag of ik het nageleverd wilde hebben of het geld van dat product terug. De oplossing werd diezelfde dag nog uitgevoerd. Ik kreeg alleen vervolgens een dagelijkse nieuwsbrief waarvoor ik me niet had ingeschreven. Uitgeschreven en geen mails meer ontvangen.
Staat gratis verzending, maar als je dan verder kijkt komen er toch verzend kosten bij.
Volgens mij pure misleiding.
Bestelde product is geleverd zoals verwacht en was prima, Geen enkele negatieve of positieve opmerking daarover.
Echter daarna kwam de oneindige SPAM-mailtjes. Ondanks diverse malen hiervoor uitgeschreven en 5 mailtjes en 1 telefoontje naar de klantenservice, leek het alleen maar erger te worden. Ik zit nu op 2 SPAM-mailtjes per dag. Je kunt je Emailadres ook niet aanpassen in je account en zelfs het laten verwijderen van je account stopt deze SPAM-mails niet. In eerste instantie werd er zeer vriendelijk gereageerd op mijn mailtjes hierover door Beez, echter tegenwoordig ontvang ik geen enkele reactie meer vanuit Beez.nl op mijn mailtjes naar de klantenservice. Aan de telefoon was de mevrouw ook hartstikke aardig, maar het heeft niet geleid tot oplossing van het probleem.
Kortom, account telefonisch laten verwijderen (en dat is ook gebeurt) en Domain toegevoegd aan mijn SPAM-filter.
En weer een klant kwijt, lijkt me toch niet helemaal de bedoeling....
Fantastisch goed klantendienst: vriendelijke en professionele medewerkers die altijd ter beschikking van de klant zijn en helpen bij het oplossen van een probleem.
lage prijzen - snelle levering bij DHL afgiftepunt
Gisteren vette gaascompressen en windsels besteld voor 35% van de prijs die ik bij mijn apotheek moet betalen. Het zijn echt dezelfde producten en dus heel snel geleverd. Ook nog gratis als je voor € 20 of meer bestelt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.