Very poor quality
Very poor quality, do not buy such a thing, you are deceiving yourself a lot.
BeezMAX: ortho cream - a quick, simple and effective treatment for painful and swollen joints at home
Very poor quality, do not buy such a thing, you are deceiving yourself a lot.
Har brugt produktet meget længe og er yderst tilfreds. Det fjerner smerterne med Ca 80-90 % hvis det er store smerter, såsom træningsskader der virkelig belaster systemet. På knæene, albuerne eller andre steder man har slået sig er smerterne helt væk efter 5 min... Når noget er godt så fortjener det positiv opmærksomhed..
Jeg bruger jævnligt BEEZMAX til en knæ og skulder skade - det virker fint - jeg bruger det 3 dage i streg morgen og aften og det virker for mig
Jeg har brugt beezmax i et år til mine hænder da jeg har slidgigt med misdannelser i leddene og med dette middel kan jeg holde dem nogenlunde smertefri og stoppe hævelser i leddene og kan anbefale cremen til dette formål.
Vibeke Bødtger
Jeg har betalt 433,00 kr men jeg har ikke fået varen , har ventet 9 dage , pengene er trukket på min konto
Har stadig ondt i led og hoften, men det virker på musklerne i låret,
havde muskelkrampe, det kan holdes nede, dejligt.
Har bestilt og betalt for 5 tuber Beez Max på´tilbud for kr. 600,00. Efter ca. 4-5 dage blev der hævet kr. 670,00 på min dankortkonto, uden at jeg har modtaget så meget som en eneste tube.
Er jeg blevet fuppet eller hva'??????
NB!!
For god ordens skyld vil jeg oplyse, at jeg har modtaget de bestilte varer.
Har ændret fra 1 stjerne til 4 stjerner, ikke 5 p.g.a. lang leveringstid, og specielt fordi beløbet var hævet inden varens modtagelse.
Jeg har brugt beez max et stykke tid, men mærker ingen ændring endnu.. Desværre.
Jeg købte 3 tuber af "vidundermidlet" BeezMax, MEN nu har jeg brugt de 2 tuber og er i gang med den sidste... jeg er ikke blevet overbevidst om at det virkelig hjælper mod ledsmerter. Jeg var skeptisk ved at læse alle de rosende ord der bliver skrevet om produktet, for mig har det overhovedet ikke kunnet virke på.Så jeg "lever" videre med mine ledsmerter - ØV
bedste hilsen
L.Oest, Herlev
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.