Først og fremmest er vi glade for, at du har fundet frem til BehandlerPlatformen.
Platformen er nemlig ny og blev lanceret her i sommer 2026. Siden lanceringen har vi arbejdet løbende med udvikling, justeringer og udbygning, og vi er faktisk først nu nået til den fase, hvor vi for alvor begynder at markedsføre platformen bredere.
De behandlere og fagpersoner, der er kommet med fra starten, har derfor fået mulighed for at blive en del af platformen på særligt fordelagtige vilkår. Det har været et bevidst valg i opstartsfasen, fordi vi samtidig har ønsket at opbygge et bredt og kvalificeret udbud af fagpersoner.
Priser og medlemsmodeller kan naturligt ændre sig i takt med, at platformen vokser, får flere funktioner, mere trafik og flere drifts- og udviklingsomkostninger.
Vi vil gerne bidrage med lidt mere information til de øvrige spørgsmål i din anmeldelse, så nuværende og kommende brugere og behandlere kan danne sig et retvisende billede af BehandlerPlatformen.
Når vi anvender betegnelsen “verificeret”, betyder det, at profiler ikke blot oprettes og offentliggøres automatisk. Behandlere og fagpersoner gennemgås manuelt inden offentliggørelse. Afhængigt af faggruppe ser vi blandt andet på relevante oplysninger om uddannelse, faglig baggrund, autorisation, klinik, erfaring, medlemskab af faglige organisationer og øvrige offentligt tilgængelige oplysninger.
BehandlerPlatformen er mere end et online behandlerregister. Patienter og klienter kan søge blandt profilerne, men de kan også kontakte os direkte og få gratis hjælp og vejledning til at finde relevante private behandlingsmuligheder. Når det er relevant, hjælper vi med at skabe kontakten videre til en behandler eller klinik.
Vi garanterer ikke den enkelte behandler et bestemt antal patienter, leads eller bookinger. Vi arbejder med synlighed gennem blandt andet platformen, søgemaskiner, patientrettet indhold, sociale medier, faglige netværk, information til lægepraksisser og direkte patienthenvendelser.
Vi offentliggør ikke som udgangspunkt interne forretningstal såsom antal betalende kunder, detaljerede leadtal eller interne trafikdata på baggrund af forespørgsler på Trustpilot. Konkrete markedsføringsudsagn på hjemmesiden skal naturligvis være baseret på et grundlag, vi kan stå inde for.
CVR-nummer og virksomhedsoplysninger er også gennem vores seneste udvikling blevet oplyst på hjemmesiden.
I anmeldelsen henvises der også til et tidligere holdingselskab. For god ordens skyld vil vi gerne præcisere, at der var tale om et inaktivt holdingselskab uden reel aktivitet, som efter rådgivning fra revisor blev afviklet via den valgte opløsningsproces. Det har ingen sammenhæng med BehandlerPlatformens nuværende drift, økonomi eller aktivitet.
BehandlerPlatformen har været under udvikling gennem flere år, men selve platformen blev først lanceret i maj 2026. Historiske aktivitetstal fra før lanceringen giver derfor ikke et retvisende billede af platformens nuværende udvikling.
Vi tager konstruktive spørgsmål alvorligt og arbejder løbende på at gøre platformen endnu mere gennemsigtig og brugervenlig.
Hvis du fremover har spørgsmål eller er i tvivl om oplysninger på hjemmesiden, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi svarer gerne på konkrete spørgsmål og hjælper med at afklare eventuelle tvivlspunkter.
BehandlerPlatformen ApS