Belladanmark Dk Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte varer for for 3 uger siden pengene blev trukket dagen efter jeg har ikke modtaget andet end dårlige mails på at de vil give 20% på min næste bestilling hos dem som undskyldning for den la... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fusk-netbutik! Jeg fik hurtigt mistanke om, at noget var galt, da varen ikke kom. Jeg bestilte et par hvide bukser, men efter flere uger modtog jeg det billigste vrag fra Kina – i kinesisk størr... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte støvler, som udover at være naturister. Var plastic, svarede til beskrivelsen. Valgte at bede om at returnere, fik 3 muligheder, 20 procent i rabat, eller tilgodebevis på 60% eller at sende ret... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlige Kinavarer. Elektronik holder ikke hvad det lover. Fx en 10 TB Hdd er kun boks med en 32 GB Usb stick indeni med noget snyde software. Køb ikke noget derinde, heller ikke tøj eller sko. Udnytte... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

42 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg venter stadig på min pakke med 2…

Jeg venter stadig på min pakke med 2 par outdoor bukser, lige modtaget en mail at der er problemer med logistikpartner, jeg har ventet over 4 uger på min pakke. tror at det er et snydefirma der ikke holder hvad de lover.
ser nok ikke penge eller bukser, jo måske et par shorts. sørgeligt de vil drive firma på denne måde.

14 de outubro de 2025

Køb aldrig der

Køb aldrig der, hvis man kunne give minus , havde de fået det😡har ventet i flere måneder og så skriver de i dag , som er den dag de ville levere, at pakken er afleveret…… har aldrig modtaget pakken, og pengene trak de med det samme. Har skrevet til dem, men har bare modtaget et ubrugeligt svar, må desværre nok se pengene som tabt, køb aldrig der😡

10 de outubro de 2025

Stop køb ikke her

Stop - gør det ikke. Køb ikke hos Bella Danmark. Den har intet med Danmark at gøre. Nul stjerner var mere passende. Produkterne er usle, leveringstiden enorm lang, de har dækadresse i England og produktion i Kina. Sikkert under Temu. Jeg var alt for hurtig. Så billede af en skjorte, jeg ønskede, købte desværre og tjekkede bag efter. Øv dumme lærepenge. Anne Marie

12 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Føler mig snydt allerede inden varen er kommet

Dette fup-foretagende lokkede mig i fælden på trods af en leveringstid på 4-7 dage, som jeg fandt var lang og pressede mig lidt pga ferien. Der er intet Danmark over BellaDanmark. Med mit tracking nummer kunne jeg se, at pakken kom fra Mainland China. Nu 12 dage senere er der stadig ingen udsigt til pakken, og jeg har netop fået besked om at den desværre er forsinket - med en 'undskyldning' indeholdende en rabatkupon på 20% til mit næste køb - don't make me laugh - jeg skal ikke have kastet flere penge efter dette Temu-knockoff. Jeg ved ikke om jeg nogensinde ser min vare, men jeg har heller ikke store forhåbninger til kvaliteten anyway. Hvis det modsatte skulle vise sig, retter jeg denne anmeldelse!

17 de julho de 2025

Billig og elendig kvalitet

Billig og elendig kvalitet. Ingen brugsanvisninger eller ingen kvittering. Tydeligt at de har bestilt deres varer fra Temu eller SHEIN. Mit nye ur er lige til skraldespanden. + så virker det self. ikke som beskrevet og pakken kom væsentligt forsinket.

13 de março de 2025

Over prist Temu vare

Over priser og dårlige kundeservice.
Jeg købte to enheder da de ankom kunne jeg godt se den indpakning havde jeg set før. Og kiggede derfor på Temu. Samme vare bare 7,5 gange dyre på Bella.
Så ville jeg bruge min 14 dages fortrydelsesret. Men det startede bare en nedadgående dårlig service. Så kort sagt spar dine penge og lad vær med at købe hos dem.

1 de março de 2025

Dårlig service

Dårlig service, 3 ugers forsinkelse på en julegave, ingen returnerings betaling grundet manglende sporingsnummer.
Kan ikke anbefale dette firma.

16 de janeiro de 2025

Godt nytår.

Godt nytår.
Ødelæg ikke det nye år med køb fra Belladanmark og Revaro formoder det er samme firma, de har ikke benægtede min påstand, behøver ikke at forklare hvorfor det er blot at læse alle de anmeldelser der er skrevet.

15 de janeiro de 2025

PAS PÅ !!!!!!!!!!

PAS PÅ !!!!!!!!!!
Magen til elendig firma skal man lede meget længe efter.
ALLE DERES VARER KOMMER FRA TEMU ELLER LIGENDE og det er også grunden til at deres leveringer er på en måned eller over.
Bestilte et par støvler start december 24 til en julegave, og modtog pakken uge 1 2025
På pakken var der flere klistermærker med kinesisk ligende informationer.
Deres returneringsmuligheder er begrænsende og er enten man selv sender til Albanien eller modtager en refusion på -50% af prisen og ja de har stadig godt selv om de refundere halvdelen.
Mit råd er hold snuden langt uden om denne virksomhed og del gerne budskabet.

12 de janeiro de 2025

KØB IKKE HERFRA

KØB IKKE HERFRA! Havde bestilt en vare som skulle bruges som julegave, den kom først 4 januar.Beklagede sig med der var problemer med transporten. Vil sende retur, den skulle sendes til langbortistan på egen regning.

4 de janeiro de 2025

Nul stjerner hvis jeg kunne :-(

Nul stjerner hvis jeg kunne :-(
Virkelig et møg firma. Jeg ville også ønske at jeg havde læst anmeldelser inden jeg handlede et par virkelig ringe støvler derfra. Man kan åbenbart ikke returnere varer. Nu er vi oppe på
12-15 mails og jeg er ikke blevet klogere.

6 de janeiro de 2025

Skjult udgave af TEMU???

Bestilte julegave d. 16/12. D. 17/12 er pengene trukket. Men pakken er endnu ikke kommet og levering måske d. 15/1. Jeg har bedt om at få mine penge retur, men har ikke fået svar.

Når jeg har skrevet til dem tidligere virker svarende som ren AI.

Kigger jeg på tracking, ser det ud som om bestilingen kommer direkte fra Kina. Så måske ikke en særlig dansk hjemmeside.

3 de janeiro de 2025

Ingen service!

Det er et meget dårligt firma. Jeg bestilte 14.12 et par høretelefoner og fik at vide de kom mellem 17.12-29.12. Nu er beskeden de kommer 15.1!!!!
Totalt utroværdigt.

29 de dezembro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais