Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået opsat tre kaffemaskiner fra Bentax, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Fra start til slut har hele forløbet været yderst professionelt. Kommunikation, levering og op... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kommer hurtigt når der er et problem med en maskine. Service aftalen fungere godt. Aftalen med pasning af maskinerne er helt i top (Britta) Fremragende sælger i området, meget hjælpsom. God kaffe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Problemer med den første kaffemaskine endte op i at vi fik en ny. Derefter har der været nul problemer. Så nu er vi tilfredse

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Mega god betjening og hurtigt levering af varerne

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de máquinas de café
  2. Torrefação de café
  3. Grossista de café

Escrito pela empresa

Hos Bentax handler det om god kaffe: kaffebønner, kaffemaskiner, kaffebrygning, kaffeudstyr og rigtig god service til vores kunder. Vores fokus er professionelle løsninger til virksomheder i hele Danmark, både kontorer og institutioner, restauranter, konferencecenter og cafeer. Og vi kan levere alt der skal til, fra kaffe i bedste kvalitet til professionelle maskiner, - og ikke mindst den gode service, der holder din kaffeløsning i gang, hver dag.

Informações de contacto

24 de março de 2026
logótipo da Bentax

Resposta da Bentax

Hej Helge
Vi beklager din oplevelse og de udfordringer, du har haft. Vi gør vores bedste for at finde en løsning, der passer til jeres behov og sikrer en bedre kaffeoplevelse fremover.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis der skulle opstå yderligere spørgsmål eller problemer.

Med venlig hilsen
Bentax

Fantastisk samarbejdspartner

Fra start til slut har hele forløbet været yderst professionelt. Kommunikation, levering og opsætning er forløbet helt gnidningsfrit, og alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke, hvilket jeg synes er imponerende, da opgaven ikke var helt standard.

Maskinerne lever fuldt op til forventningerne, både hvad angår kvalitet, funktionalitet og design.

En særlig stor ros og tak skal lyde til Alice, som har været min kontaktperson gennem hele processen. Hun har været intet mindre end fremragende! Ekstremt imødekommende, løsningsorienteret og altid hurtig til at følge op. Man føler sig virkelig i trygge hænder.

Alt i alt en samarbejdspartner, jeg trygt vil anbefale til andre, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler med Bentax.

20 de março de 2026
Opinião espontânea

HMF Højbjerg og Galten

Kommer hurtigt når der er et problem med en maskine.
Service aftalen fungere godt.
Aftalen med pasning af maskinerne er helt i top (Britta)
Fremragende sælger i området, meget hjælpsom.
God kaffe - gode maskiner

23 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe tak til Bentax!!!!!

Kæmpe tak til Bentax, Alice har sørget for, at vi netop har modtaget den helt rigtige kaffeløsning til vores kontor hos FB Suppliers. Kaffen smager himmelsk og har kun fået ros her på kontoret!! Servicen er helt i TOP og monteringen gik smertefrit takket være Frank!

15 de janeiro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais