Benzokopen Opiniões 38

TrustScore: 2.5 em 5

2,5

Website is offline, al me geld is weg ben net als de persoon hier onder de dupe van dit probleem. Ben ook overgestapt naar benzobestellen. Jammer deze ervaring en heel erg teleurstellend.

Neppillen uit Servoŕě. Deze oplichtrr verkoopt middelen waar een kleuter nog nikks van voelt. Is grotendeels onbereikbaar. Erg duur ook. Niet inttrappen. OPLICHTER!

Maandagavond met Bitcoin besteld. Woensdagochtend al in huis. Snelle uitlevering. De website laat makkelijk zien hoe je zo’n betaling doet. 2 dingen waar je op moet letten / ter verbetering van... Ver mais

Eerste bestelling na 2dagen in huis..2e bestelling na 3dagen in huis ma had 2doosjes besteld en maar 1 ontvangen..dat klopt zeiden ze als je volgende keer besteld doen we dat erbij..vind dit niet kunn... Ver mais

2,5

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

Helemaal top

Was wat wantrouwend maar mijn bestelling binnen 2 dagen ontvangen! Er ging ook wat fout met de bitcoin betaling en kreeg vrij snel antwoord op mijn vraag, in 4 minuten! In samenwerking tot een oplossing kunnen komen. Erg klantvriendelijk. Speciaal een account hier gemaakt om mijn ervaring te delen.

3 de setembro de 2022

Ik ben zeer tevreden over deze site

Ik ben zeer tevreden over deze site. Mede door de reviews die hier staan heb ik de gok gewaagd. Zonder bitcoin maar daar middel van het geld opsturen. Dit ging goed. Ik had xanax 2mg besteld maar die hadden ze niet op voorraad. Ik kreeg daarvoor in de plaats 60 stuks van 1mg. Top!

21 de maio de 2022

Goede communicatie

Al vaker bij Benzo besteld. Keurige bevestiging dat het postpakketje met geld was ontvangen en daarna mail met verzend bevestiging.
Het pakketje is door de brievenbus,discreet verpakt, bezorgd.
Ik zal hier volgende keer weer bestellen.
NB: Slechte ervaring met apothekermedicijnen.com

8 de maio de 2022