Leia as opiniões dos outros
Alt var præcis som det skulle være. Tøjet er i god kvalitet og passer til billederne, og leveringstiden er ikke til at klage over :)
Jeg bestilte 2 Sofia halskæder, hvor den ene desværre var gået i stykker under forsendelsen. Jeg skrev til kundeservice, og de hjalp mig super hurtigt og professionelt. Alt blev ordnet uden problemer,... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Beomé bestræber vi os efter, at kunne inspirere dig med vores tidsløse og elegante design. Vores fokus er at levere et stykke tøj som ingen aldersgrænse har.
Informações de contacto
Dinamarca
- beome.dk
Respondeu a 90% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
As pessoas também visitaram
Alt var præcis som det skulle være
Ordren kom hurigt
Ordren kom hurigt - og alt er perfekt❤️virkelig flot smykke elsker halskæden
Nem og hurtig bestilling.
Nem og hurtig bestilling.
Levering gik som det skulle ogn smuk halskæde til min datter, som blev rigtig glad for smykket
Virkelig god service
Virkelig god service, pakken kom hurtigt. God materiale.
Virkelig god service
Virkelig god service. Kontaktede Beomé med en reklamation, og ikke nok med de svarede meget hurtigt og beklagede fejlen, men de rettede op på det med en meget fin løsning. Kan kun give mine bedste anbefalinger til denne webshop.
Jeg Skuffende oplevelse med jeres kommunikation er faktisk ret rystet over jeres…
Jeg er faktisk ret rystet over jeres kommunikation.
At blive kaldt “en af jer skønne piger” i en kundemail, når jeg er mand, er ikke bare en lille fejl det er både nedladende og totalt uprofessionelt. Det vidner om, at I enten ikke har styr på jeres kundedata eller bare sender ligegyldige massebeskeder uden respekt for, hvem I skriver til.
I 2026 burde det være helt basalt ikke at antage køn eller tale til kunder på den måde. Det får jer til at fremstå useriøse og ærligt talt lidt tonedøve.
Hvis det her er niveauet for jeres kundekommunikation, så giver det ikke meget tillid til resten af jeres forretning.
Hurtigt levering og fint tøj
Super nemt!
Super nem at bestille derfra og også rigtig fin kvalitet på produktet!
Jeg vil lige rette at det alene er…
Jeg vil lige rette at det alene er piger der køber hos Beome, jeg er en ældre mand på 73 der har købt en ting til mit barnebarn, bare lige for at slå det fast. Det har været en god førstegangs oplevelse at handle hos jer, alt blev som aftalt, selv leveringstiden på 2 dage blev overholdt. Tak til jer.
Jeg bestilte deres Sofia halskæde, og jeg havde den allerede efter et døgn.
Lavere pris end andre leverandører
Jeg vil stærkt anbefale Beome’ til andre. Lavere pris end andre leverandører, fik halskæden dagen efter bestilling og havde ingen fejl og ser pænere ud end på billedet.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Hurtig levering og flot produkt. 😁
Dejligt nemt at og overskueligt at…
Dejligt nemt at og overskueligt at bestille på deres hjemmeside og rigtig hurtig levering. Tøjet sidder perfekt og ligner det man bestiller🥰
Så god service
Så god service! Ikke nok med de gerne vil give tilbage og give rabatter, så er det også mega nemt at bestille smykker. Udover det, så har de mange forskellige varianter af smykker og det hele er bare så pænt. Hurtigt levering er også altid dejligt. Kan helt klart anbefales!
Hurtig levering og ok kvalitet
Pakken med Sofia halskæden kom indenfor 2 dage, og halskæden er bare super smuk🫶🏻 Virker som ok god kvalitet men det kan jeg først vurdere når jeg har haft den i lidt tid 💗
Flot hjemmeside med lækkert udvalg
Flot hjemmeside med lækkert udvalg. God og hurtig service. Flot indpakning. Fuld tilfredshed herfra.
Augusta jakken
Jeg købte Augusta jakken, hvor kvaliteten ikke levede op til kravene for den pris. Knapperne på skuldrene var næsten ikke sygt fast så der kom hul ind. Nogle steder var der åbnet sygninger. Jeg kiggede på Shein og fandt flere jakker helt magen til, hvor kvalitet var bedre og billiger. Lidt spøjst vil jeg sige.

Resposta da Beomé
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.