Classificada 5 em 5 estrelas

Realmente sorprende el packaging, esta lleno de detalles que no me esperaba, instrucciones claras por todos lados, aparte de una inversión, también es un auto mimo necesario!

Classificada 1 em 5 estrelas

Veel te hard rubbermateriaal. Schoonmaken van de cup is enorm ingewikkeld vanwege de harde hoge rand. Inbrengen gaat vrijwel nooit soepel, omdat je vanwege de platte onderkant (die niet meer plat is... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was tijd voor een nieuwe menstruatiecup en met zoeken kwam ik bij Beppy terecht. Ik heb ondertussen heel wat cups gehad maar deze is veruit de beste! Geen lekagge, zuigt zich niet vast, voelt s... Ver mais

Informações sobre a empresa

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

31 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

3,8

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Todo genial

El envío ha sido rapidísimo. Me salió más barato con el descuento de primera compra, y por lo que trae el pack está genial. El producto de gran calidad, se nota hasta en los detalles que están cuidados al máximo. Y mi experiencia utilizando la beppy ha sido buena, se agradece el formato más agradable para introducirla, la pestaña para sacarla es un acierto ya que es más fácil y no se me clava el pitorrillo por dentro.

23 de abril de 2026

Slecht ontwerp, gebruiksonvriendelijk

Inbrengen gaat vrijwel nooit soepel, omdat je vanwege de platte onderkant (die niet meer plat is als hij eenmaal in is gebracht) dubbelklapt en je niet goed kan voelen of hij is vacuüm gezogen. Ik kan er nooit op vertrouwen of hij goed zit. Eruit halen is wel prettiger dan de organicup (+ je hebt geen stekelig staartje). Seks is no-go. De cup neemt al super veel ruimte in beslag en vormt door de kracht ook niet ‘plat’ aan de onderkant zoals op de plaatjes staat.

5 de novembro de 2025

Heppy met Beppy

Ik heb ondertussen heel wat cups gehad maar deze is veruit de beste! Geen lekagge, zuigt zich niet vast, voelt soepel en zacht, geen last van een steeltje, een fijne grip achter het lipje om m eruit eruit te halen en het zijn hele leuke kleuren. En ik ben ook heel blij met de sterilisator, lekker schoon.
Dankjewel Beppy :)

18 de outubro de 2025

Kwijtgeraakt binnenin :/

Helaas niet geschikt voor mij, hij zat erg diep na het vrijen (ietwat gekantelde baarmoeder) ; dus gynaecologisch moeten laten verwijderen. Ding heeft 6d vastgezeten. Niet voor iedereen handig dus!

8 de outubro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Snelle levering

Het bedrijf zelf prima, snelle levering en kwam in mooie verpakking. De Beppy cups zijn m.i. echter niet echt beginners cups, lastiger in te brengen en een 'normale' cup. Vergt enige oefening. De anti lekrand is handig tegen lekken, maar lastiger schoon te maken en te legen. Meer geknoei. Doordat ik 2 maanden geleden bevallen ben (ookal via keizersnede) zijn mijn bekkenbodem spieren ws nog te verslapt en zakt de cup snel naar beneden waardoor je de rand de hele tijd voelt. (Ook met normale cup helaas) Dat maakt dat ik ze nu (nog) niet kan gebruiken, hopelijk gaat dat met een paar maanden beter. Want normaal zweer ik bij cups!

8 de fevereiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Muy cómoda, pero no apta para principiantes

Llevaba tiempo queriendo probar la copa de Beppy, lo que más me llamaba la atención es que no tenga palito para sacarla, ya que he probado otras copas y el palito me molesta.
Me ha gustado mucho, me parece súper cómoda y no he tenido ninguna fuga. Lo único malo, es que es un pelín difícil de colocar. Yo la recomiendo si ya has usado otras copas, ya que así te costará menos colocarla. De todas formas, me imagino que cuanto más la use, más fácil me será de colocar.

17 de janeiro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Slechte klantenservice, matige kwaliteit.

Ik was best tevreden. Gebruik het ondergoed snachts voor de zekerheid. Ik had nog een paar besteld toen ik pas zag dat de eerste na een half jaar elastiek ging rafelen. Ik heb ze via de site een bericht gestuurd en daarna via de mail. Geen reactie! Ga er geen ondergoed meer kopen. Echt jammer.

1 de janeiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Muy bien, podrían mejorar la logística

Al principio no me llegó correo de confirmación de mi pedido y me asusté, pero escribí a atención al cliente y me dieron toda la información, hice el pedido un sábado y me llegó el martes. Todo muy bien empaquetado y todo en orden. Los productos se ven de calidad y merecen la pena por el precio.
Otro problema es que no me dejaba crearme una cuenta en su base de datos para ver el estado de mi pedido, también lo podrían mejorar.
Aun así, en general todo muy bien.

31 de dezembro de 2024

Genial

Producto de buenísima calidad y envío gratis y rapidísimo, en un par de días lo tenía en casa.

4 de dezembro de 2024

É esta a sua empresa?