Berevera Opiniões 19

1,8

Mau

TrustScore: 2 em 5

Vriendelijke standdaardbrieven.

Heb herhaaldelijk moeten mailen waar mijn bestelling bleef. Track sn trace stelde niks voor. Kreeg steeds dezelfde vriendelijke excuses.
Producten van 40 euro kopen zij gewoon in china onder de 10 euro.
Er is geen Nederlandse beschrijving bij, alleen een heel slechte afdruk van een Engelse beschrijving.
Geen degelijke tandprothese reiniger.
Heb pech, want retourneren en geld retour? Ik heb er geen zin meer in.

22 de abril de 2026

Heb ultrasone bakjes besteld voor…

Heb ultrasone bakjes besteld voor kunstgebit na een paar mails vertelde ze dat het was zoekgeraakt bij het vervoer kreeg daarna €59.99 terug maar ik had ook tabletten voor €14.99 besteld dat geld kreeg ik niet terug. Heb nog mailtjes gestuurd maar niets meer gehoord.

21 de abril de 2026

Wilde bij dit bedrijf een…

Wilde bij dit bedrijf een kattenspeeltje bestellen, maar na alle gegevens ingevuld te hebben bleek er een aantal zaken niet te kloppen.
Vestigingsadres : een koopwoning in Zeist
Tel: niet te vinden
De naam Berevera: een Deens of Noorse cosmetica bedrijf. OOk een vestiging in de UK
Finger weg hier

4 de fevereiro de 2026

Oplichters sturen verkeerde dingen

Ik had een product besteld en vervolgens krijg ik iets compleet anders opgestuurd en ze willen er niks aan doen om het product nogmaals te sturen het enige wat ze willen is een heel klein percentage terugbetalen waardeloos ik ben gewoon opgelicht en ik betel hier nooit weer wat

17 de dezembro de 2025

They take your money

They take your money, send an email saying it was delivered to your door but no other proof. They don't answer customer service when you try to contact them, avoid them if you can stil now contact the worst i met saw far still no contact after 6 w from payment!! Still no contact, avoid them if you can. No contact after you payed. Still no contact after 8 week !?!

11 de novembro de 2025

Zeer slecht

Zeer slecht. Ze leveren het verkeerde. Op meermaals hun aanschrijven, geen reactie. Ben wel mijn geld kwijt want met dat geleverde kan ik niets doen, alleen maar in de vuilnisbak gooien. NOOIT iets bij hun bestellen.
Maken zich rijk door goedkope producten te lever en het dure bestelde te laten betalen. OPLICHTERS.

16 de dezembro de 2025

Scam och dom lever på att locka dig med…

Scam och dom lever på att locka dig med något som skulle kunna vara intressant eftersom det är ganska billigt.
Men sedan skickar dom en helt annan produkt som inte alls är vad du beställt.
När du klagar så erbjuder dom dig 20% tillbaka mot att du får behålla produkten du aldrig beställt eller kanske ens vet vad det är.
Du klagar igen och dom erbjuder 40% tillbaka, igen och dom erbjuder 60% så slipper man skicka tillbaka produkten till Kina…till slut så accepterar du för att slippa skiten…
På detta sättet gör dom sina affärer!

10 de novembro de 2025

De skickar felaktig produkt

De skickar felaktig produkt. Och den har jag ingen användning av, de vill ge mig rabatt men det går jag inte med på, ska jag betala för ett misstag som dom har gjort och sen slänga den i soptunnan. Handla inte av dessa.

3 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?