Leia as opiniões dos outros
Fikk nydelig brukt sølvtøy, eneste skuffelsen var at bestikket Flat Rose, som har mørke partier i mønsteret -var for grundig pusset på den ene delen.Gaffel og skje som skal gis bort som par - var litt... Ver mais
Trengte is skjeer i rett type sølv mønster og fant detter på nettsidene, prisen var veldig god…lurte på kvalitet/slitasje men ble positivt overrasket da leveransen kom..Skjeene lå flott i plast lomme... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte over nett og hentet. Enkelt, gode beskrivelser og bilder i nettbutikk. Ordre ble raskt ekspedert, med melding om klar til henting. Hyggelig, serviceinnstilt og kunnskapsrik betjening. Hyggeli... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Familiedrevet butikk som kjøper og selger smykker, sølvtøy og antikviteter. Hos oss finner du et meget varierende utvalg i alle prisklasser. Utvalget med gull og sølv er utstilt i nettbutikken, mens antikviteter og samlerobjekt finner du i våre butikklokaler i Sandnes sentrum. Se www.berheim.no for mer informasjon.
Informações de contacto
Gjesdalveien 21, 4306, SANDNES, Noruega
- webansvarlig@berheim.no
- berheim.no
Svært positiv handleopplevelse
Svært positiv handleopplevelse! Varene var raskt levert, og de svarte 100% til forventningene.
Super enkelt og rask levering
Rask levering, enkelt å bestille og akkurat slik som på bildene. Tar ikke bort en stjerne for det siden det kan være et posten problem, men jeg bestilte til postkasse og måtte fremdeles på posten i butikk for å hente. Ikke et stort problem, men fint å få det dit det står.
Lett å finne fram på hjemmesidene
Lett å finne fram på hjemmesidene. Hurtig ekspedering og leveering.
Rask sending med helt hjem
Rask sending med helt hjem. Pakken kom rett i postkassen. Rimelige priser. Med de beste anbefalinger. ++++++
Varene ble sent fort til min postkasse
Varene ble sent fort til min postkasse, det var fine ting som var nypolerte og kan ikke se forskjell på disse og nye fra butikken
Nydelig halskjede.
Nydelig kjede jeg har ønsket meg i mange år. Enkel og grei handel, positivt på alle måter.
Rask service
God oversikt på nettsiden over…
God oversikt på nettsiden over utvalget. Rask ekspedering.
Fik mine salt/pepper
Fik mine salt/pepper holðere, og ðe var lige så smukke som billeðet .. er en glað manð 🤗
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.