Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Wekelijks gratis spins en weddenschappen waarvan je niks hoeft rond te spelen, alleen het inzetbedrag bij weddenschappen wordt verrekend en krijg je niet uitgekeerd. Genoeg leuke casino games, zouden... Ver mais

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

105 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Verliezen is oke, bij winst word je gestraft

Direct nadat ik een weddenschap van een paar 100 euro heb gewonnen, ben ik uitgesloten van bonussen en promoties. De afgelopen maanden heb ik meerdere weddenschappen verloren van soortgelijke grootte, maar dat vond Bet365 blijkbaar geen probleem. Nu ik een keer gewonnen heb, word ik direct gestraft? Heel kinderachtig en niet een bookmaker waar ik ooit nog wil spelen

3 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Rtp bestaat hier niet alleen return to casino !!

Ik kan niet geloven dat deze site draait op originele games of de rtp is werkelijk waar zo slecht… vaak zat gehad dat ik 100/200 opwaardeer en geen enkel bonus spel krijg op games zelfs niet op 0.25 ct…. En als je erin komt dan zijn de prijzen standaard 13/20 x echt om te janken gewoon beter alleen live games spelen of hier ver weg blijven… het is maar dat ze Paysafe card als stort middel gebruiken anders zou ik hier amper een gokje wagen !!!

10 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechtste en gierigste online casino

Slechtste en gierigste online casino. Bonus was vanaf begin 20 free spins en ik ben al bijna jaar lid en 3000 doorheen, 20 free spin maar! Ze pakken heel snel af waardoor je in mum van tijd goed bedrag kwijt ben daarna spelen ze op tijd. Dit is ver van gokken maar meer mensen beroven aan de hand van de regels van kansspelautoriteiten.
Zwzo bij bet.nl kijken ze ook naar jouw naam, geen nl naam pakken ze af..

20 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Trust pilot and Google should read…

Trust pilot and Google should read reviews I seen it was 3.2 then after I believe bad reviews the system should be updated and this site should be shut down I don't even trust trust pilot anymore this by them was top 10 casino rubbish thankyou trust pilot

18 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Absurd dat deze site een licentie heeft…

Absurd dat deze site een licentie heeft dit gebeurd me nu al
2x achter elkaar dat ik 200/250
Euro opwaardeer en ik spin op 0,50/0.75 tot 1 euro op Gates en geen enkel bonus game die valt of een base game hit boven de 10x ? Dit is geen toeval meer of wat dan ook maar juist de slechtste rtp aanbieden op pragmatic games !!!!

PRECIES 31 minuten hier gespeeld en alles is weg zonder bonus games of plezier

Nooit meer zie je mij meer terug hierop

18 de fevereiro de 2026

STAY AWAY

STAY AWAY – BANNED FOR LIFE AFTER WINNING ------
I WON A LARGE AMOUNT OF MONEY on Bet365 — and suddenly my account was “under review.”
I received a phone call where I was asked several questions. Shortly after that, I was told I had not answered some questions “CORRECTLY” and my account was PERMANENTLY CLOSED.
NO clear explanation.
NO detailed reasoning.
NO proper opportunity to clarify.
Just a LIFETIME BAN.
The timing speaks for itself — everything was fine UNTIL I WON BIG.
A permanent ban is an EXTREME measure. The complete lack of transparency and communication is very concerning. Players deserve clear written explanations and fair treatment, especially when significant sums are involved.
If you are thinking about playing here: BE VERY CAREFUL.
If you win big, don’t assume you will simply be paid and continue playing without issues.
Based on my experience: I would strongly reconsider depositing money here.
EXTREMELY disappointing and frustrating.

15 de janeiro de 2026

Worst number 1.

Na 2 jaar geprobeerd een account aan te maken is het eindelijk gelukt, eerste storting gemaakt die duurde ongeveer een week tot het eindelijk op mijn account verscheen ivm bank verificatie en won een redelijk bedrag maar toch kon ik niet opnemen omdat het niet mogelijk was, ik vroeg hun wat het probleem was en zij zeiden dat ik moest nog een storting maken om de bank verificatie nogmaals te doen, het duurde ongeveer 3 dagen. Ik heb mijn saldo opgemaakt tijdens het wachten.

Tweede poging, heb ik eindelijk een leuk bedrag gewonnen maar deze keer kon ik wel uitbetalen en ze hebben mijn account schijnbaar geblokkeerd omdat het gewonnen bedrag was te mooi om mij verder te laten spelen. Ze zeiden dat ze mijn account moeten controleren, het is inmiddels 3 maanden geleden en mijn account is nog steeds niet toegankelijk voor mij.

Als je wint ben je niet welkom bij hun.
Dit is de slechtste Nederlandse casino tot nu toe, dat de KSA dit casino laat opereren is voor mij echt een dikke vraagteken. Er is geen strategie in gokkasten, het is puur geluk en ik speel alleen gokkasten.

Als je een hit & run speler bent dan is dit het ideale casino voor jou, een eendagsvlieg.

1 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

goede ervaring

ik lees hier veel slechte reviews over uitbetalingen en zo maar ik ben pas geleden lid geworden van Bet365 en mijn ervaring is gewoon goed leuk prijsje gewonnen en binnen 15 minuten op mijn bank en met een account aanmaken wat een beedje lastig was netjes geholpen door de helpdesk dus van mij 5 groene sterren

9 de fevereiro de 2026

Bet 365 toch niet zo betrouwbaar

Tijdens een storing op deze site jl woensdagavond was er een onjuiste weergave van feiten tijdens een tennisevenement. Het evenement liep zo'n 20 minuten achter op de feiten. Hierdoor klopte er niks van de feiten toen ik een weddenschap plaatste
Ik heb dit middels een contactformulier laten weten en later via livechat.
Werd doodleuk gezegd we compenseren niet. Terwijl ze zelf weten dat er tijdens dit alles een enorme storing gaande was bij bookmakers.
Ik vind dit vrij kansloos.

28 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Vandaag een account aangemaakt op bet…

Vandaag een account aangemaakt op bet 365.
Na veel moeite is dit gelukt. Er moest van alles geverifieerd worden. Nadat dit alles was gelukt kon ik geld storten. Ik heb 10 euro gestort, toen ik vervolgens een bet wilde plaatsen kreeg ik foutmeldingen. Na veel proberen dacht ik laat maar ik stort de 10 euro wel terug. Dit kon ook niet dus contact opgenomen met de klantenservice.
Deze geven aan dat ze bankafschriften willen om het rekeningnummer te controleren. Aangegeven dat me dit toch te ver gaat en dat ik wel kan storten dus dat het rekeningnummer al is geverifieerd. Ze blijven echter volhouden dat ze bankafschriften willen en ik anders mijn storting ook niet terug krijg. Aangegeven dat ze de 10 euro mogen houden maar dat ik wel graag het account per direct wil opheffen. Ook dit kan niet zonder bankafschriften.In mijn ogen zeer opmerkelijke praktijken.

25 de janeiro de 2026

Erg slecht

Erg slecht. Houden al meer dan 12 uur mijn storting vast omdat ik zogenaamd mijn IBAN niet door de controle kwam. Klantenservice ook erg slecht doen niks en zeggen alleen dat je langer moet wachten.

4 de janeiro de 2026

Geen service, onbetrouwbaar

Vandaag ging ik op slot Cash Connection Golden book of Ra spelen.
Begon met 50 euro, inzet 1 euro per draai. Toen mijn saldo 25,71 euro was viel de bonus met muntjes, 6 vrije spins. Tijdens extra 3 spins nog eens 6 vrije spins gewonnen. In totaal dus 12 bonus spins. Ineens crasht de game en krijg ik een melding dat om technische reden het spel wordt afgesloten en ik wordt uit het spel gegooid. Dat komt wel eens voor, dus ik start het spel opnieuw....maar de vorige spel wordt niet hervat. Ik ben de 12 vrije spins kwijt. Ik heb voor de zekerheid nog paar keer ingezet, maar nog steeds niks. Support benaderd, tijdstip doorgeven waarop het gebeurd is, maar bij mijn inzet geschiedenis staat niks bij dat aangeeft dat ik vrije spins heb gewonnen. Ik rekende op goede service van bet365, ik speel al een tijdje bij ze. Maar nee hoor, ze kunnen niks voor me doen, ik heb geen screenshots om het te bewijzen, dus ik krijg helemaal niks van ze. Ze wimpelden me gewoon af en het gesprek beëindigd. Wat een stel hufters zeg. Ik hoop dat die 12 vrije spins met inzet van 1 euro het jullie waard zijn om de klanten te verliezen. Echt waar, val kapot. Ik heb het gesprek history bewaard met screensjots, Enoch D was de klantenservice medewerker. Enoch, wat een belabberde service medewerker en Bet365 na deze ervaring absoluut niet te vertrouwen.

7 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.