Beter Bed Opiniões 3106

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

matras besteld toch nog even getwijfeld of het wel goed zat , winkel bezocht ,heel vriendelijke ontvangst en meteen het probleem opgelost ,zeer professioneel verder geholpen daar de lieve jonge da... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Al bij de aankoop zijn wij geweldig geholpen door Anthony hij wist precies wat wij nodig hadden. Bij de levering was alles goed verlopen zelfs die jongens hebben alles naar 2 verdiep gebracht echt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn heel goed geholpen in de winkel. De medewerker nam echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen over de verschillende bedden, matrassen en mogelijkheden. We kregen veel nuttige informatie... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de camas
  2. Loja de mobília para quartos
  3. Loja de artigos para cama, mesa e banho

Sobre Beter Bed

Beter slapen, begint bij Beter Bed.

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Met een bed dat precies bij jou past. Of matras, kussen en beddengoed bijvoorbeeld. Maar dat niet alleen. We helpen je met het maken van de beste keuzes en maken je blij met onze service. En dat al sinds 1983.

Onze kracht? Dat zijn onze medewerkers. Met hun vakkennis, jarenlange ervaring, aandacht en humor staan ze klaar om iedereen beter te laten slapen. Want dát is nou precies waar wij elke dag ons bed voor uit komen.

Al 40 jaar expert in slapen

In 1983 openden we onze eerste twee beddenspeciaalzaken in Nederland. Sinds die tijd zijn wij als geen ander op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op slaapgebied. Wij geloven dus dat iedereen beter kan slapen, maar omdat we allemaal anders zijn, betekent dat ook voor iedereen wat anders.

Betere nachtrust voor iedereen

We hebben oog voor ieders behoeftes en budget. We zijn er online en in de winkel om iedereen te helpen met een betere nachtrust. Hierdoor maken wij iedereen op de lange termijn gezonder, fitter en beter.

Duurzaam. Dat slaapt nóg beter

Naast dat wij geloven dat iedereen beter kan slapen en leven, geloven wij óók dat dat op een zo duurzaam mogelijke manier kan. Of eigenlijk gewoon moet. Zodat je met een goede nachtrust niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor je omgeving. En geloof ons, dat slaapt echt nog véél beter.

Daarom is duurzaamheid een vast onderdeel van onze strategie, waar we ons iedere dag weer hard voor inzetten. Zodat we niet alleen maar hoeven te dromen over een duurzame wereld, maar er op een dag ook écht in wakker worden.

Beter Bed

Beter slapen, begint bij Beter Bed.
Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Bij Beter Bed geloven we dat iedereen beter kan slapen. Jij dus ook. Iedereen is anders, iedereen slaapt anders. Daarom zoek je een bed dat precies bij jou past. Beter Bed geeft je persoonlijk advies, met aandacht voor jouw specifieke wensen.
De laatste technologieën op slaapgebied
Hiervoor putten wij uit onze jarenlange kennis en ervaringen, maar maken we ook gebruik van de laatste technologieën op slaapgebied met onze Beter Slapen plan en Beter Slapen ID.
Uitgebreid en innovatief aanbod
We helpen je zo altijd de beste keuze te maken uit ons uitgebreide en innovatieve aanbod van bedden, boxsprings, matrassen, kussens, beddengoed en meer.
Voor een uitgeslapen jij
Als dé slaapspecialist van Nederland geven wij je de hoogwaardige slaap die jij verdient. Dat is waar wij elke dag ons bed voor uitkomen. Zodat jij elke dag weer uitgeslapen en energiek wakker wordt.

BeCommerce Keurmerk

Hét vertrouwenskeurmerk voor online aankopen

Beter Bed België draagt sinds 2013 het BeCommerce Keurmerk. Het BeCommerce Keurmerk is hét vertrouwenskeurmerk voor online aankopen van producten en diensten in de Benelux. Beter Bed België heeft dit keurmerk ontvangen na het doorlopen van een certificeringsproces door de onafhankelijke auditorganisatie Bureau Certification Belgium NV. Met behulp van het BeCommerce Keurmerk kunnen wij je een betrouwbare en veilige manier van online winkelen aanbieden. Als consument kun je er zeker van zijn dat wij de Algemene Voorwaarden en de gedragsregels opvolgen en dat wij aanspreekbaar zijn op het naleven van de relevante wet- en regelgeving.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

juiste matras via analyse

27 de fevereiro de 2026

Goedemiddag Marleen,

Dank je wel voor je feedback!
Geweldig dat de analyse je heeft geholpen om de juiste matras te kiezen. Dat is precies waar we voor gaan: persoonlijk en goed onderbouwd advies. Geniet van je aankoop en veel fijne nachten gewenst!

Classificada 5 em 5 estrelas

Van alles tevreden van begin tot…

Van alles tevreden van begin tot einde!!!

20 de janeiro de 2026

Goedemiddag Rik,

Dank je wel voor je feedback!
Geweldig dat alles van begin tot einde naar wens is verlopen en dat je zo tevreden bent. We hopen dat je zal genieten van je aankoop en wensen je veel fijne nachten toe!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik denk dat alle goede reviews fake…

Ik denk dat alle goede reviews fake zijn doordat de service heel slecht was. We hebben een bed bestel met alles er op en der aan en uiteindelijk komen me ze naar ons huis en zeggen ze wel hebben alleen maar een matras mee niets anders, we zijden okey kan altijd gebeuren dus hingen we naar de winkel en hebben we nog een bed besteld voor ons zoon, en gevraagd of de rest van ons bed tegelijkertijd kunnen geleverd worden, de mevrouw(Stephanie) zegt ja geen probleem. Ze zijn nu aan gekomen en hebben weeral de helft van ons bed vergeten en deze keer zeggen ze zelfs da ze dat in hun systeem hadden ondertussen we hebben 1300 euro ongeveer gespendeerd. Ik hoop dat deze review jou geeft geholpen om te kiezen waar je je bed wilt. SLECHTSTE ERVARING VAN MIJN LEVEN.

9 de abril de 2026

Hallo Wailid,

Bedankt voor je bericht.

Jammer om te lezen dat je ervaring zo is verlopen, dat is uiteraard niet wat we willen en ook niet hoe we normaal werken.

Alle reviews die je hier ziet zijn van echte klanten. We hebben je via Trustpilot ook om extra gegevens gevraagd, zodat we je bestelling erbij kunnen pakken en kunnen uitzoeken wat hier precies mis is gegaan.

We kijken dit graag verder met je na en helpen je dit op te lossen.

Met vriendelijke groetjes, Janneke

Classificada 5 em 5 estrelas

Iemand met rugpijn Vriendelijke verkopers die weten wat je…

Vriendelijke verkopers die weten wat je wilt 👍

14 de abril de 2026

Goedemiddag Tony,

Wat fijn om te horen, hartelijk dank voor je review! Geweldig dat je zo vriendelijk bent geholpen en dat onze verkopers goed konden inschatten wat bij je wensen past. We vinden het belangrijk dat je met vertrouwen de juiste keuze kunt maken. We wensen je veel comfort en plezier van je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Warme groet,

Classificada 5 em 5 estrelas

Aankoop elektrische boxspring, matras, kussen

Zeer vriendelijke verkoper in de winkel, die uitgebreid de tijd naar om alles uit te leggen en ook bij de levering verliep alles perfect. Zeer vriendelijke mensen die alles proper monteerden en achter lieten

Hallo Bea,

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had met de uitleg in de winkel en de levering. We zijn blij te horen dat de montage correct en netjes is verlopen.
Bedankt voor uw positieve feedback!

snelle levering

3 de abril de 2026

Hallo Franco,

Wat fijn dat je tevreden bent met de levering.
Ik hoop dat je blij bent met je bestelling.
Bedankt voor de review!

Classificada 4 em 5 estrelas

Heel vriendelijke contacten met…

Heel vriendelijke contacten met medewerkers en afwerkingen van aankoop tot levering, groeten

9 de abril de 2026

Hallo Georges,

Wat fijn om te horen over uw vriendelijke contacten en de goede afhandeling van uw aankoop tot aan de levering.
Hartelijk dank voor uw feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goed advies van Sofie in de winkel…

Zeer goed advies van Sofie in de winkel van Genk! Een aanrader!

Hallo Griselda,

Wat fijn dat onze service in Genk zo goed is bevallen! We zijn blij met uw aanbeveling en danken u hartelijk voor uw feedback.

Perfect kwaliteit

Hallo Alphonse,

Dank u wel voor uw positieve review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

Topteam/vriendelijkheid

Topteam op de winkelstap in merksem.

Zo vriendelijk daar, zo aangenaam om daar door hen beholpen te worden.

5 de abril de 2026

Goedemorgen Wim,

Heel fijn te mogen lezen dat je in de winkel vriendelijk en aangenaam geholpen bent geworden.
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring en alvast veel slaapplezier gewenst!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed geholpen en vlotte levering!

Goed geholpen en vlotte levering!

4 de abril de 2026

Goedemorgen Lisse,

Wat fijn te vernemen dat je bestelling vlot en goed bezorgd is.
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring en hierbij veel slaapplezier gewenst!

Met uitgeruste groeten,

Goeie service van Stepanie

Goeie service van Stepanie. Duidelijke uitleg en toelichting bij de test en bij de keuze voor matras.

4 de abril de 2026

Goedemiddag,

Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door Stephanie! Geweldig dat ze de tijd nam om alles duidelijk uit te leggen, zowel bij de slaaptest als bij het maken van je keuze voor een matras. We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd hun aankoop kunnen doen. We wensen je veel comfortabele nachten en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Warme groet,

Alles verliep volgens afspraak

Alles verliep volgens afspraak. Twee jonge mannen, beleefd en vriendelijk deden vlot, vlug en efficiënt hun werk. prima zo.

17 de fevereiro de 2026

Goedemiddag René,

Geweldig om te lezen dat de levering volgens afspraak is gegaan en dat onze jonge medewerkers zo vriendelijk en efficiënt waren. Zo maken we het graag voor onze klanten! We wensen je vele comfortabele nachten met jouw nieuwe bed en hopen je binnenkort weer terug te zien.

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen idee waar onze (halve) matras blijft....

Wij bestelden in november een nieuwe matras bij Beter Bed, met levering voorzien in februari. Tot op vandaag hebben wij echter nog steeds niets ontvangen. Beter Bed lijkt bovendien totaal niet op de hoogte van de situatie en doet geen enkele moeite om dit recht te zetten.
Wanneer we het winkelfiliaal contacteren, worden we telkens doorgeschakeld naar een ander filiaal of krijgen we te horen dat de filiaalverantwoordelijke ons zal terugbellen — wat nooit gebeurt. In plaats daarvan ontvangen we een automatische vragenlijst om onze klachten schriftelijk in te dienen, maar zonder enige vorm van persoonlijk contact. Onze e-mails blijven bovendien onbeantwoord.
Na bijna twee maanden wachten kregen we vandaag eindelijk bericht dat de matras pas in april geleverd zou worden, en dan nog zou het slechts om een halve matras gaan (???).
Ik heb eerlijk gezegd nog nooit zo’n schrijnende en frustrerende klantenservice meegemaakt.

Hallo Natasja,

Bedankt voor je review.

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat dit zo is gelopen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We begrijpen heel goed dat dit voor veel frustratie zorgt.

We willen dit graag voor je willen uitzoeken, maar we hebben geen contactgegevens van je ontvangen. Zou je deze alsnog met ons willen delen? Dan kunnen we met je meekijken en dit verder oppakken.

Alvast bedankt!

Groetjes, Janneke
--------
Update 07.04.2026

We hebben helaas geen aanvullende gegevens ontvangen en dus geen contact kunnen opnemen.

Mocht je graag nog in gesprek gaan, dan staat onze klanten service voor je klaar!

Groetjes!

snel beslist

omdat alles vlot en correct is verlopen

Goedemorgen Bruno,

Wat fijn te vernemen dat jouw aankoop vlot en correct is verlopen.

Dank voor het delen van jouw ervaring en alvast veel slaapplezier toegewenst!

pluim voor de bezorgdienst

Het probleem dat zich voordeed bij de levering werd door de bezorgers zeer constructief opgelost.

Goedemorgen John,

Wat fijn te vernemen dat de bezorgers bij de levering snel hebben gehandeld en het probleem constructief hebben opgelost.

Ik dank je voor het delen van jouw ervaring en wens je veel slaapplezier verder.

Met uitgeruste groeten,

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, correcte en snelle levering, zeer vriendelijk personeel.

1 de abril de 2026

Goedemorgen Rudy,

Wat een plezier te lezen dat je een goede service en snelle levering hebt ervaren met jouw aankoop.

Dank voor het delen van jouw bevinding en alsnog veel slaapplezier toegewenst!

groet,

Classificada 5 em 5 estrelas

matras besteld toch nog even getwijfeld…

matras besteld toch nog even getwijfeld of het wel goed zat ,
winkel bezocht ,heel vriendelijke ontvangst en meteen het probleem opgelost ,zeer professioneel verder geholpen daar de lieve jonge dame Noa
verkoopster in hart en nieren
winkel verlaten met een extra aankoop Mline pillow en een pillow you sloop ,,,
nu nog beter slapen ,nog wel effe geduld ,maar heb er alle vertrouwen in en bedankt

1 de abril de 2026

Goedemiddag Bruno,

Wat prettig te vernemen dat mijn collega Noa je zeer professioneel geholpen heeft met jouw aankoop.
Een prettige service hoort er zeker bij!

Ik dank je voor het delen van jouw ervaring en wens je alvast veel slaapplezier toe!

Echt een aanrader

Bij de levering was alles goed verlopen zelfs die jongens hebben alles naar 2 verdiep gebracht echt een dikke duim voor die jongens.
Ga er nog kopen als het aan vernieuwing toe is
Vriendelijk bedankt Jongens

31 de março de 2026

Goedemiddag Rita,

Bedankt voor jullie fantastische review! Fijn dat Anthony jullie zo goed heeft geholpen en dat ook de levering soepel is verlopen. We geven de complimenten door aan het team. Graag tot een volgende keer.

Shirlene
BeterBed

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.