Beter Horen - Blerick Opiniões 20

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

1e Maasveldstraat 26, 5921 JM Blerick, Limburg, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Bezoek in een dependance. Sober ingericht. Maar de meneer die mij geholpen heeft, was zeer vriendelijk geduldig correct en behulpzaam. L

Classificada 4 em 5 estrelas

Over de service was ik zeker tevreden, vooral was het voor mij een geweldige uitkomst dat het soort toestellen dat ik nodig zou hebben, bij mij thuis vastgesteld kon worden door een audicien van u.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

U bent bij mw Ketels thuis gekomen. Dit werd zeer gewaardeerd. Apparaat functioneert perfect!

Classificada 4 em 5 estrelas

In de winkel goed geholpen, moeilijk om contact te krijgen met betrekking horen

Informações sobre a empresa

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

20 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

U bent bij mw Ketels thuis gekomen

23 de junho de 2026

Beste mevrouw Ketels,

We zijn blij te horen dat ons bezoek gewaardeerd werd en dat het apparaat nu perfect functioneert. Bedankt voor uw positieve feedback! Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste meneer Niessen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Blerick. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Classificada 5 em 5 estrelas

Niemand schreeuwt meer tegen me en…

Niemand schreeuwt meer tegen me en hoeven geen 2x te herhalen

27 de fevereiro de 2026

Beste meneer Smit,

Bedankt voor uw positieve beoordeling,

We zijn blij dat onze inspanningen om de communicatie te verbeteren, resultaat opleveren. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Classificada 5 em 5 estrelas

Een hele aardige mijnheer in de winkel…

Een hele aardige mijnheer in de winkel in blerick

17 de março de 2026

Beste Ted Rooskens,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Blerick, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Alles perfect

20 de janeiro de 2026

Beste F.H.J. Peeters,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Blerick en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Correct behandeld

Correct behandeld, vriendelijk en duidelijke uitleg, goede afspraken

13 de janeiro de 2026

Beste H.J.J.M. Joosten,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Blerick en dat u tevreden bent met onze service en duidelijke uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Goed en vakkundig behandeld

13 de janeiro de 2026

Beste meneer schreurs,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed e vakkundig bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Blerick en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

kreeg hele goede informatie

kreeg hele goede informatie , klantvriendelijk en luisterend oor voor mij. Hij heeft mij meer dan voldoende geholpen, en zal dit ook aan andere personen doorgeven die evt een hoortoestel nodig heeft

6 de janeiro de 2026

Beste mevrouw Hoeben,

Bezoek in een dependance

18 de novembro de 2025

Beste J.C. Beurskens,

Bedankt voor uw reactie.

Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen service punt in Blerick. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Erg tevreden

Goede begeleiding naar de juiste hoortoestellen. Erg tevreden

21 de outubro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Blerick en dat u tevreden bent met onze service en advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Classificada 4 em 5 estrelas

Over de service was ik zeker tevreden

Over de service was ik zeker tevreden, vooral was het voor mij een geweldige uitkomst dat het soort toestellen dat ik nodig zou hebben, bij mij thuis vastgesteld kon worden door een audicien van u. Ik ben
namelijk heel slecht ter been.
H.M.L. Theelen.

24 de setembro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.