Beter Horen - Bussum Opiniões 31

TrustScore: 3 em 5

3,2

Laarderweg 26, 1402 BJ Bussum, Noord Holland, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

bij Beter horen Bussum luisteren ze naar je met alle rust en duidelijk praten naar mij zijn er erg goede hooroplossingen naar mij toe gekomen ik vind beter horen Bussum top en ik kan weer... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kom inmiddels ruim vijf jaar bij Beter Horen en vind dat ik altijd naar tevredenheid wordt geholpen. Dat was ook nu weer het geval, rondom de aanschaf van mijn nieuwe apparaten.

Classificada 3 em 5 estrelas

Afspraken beter plannen. Drie van de vier afspraken begonnen later dan afgesproken tijd. Gehoor apparaat rechts werkt slecht, wacht nu op levering nieuw oorstukje. Wacht eveneens op droogapparaat dat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn heel goed opgevangen en voor gelicht over alle mogelijkheden die er zijn!

Informações sobre a empresa

3,2

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

31 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Mega Slecht

Slecht, gehoorapparaat vallen uit, niks doet het meer. Bel ik het filaall in bussum op… moet ik twee weken wachten, geen oplossing niks. Ik kan zo niet werken. Dan vertel ik de urgentie mbt mijn werk en dat ik ontevreden ben, gooit ze de hoorn erop. WTF. Inmiddels naar een andere aanbieder gevonden. Zonder dat ik daar klant ben wel meteen een oplossing gekregen.

1 de junho de 2026

Beste meneer Bosman,

Het spijt ons te horen dat uw gehoorapparaat niet meer werkt en dat u zo lang moest wachten op een oplossing. We betreuren het ten zeerste dat we u niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat de communicatie zo onprofessioneel verliep. Om in contact met u te komen hebben wij uw gegevens opgevraagd en helaas hebben wij niets
ontvangen. Wij komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken. U kunt hiervoor
klantenservice@beterhoren.nl.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, geduldig en ontvangst

21 de abril de 2026

Beste meneer van Schaik,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Bussum, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Duidelijkheid

Duidelijkheid , vriendelijkheid , kennis van zaken

20 de janeiro de 2026

Beste mevrouw Knoops,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Bussum en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn heel goed opgevangen en voor…

16 de dezembro de 2025

Beste meneer Kramer,

Bizar slechte ervaring

Het duurde even, maar inmiddels is alles naar tevredenheid opgelost. Vandaar dat ik deze review nu verwijder.

6 de outubro de 2025

Beste mevrouw van Wingerden-Janse,

Wij bedanken u voor uw reactie en voor het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat uw ervaring bij ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en bieden onze excuses hiervoor aan. Dit is niet de ervaring die wij aan onze klanten willen geven.

Uw klacht is intern doorgestuurd en inmiddels is er contact met u geweest. De terugbetaling is klaargezet en kan binnen 5 tot 10 werkdagen op uw rekeningnummer verwacht worden. Wij betreuren het dat het zo is gelopen en hopen dat er goed gebruik gemaakt kan worden van de door ons aangeboden universele zwemdopjes.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Alle# ik had een slecht gehoor bij hun

Alle# ik had een slecht gehoor bij hun
ben naar een ander gegaan en daar mankeerde
ik helemaal niks aan mijn oren oplichters
zijn het bij beter horen ik ga nooit meer
naar hun ook krijg ik steeds post van hun
Weg met die zooi

21 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik belde op dat ik nog aan het zoeken was. (was uiteindelijk te laat omdat zij ook niet wist hoe ik moest lopen (geen 10 minuten) en…

Ik was te laat (nog geen 10 minuten) en moest een tijd wachten aan de receptie ivm telefoongesprek. Erg onvriendelijke dame en geen begrip voor de situatie en de dame waarmee ik een afspraak had ook!! Ik moest maar een nieuwe afspraak maken. Nee dank u. Ik kreeg nog een opmerking: succes met wandelen. Geen woorden voor ☹️

30 de junho de 2025

Beste Helga Kilikowski,

Bedankt voor uw bericht.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat uw hoortest niet kon doorgaan. Voor een volledige hoortest reserveren wij standaard 30 minuten, en bij een vertraging van meer dan 10 minuten is het helaas niet meer mogelijk deze zorgvuldig en verantwoord uit te voeren, mede gezien de volle agenda van de audicien.
Er is u een nieuwe afspraak aangeboden, maar u gaf aan hier geen gebruik van te willen maken.

Uiteraard blijft u welkom om op een ander moment alsnog een hoortest te laten doen.
Voor het maken van een afspraak of voor vragen kunt u contact opnemen via het nummer 088 006 3909 of mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Horen

Vriendelijke benadering, rustig, stapsgewijze, met steeds adequate uitleg.
Mogelijkheid van proefperiode, testen.

25 de março de 2025

Opnieuw ingesteld…

Mijn toestellen zijn opnieuw ingesteld en ik kan nu kan stúkken beter horen

12 de novembro de 2024

Beste Marieke,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u tevreden bent over uw hoortoestel. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Behandeling

Slechte afspraken, verkeerde voorlichting, achtergehouden informatie.

24 de setembro de 2024

Beste cees booij,

Bedankt voor uw bericht.

Wij vinden het erg vervelend dat uw afspraak niet naar wens is verlopen. De informatie omtrent uw zorgvergoeding hadden wij beter mogen communiceren, al ligt de uiteindelijke vergoeding buiten de macht van Beter Horen. Inmiddels heeft u hier al contact over gehad met uw audicien.

U bent altijd van harte welkom bij Beter Horen.

Beter Horen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.