Beter Horen - Emmen Opiniões 16

TrustScore: 4 em 5

3,9

Wilhelminastraat 93, 7811 JN Emmen, Drenthe, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima service en leuke mensen Vakkundig geholpen hebben verstand van Hoortoestellen mijn vrouw heeft nu haar tweede hoorapparaten al van Beter Horen in Emmen. Ik heb nu zelf voor de eerste keer si... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De audicien die bij mijn moeder op haar appartement komt, doet dit met enthousiasme en weet goed met haar om te gaan. Fijn dat het mogelijk is dat ze aan huis geholpen wordt! Moeder is er heel blij me... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijke en complete uitleg door dhr. Bolk. Wel merk ik dat de kleine witte miniFit ProWax van Opticon snel verstopt zijn en dus wat vaker verwisseld moeten worden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende voorlichting vooraf en bij uitleg en instructie bij aflevering. Tevens veel moeite gedaan om een voor mij goed leesbare handleiding te vlnden.

Informações sobre a empresa

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

16 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Goed ontvangen

Goed ontvangen. Zeer goede uitleg. Rustig en behulpzaam.

12 de maio de 2026

Beste Hj Knigge,

Bedankt voor uw reactie.
Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel.

Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht voor al uw vragen. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice 088 006 3909 of mailen naar klantenservice@beterhoren.nl

Beter Horen.

Fijne opticien aan huis!

De audicien die bij mijn moeder op haar appartement komt, doet dit met enthousiasme en weet goed met haar om te gaan. Fijn dat het mogelijk is dat ze aan huis geholpen wordt! Moeder is er heel blij mee!

17 de março de 2026

Beste Harm,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat de audicien zo goed met uw moeder omgaat en dat ze enthousiast is! We zijn blij dat we haar thuis kunnen helpen en dat ze er zo tevreden mee is. Wij hopen dat uw moeder weer optimaal van haar gehoor kan genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft uw moeder heeft nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Classificada 4 em 5 estrelas

ik ben goed ontvangen en de hulp en…

ik ben goed ontvangen en de hulp en aanwijzingen zijn goed te volgen

13 de janeiro de 2026

Beste NvrH Beek,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Emmen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Vriendelijk

Vriendelijk, en professioneel. Goede uitleg /voorbereiding bij elke actie.
Service afgelopen 5 jaar perfect.
Nieuwe apparaten keurig aangebracht en zeer goed afgesteld.

23 de dezembro de 2025

Beste B. Doek,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Emmen en dat u tevreden bent met onze service en goede uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte zaak met weinig service

Slechte zaak met weinig service. Allereerst is het een probleem om een afspraak te maken, je kunt niet zomaar binnenlopen. Daarnaast zijn zij tot 2x toe mijn afdrukken van de gehoorbescherming kwijt geraakt op onverklaarbare wijze. Of ik voor de 3e keer wel wilde komen. Wie geeft mij garantie dat het niet opnieuw gebeurt? Eenmaal waren de afdrukken ook geweigerd en niet goed opgemeten. Benzinekosten en parkeergeld werden niet gecompenseerd, alleen kon er korting worden gegeven. Nou nee, dankjewel. Geen vertrouwen meer. Slechte service .

10 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Beste mevrouw Schraa,

Hartelijk dank voor uw review.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de service omtrent uw gehoorbescherming. Inmiddels is er contact met u opgenomen om de klacht met u te bespreken.

Prima service

Prima service en leuke mensen
Vakkundig geholpen hebben verstand van
Hoortoestellen mijn vrouw heeft nu haar tweede hoorapparaten al van Beter Horen in Emmen. Ik heb nu zelf voor de eerste keer sinds 7 weken een gehoorapparaat van Beter Horen en bevalt prima. Ben bijna 84 jaar en had dit eerder moeten doen. Ze hadden alle tijd om alles door te meten en wij kregen koffie aangeboden.
Dus 100% tevreden in Emmen bij Beter Horen. Fam. Bolk dank daarvoor.

20 de junho de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.