Beter Horen - Epe Opiniões 40

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Pastoor Somstraat 5, 8162 AK Epe, Gelderland, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Alle aandacht,goed is niet goed genoeg, het moet héél goed zijn. Hele fijne benadering. Primaenvakkundiggeholpen. Het heeft even geduurd voor het echt perfect was, ik ben super tevreden!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb de deskundige voorlichting en begeleiding als bijzonder prettig ervaren .mh

Classificada 5 em 5 estrelas

Deskundig tijdig duidelijk eerlijk oprecht Zijn de woorden die bij mij opkomen als ik mijn ervaring wil delen

Informações sobre a empresa

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

40 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb de deskundige voorlichting en…

16 de junho de 2026

Beste mevrouw Turnhout,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.
We zijn blij te horen dat u de deskundige voorlichting en begeleiding als bijzonder prettig heeft ervaren. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

PRETTIGE ONTVANGST MET KUNDIG PERSONEEL

PRETTIGE ONTVANGST MET KUNDIG PERSONLEEL

9 de março de 2026

Beste meneer Zeeman,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Epe, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Classificada 5 em 5 estrelas

Een fijne en prettige behandeling door…

Een fijne en prettige behandeling door een deskundig persoon.

3 de fevereiro de 2026

Beste meneer Wagena,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Epe, en dat u tevreden bent met onze prettige service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Classificada 4 em 5 estrelas

Alles wat men deed was goed

Alles wat men deed was goed. Direct geholpen duurt het iets te lang gelijk koffie het was goed voor elkaar

3 de fevereiro de 2026

Beste meneer Verweij,

gewoon goed

16 de dezembro de 2025

Beste meneer Holtman,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Epe en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Classificada 5 em 5 estrelas

Door het personeel wat er werkt.

Door het personeel wat er werkt.
Zij weten op een uitstekende manier met de klant om te gaan.

25 de novembro de 2025

Beste R.M. Wierdsma,

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima advies goed hoorapparaat en…

Prima advies goed hoorapparaat en vriendelijk personeel

16 de setembro de 2025

Geachte meneer van Ree,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent over uw hoortoestel. Wij hopen dat u uw gehoor weer optimaal kunt gebruiken. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Uitstekende

Ze geven je een goed gevoel en luisteren goed naar de persoon zelf naar zijn wensen

26 de agosto de 2025

Geachte meneer/mevrouw de Wilde,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Epe. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alle aandacht,goed is niet goed genoeg

5 de agosto de 2025

Beste meneer/mevrouw Huiskamp,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Epe en dat u tevreden bent over de hoortoestellen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik hoor nu pas wat ik al die tijd miste....

Prima eerfste contact en test. Daarna ruimere test en goede uitleg en informatie. Tenslotte prima hoorstoestellen gekocht. Wellicht iets duurder dan de concurrentie, maar uiteindelijk een tevreden en goed gevoel. Bovendien lokaal aanwezig, dus dat maakt de nazorg makkelijk.

27 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Conform website een afspraak gepland…

Conform website een afspraak gepland voor nieuw gehoorapparaat. Blijken ze geen tijd te hebben. Deed geen enkele moeite om toch klantgericht te denken. Hier houdt beter horen dan al oo.

24 de março de 2025
Opinião espontânea

Beste Consumer,

Bedankt voor uw bericht.

Graag komen wij met u in contact. Middels Trustpilot hebben wij helaas geen contactgegevens van u ontvangen. U kunt ons gemakkelijk bereiken via 0578 - 61 65 60.

Classificada 3 em 5 estrelas

De gehoortest

De gehoortest, aanmeten, levering was prima, maar nu een nabestelling wacht ik al 1 1/2 maand op

22 de outubro de 2024

Beste Dhr. A. Doornik,

Bedankt voor uw review.

Excuus voor het lange wachten. Inmiddels hebben onze collega's al contact met u opgenomen voor een nieuwe afspraak. Wij hopen u weer van harte te verwelkomen bij de desbetreffende Beter Horen winkel.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik was altijd zeer tevreden over het…

Ik was altijd zeer tevreden over het contact met Beter Horen in Epe. Maar helaas is mijn laatste keer erg tegengevallen. Door de desbetreffende audicien ben ik op een niet zo.n nette manier toegesproken toen ik in gesprek was met de baliemedewerkster omdat er bij mij wat onduidelijkheden waren over de manier van online afspraken te maken. Volgens de audicien " krijste !!!! Ik tegen de mederwerkster.(?) Pardon...vroeg alleen om uitleg en niet anders. Volgens de medewerkster ging de audicien idd te ver. Misschien heb ik een harde stem (misschien omdat ik slechthorend ben!!), maar krijsen slaat nergens op. Zo ga je niet met klanten om. Dus dit verdient geen schoonheidsprijs en voor mij geen advies meer voor anderen om naar Beter Horen te gaan in Epe...PS Waarvoor ik kwam, schoonmaken is wel gebeurd maar de instellingen die ik graag wilde veranderen is niet gebeurd en info over een T instelling kon de baliemedewerkster mij niet aan helpen, wilde ze aan de audicien vragen, maar mevrouw was volgens mij ook helemaal verbouwereerdover het gedraag van haar Collega.

10 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Beste Pmc,

Bedankt voor uw bericht.

Op basis van uw ervaring bij de desbetreffende Beter Horen winkel bieden wij onze welgemeende excuses aan. Inmiddels hebben wij uw ervaring doorgestuurd. Aangezien klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan, bent u natuurlijk welkom om hierover in gesprek te gaan bij onze collega's.

Beter Horen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.