Het was de tweede keer dat we na 5 jaar nieuwe hoortoestellen nodig hadden. Net als de vorige keer werden we wederom goed geholpen. Met onze ervaring konden we goed aangeven wat onze wensen waren. Hie... Ver mais
Localização
Alterar localizaçãoHof van Spaland 40, 3121 CB Schiedam, Zuid Holland, NL
Leia as opiniões dos outros
Ik ben blij met de behandeling die ze mij hebben gegeven. Vooral de technische uitleg en de gevolgen als ik deze of een andere selectie kies die erin staat. Een paar leuke gesprekken en zonder verpl... Ver mais
Goede service in de winkel Spaland Schiedam.. Landelijke klantenservice zeer amateuristisch. Deze laatste heeft geen meerwaarde als zij hun werk zo slordig doen. Verkeerde terugbel verzoeken, geven in... Ver mais
Service,goede informatie. Het is toch vreemd om voor het eerst binnen te lopen.Werd al snel op mijn gemak gesteld,hadden alle tijd voor me. Voelde me gelijk gerustgesteld. Had veel eerder moeten... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Hof van Spaland 40, 3121 CB, Schiedam, Zuid Holland, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Alles werd goed uitgelegd en je voelde…
Alles werd goed uitgelegd en je voelde je op je gemak. Er werd tijd voor je genomen

Resposta da Beter Horen - Schiedam
zo ik kan nu weer alles verstaan ,We…
zo ik kan nu weer alles verstaan ,We zijn daar in Schiedam heel goed en netjes geholpen ,
ik zal zeggen zo door gaan

Aandacht en advies
Aandacht van de medewerker en ber geven van advies door de medewerker,.
Heeft alle tijd voor je,

Resposta da Beter Horen - Schiedam
Om dat het personeel je vriendelijk…
Om dat het personeel je vriendelijk behandelen en alles goed uitleggen

Resposta da Beter Horen - Schiedam
Paar keer terug geweest om wat te…
Paar keer terug geweest om wat te vragen,altijd even behulpzaam, geduldig en vriendelijk

Goede ervaring
Goede ervaring, goed geholpen en zeer uitgebreide uitleg gehad over het gebruik van hoortoestellen.

Resposta da Beter Horen - Schiedam
deskundig en vriendelijk advies de…
deskundig en vriendelijk advies de toestellen zijn wel erg duur maar werken prima

Uitstekende service!
Ik werd rustig en deskundig en vooral vriendelijk geholpen. Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe hoortoestellen en over de streamer voor mijn tv.
Bij twijfel,stap binnen!!!!!!!!
Service,goede informatie.
Voelde me gelijk gerustgesteld.
Had veel eerder moeten gaan.
Heel blij met de gehoorapparaten.

Resposta da Beter Horen - Schiedam
De medewerker nam de tijd voor mij.
De medewerker heeft de tijd voor mij genomen en duidelijke uitleg gegeven over zowel de mogelijkheden, de kosten en het gebruik van de hoortoestellen.
Bij 1e en 2e bezoek in de winkel…
Bij 1e en 2e bezoek in de winkel vriendelijk en kundig geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd.
Prima geholpen maar miste wel een kop…
Prima geholpen maar miste wel een kop koffie.
Cros gehoortoetel
Ik werd goed geholpen en de uitleg was duidelijk. De cross gehoortoestel heeft mijn leven veranderd.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.