Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Na een doorverwijzing kwam ik bij Remco van Beterhorren.nl terecht, ik mailde mijn vraag en diezelfde dag hadden we al 3 x gemaild wat ik precies wilde en een afspraak gemaakt! Het was allemaal maatwe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

In een woord top!! Allereerst is Remco super netjes, duidelijk en wordt alles snel opgepakt. De uitleg van de mogelijk oplossingen, het opmeten, de offerte en levering: alles ging super snel en werd v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke uitleg wat de mogelijkheden waren. Snelle levering en afspraken werden nagekomen. De hor bij de deur liep niet goed, deze werd meteen weer meegenomen en er kwam een nieuwe. Er hoefde pas be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het bedrijf Beter Horren reageerd heel snel voor het maken van een tijdstip voor het maken van een afspraak bij ons. Wij werden vakkundig uitgelegd wat de mogelijkheden waren voor het plaatsen van de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cortinas e persianas

Ook zo’n last van vliegen en muggen binnen? Tijd om aan BETER HORREN te beginnen! "Luxe horren op maat gemaakt. We helpen u met de keuze voor de juiste hor. ✅ Voordeligste prijs ✅ A- kwaliteit ✅ Snelle levering ✅ Montage service*

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

127 opiniões

Beter horren

Beter horren, de naam dekt al de lading! Maar toch wil ik dit toelichten.
Remco heeft bij ons een hordeur en een hor met verduistering voor een tuimelvenster op zolder geplaatst. Ondanks dat Beter horren geen showroom heeft liet hij bij het eerste bezoek alle mogelijkheden zien.
En met zijn adviezen konden wij een paar weken (afhankelijk van de levertijden) nadat het snel en vakkundig werd geplaatst genieten van onze aankoop. Nu nog even wachten op de zomer…
Beterhorren? Beter ga je niet vinden!

12 de setembro de 2025

Vakkundig

Snel en prettig in contact, maar ook in het leveren! Remco is vakkundig en vriendelijk. Erg blij met de horren. De prijs-kwaliteit is erg goed.

1 de setembro de 2025

Prachtige horren!

Prachtige horren,gemakkelijk van binnenuit te plaatsen en draai/kiepraam kan met de horren erin evengoed gesloten worden,Heel blij mee!

14 de agosto de 2025

Snelle service

Snelle service, goede kwaliteit.
Wij hebben drie horren besteld om uit te proberen en er volgen er zeker nog meer.

14 de junho de 2025

Mooie, handige deurhorren.

Wij hebben twee horren laten plaatsen. 1 bij de voordeur en 1 bij de achterdeur. Ze werden vrij snel en professioneel geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met de horren en de snelle reacties op vragen. Een echte aanrader.

4 de julho de 2025

Prima!

Prima! Vriendelijk, snel en proffesioneel. Remco reageert snel. Horren snel geleverd, geïnstalleerd en van goede kwaliteit. En ook een uitstekende service achteraf.

5 de agosto de 2024

Super snelle service

Super snelle service, inmeten aan huis, heldere communicatie. Alles is netjes gemonteerd, geen mug of vlieg die in ons huis meer binnenkomt!

16 de junho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.