Bethard Group Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Tippa inte hos dessa bedragare, det finns ingen bonus allt e ett skam. De kommer skylla på att det är du som gjort fel men det är en del av deras strategi för att skylla ifrån sig efter att de blåst e... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Satte in och skulle få bonus. Dubbelkollade med supporten som sa att bonus kommer så fort mitt första spel blivit rättat. Sen efter mitt första spel blivit rättat fick jag ingen bonus och supporten sk... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Går ej att göra uttag. Testat alla min konton jag gjort insättning på, går ej att göra uttag på något. Kontaktat kundtjänst 4 gånger, kommer bli en 5:e gång också :) Kan dem inte lösa direkt så avsl... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

En oseriös bettingsajt som inte betalar ut den bonus de utlovat. Jag öppnade konto via deras länk och läste villkoren om omsättningskrav och lägsta odds. Efter att jag uppfyllt villkoren så betalde de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Casino
  2. Agência de apostas
  3. Casa de jogos
  4. Serviço de jogos de azar
  5. Casino online ou agente de apostas
  6. Vendedor online de apostas desportivas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Become a winner with Bethard. We have the best odds, great slots and table games at our casino and live casino, and of course the best offers.

Informações de contacto

• Athol Street 33, IM1 1LD, Douglas, Ilha de Man

• bethard.com

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

155 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

28 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt ok sida

SÄMSTA SIDAN EVER , inte på slotsen , fine vi tog ut 1771,90kr , MEN DET CRASHAR LEGIT hela tiden ,3 spins , "väntar på servern" "internal server error" KONSTANT , GÅR att vinna , men alla slots laggar ur 24/7 testat via mobilen och allt , men ingen skillnad, tack för 1571.90kr plus iaf

4 de novembro de 2025

Falsk bonus

Vann 7000kr men fick inte ta ut dom då dom tyckte skulle enbart 50kr per spins med en omsättning på x20 sen x1 så 4000kr minst var tvungen och ha i vinst o möjligt o gå i vinst på 50kr per spins nej det finns bättre casino som speedy casino dom lovar vad dom säger.

25 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Satsade 500kr fick 1000kr sen spelade…

Satsade 500kr fick 1000kr sen spelade jag och vann 20k men då fick jag omsätta dom 20k ok jag omsatte 20k spelade 40kr insatsen som max när allt var klar skulle ta ut 25k med Swish då ska dom kontrollera och 9 timar efter får ja mail att jag får bara mina 500kr tillbaka och dom tog hela vinsten bort i mailet står det massa link att läsa villkoren för bonus o.s.v. men kommer att anmäla dom

23 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Luras inte av deras insättningsbonus…

Luras inte av deras insättningsbonus eftersom både den OCH din insättning måste omsättas 15x innan du får göra något uttag alls. Inser du ditt misstag och försöker avbryta så får du inte ut pengarna och de vägrar avbryta pågående bonus även om man gått plus, så insättningen är helt låst. Kanske får man loss det efter 2 mån när bonusen förfaller men oklart, jag antar att de hittar på något nytt då.

15 de julho de 2025

Oseriöst företag

Oseriöst företag – undvik!
Företaget är snabba på att ta emot insättningar, men när det kommer till uttag tar det stopp. Trots flera försök har jag fortfarande inte fått ut mina pengar. Dålig kundservice

9 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Oseriöst företag som kräver att man…

Oseriöst företag som kräver att man omsätter sin insättning minst en gång. Så om man vill ta ut pengar som man satt in och bestämt sig att inte spela för så vägrar de! ANVÄND INTE DENNA SIDA! DE KOMMER STJÄLA DINA PENGAR! Förhoppningsvis förlorar de sin licens snart!

18 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Sämsta jäkla upplevelse av Kundtjänst…

Sämsta jäkla upplevelse av Kundtjänst på sidan. Spelat där till & från en längre tid och har nu råkat ut för att 2st bettingrundor i rad i Relax-gamings Blackjack-slot inte gått igenom och fått Cahsier error meddelande ruta. Pengarna drogs från spelkontot utan man spelat rundorna och inga pengar tillbaka nu efter 1 veckas väntan utan bara samma svar hela tiden från Kundtjänst att ärendet ligger under behandling. För all del gott folk välj annat Casino och spela inte här!!! Får ni problem kan ni räkna med värdelösaste supporten

28 de abril de 2025

riktigt dåligt casino

riktigt dåligt casino, av någon anledning så betalar samma slots på andra sidor ut oftare fast den ska ha samma RTP.
och sen har jag märkt att när man kommer in i bonus spel så vinner man alltid en strunt summa vilket också skiljer sej från andra sidor. som ett exempel på casinostugan och svenska spel på samma slot där är vinsten i bonus spel avrage 60-80kr på bethard så är det alltid 30-40 och har man free spins och vinner 30kr på ett av dom så kommer resten av alla spins ge 0 vilket också skiljer sej från casinostugan och svenskaspel, ändå så är det samma slot.

11 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Min vän spelade på den casino fick en…

Min vän spelade på den casino fick en stor vinst och tog ut vi sten från spel konton! Har fortfarande inte fåt pengar utbetalda ! Dom kommer med ursäkter att han står i kön för utbetalning att dom utreder ! Bara ljuger han skriver dagligen men ingen resultat! Han försökte att får pengar tillbaka på spelkontot men dom seger att det inte går!han ska anmäla dom! Spela inte på bethard casino !

10 de fevereiro de 2025

Spela aldrig här

Spela aldrig här, vann precis 7 tusen och de konfiskerade mina pengar vid uttagetför att jag la ett för ”högt” bet. Ni kan enkelt bli scammade precis som jag. Lägg aldrig in här!!!

10 de fevereiro de 2025

UNDVIK

UNDVIK. Var otroligt bra i början men började kräva 5-6 dokument för att kunna göra ett uttag. Nästanintill omöjligt att bli verifierad för de hittar nya sätt att blåsa dig ändå. Simon är en otrolig skojare på kundtjänsten, akta er för honom oxå.

20 de janeiro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.