What a con, watch out you may sign up for a week and they then deduct £32 from your account. I’ve been totally scammed Terrible company do not use them you have been warned

Fantastic app, super user-friendly. It's got everything - fasting counter, water, calories, even recipes and workout plans. But, it could use a few tweaks here and there, like a better way to log cust... Ver mais

Just a heads up for anyone considering BetterFast - you'll need a smartphone to use it. I wish I knew this earlier, as I initially tried to access it on my old phone without success. Once I upgraded m... Ver mais

1. Serviço de fitness e nutrição

BetterFast is an app that makes intermittent fasting easy. It helps you keep track of your fasting schedule, what you eat, and how much water you drink. The app has lots of fasting plans to choose from and it even tracks your progress. There's a bunch of healthy recipes to try, and the app can make a fasting plan just for you. BetterFast also has an AI coach to keep you on track, personalized meal plans, reminders, and it even helps you make grocery lists. Whether you're new to fasting or have been doing it for a while, BetterFast is a great tool to help you lose weight and stay healthy.

4,5

What a con

I’ve been totally scammed
Terrible company do not use them you have been warned

26 de novembro de 2024

Uitstekend en gelukkig

Met een drukke baan en gezinsleven vond ik het lastig om aan mijn gezondheid te denken. BetterFast heeft dat veranderd. Het instellen van mijn vastenschema en de dagelijkse logfunctie helpen me om op de juiste koers te blijven, zelfs op hectische dagen. Ik waardeer vooral de hydratatieherinneringen.

14 de abril de 2024

Slecht dieet

Slecht dieet. Inhoudsmaten klopen niet omdat het Amerikaans gekopieerd is. Je moet 3x per dag gerechten koken. Daar heb ik geen tijd voor als ik werk. Ik kreeg ook geen geld terug. Ik ben 70€ kwijt!

28 de abril de 2024

It's a Game changer

After using BetterFast for a while, I've noticed a significant decrease in my cravings for sweets and junk food. The fasting schedule has somehow reset my appetite preferences, leading to natural weight loss.

25 de abril de 2023

Worth it

Worth it! After trying various apps, BetterFast is by far my favorite. It personalizes my journey and keeps me motivated.

11 de março de 2024