Beugelflessen Kopen Opiniões 65

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super snelle service, binnen 24 uur afgeleverd. Prima kwaliteit beugelflessen. De flessen waren heel goed verpakt, zelfs elke fles met een kunststof netje om beschadiging te voorkomen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goeie prijzen, komt snel, veilig en goed ingepakt aan, goeie kwaliteit. Echt tip-top in orde, eigenlijk. Niets ingewikkeld aan, zoals het hoort. Glas, rubber, en porselein. Perfect herbruikbaar en ze... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Comerciante de vidro

Beugelflessen-kopen.nl is specialist in glazen beugelflessen, potten en accessoires voor thuis en professioneel gebruik. Je vindt hier stevige, herbruikbare flessen van 100 ml tot 1 liter, standaard geleverd met beugelsluiting. Bestel je op werkdagen vóór 18:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis. Vanaf €30 wordt er gratis verzonden binnen Nederland. Bij Beugelflessen-kopen.nl kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en snelle service.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

65 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Beugelflessen kopen, zeker doen

Super snelle service, binnen 24 uur afgeleverd. Prima kwaliteit beugelflessen.

13 de abril de 2026

Resposta da Beugelflessen Kopen

Fijn voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van de beugelflessen.

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd, flessen waren zeer goed breukbestendig ingepakt.

10 de abril de 2026

Resposta da Beugelflessen Kopen

Goed om te horen dat je bestelling op tijd is aangekomen en dat de flessen goed en veilig verpakt waren. Bedankt voor de review :)

Prachtige stevige flessen ontvangen

Prachtige stevige flessen ontvangen. Werden snel geleverd en heel goed veilig verpakt om schade te voorkomen.

31 de março de 2026

Resposta da Beugelflessen Kopen

Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Er was een klein probleempje met mijn…

Er was een klein probleempje met mijn bestelling en binnen de 5 minuten was het opgelost! Uitstekende service en heel betrouwbaar!

30 de março de 2026

Resposta da Beugelflessen Kopen

Bedankt voor je positieve woorden!

Snelle

Snelle, correcte levering

28 de março de 2026

Resposta da Beugelflessen Kopen

Bedankt voor je bestelling de review!! :)

nice delivery

20 de março de 2026

Resposta da Beugelflessen Kopen

Thank you for your kind review!! We're glad to hear your delivery went smoothly and we hope to serve you again soon.

Perfecte levering

Perfecte levering, degelijke verpakking.

9 de março de 2026

Resposta da Beugelflessen Kopen

Bedankt voor je mooie review en fijn om te horen dat de levering en verpakking naar wens waren. Daar doen we het voor!!

Denken in oplossingen

Keurige nette levering en prijs kwaliteit verhouding met verend kosten de beste. Ik kon betalen via Bol en heb voor die optie gekozen. Dan kan ik betalen na levering. DPD had het pakket bij de buren afgeleverd. Die waren vervolgens dagen niet thuis. Gister acond zag ik licht branden en kon ik ze ook horen. Er werd niet gereageerd op mijn aanbellen. Ik ben blijven aanbellen en kloppen. In aanvang zei de buurvrouw niets te hebben ontvangen. Ik melde gelijk dat ik contact had gehad met de website en dat die een onderzoek zou laten opstarten. Het pakket kwam opeens tevoorschijn. Verkoper is zeer vriendelijk en gericht op oplossingen. Toonde ook begrip. Ik heb ook gisteren gelijk de factuur betaald. Klasse dus.

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Beugelflessen Kopen

Bedankt voor je uigebreide review en voor het delen van je ervaring.

Vervelend dat het pakket bij de buren was afgeleverd terwijl zij niet thuis waren, maar goed om te horen dat het uiteindelijk terecht is gekomen. Bedankt voor de vele pogingen die je hebt ondernomen om het pakket boven water te krijgen!!

Fijn dat je het contact als prettig hebt ervaren. Dat is wederzijds!

Classificada 5 em 5 estrelas

Excellent experience beginning to end

Website is very easy to navigate, great assortment. Unfortunately the 1litre bottle was not available but the seller thought along and sent .75L ones. The quality of the bottle is amazing and perfect for fermentation. Packaging was done very well with protection! definitely would recommend

20 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Beugelflessen Kopen

Thank you so much for the kind words! We really appreciate you taking the time to share your experience. Thanks as well for thinking along with us. We’re happy to hear that the alternative bottles worked out well and met your expectations! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik deed hier een spoedaanvraag

Ik deed hier een spoedaanvraag, hiervoor verliep het contact heel snel en goed via whatsapp. Uiteindelijkwas mijn vraag té spoed en was het product niet leverbaar, toen heb ik direct netjes het geld terug gekregen.

29 de janeiro de 2026

Resposta da Beugelflessen Kopen

Dank je wel voor je review! 😊 Jammer dat de bestelling uiteindelijk niet door kon gaan vanwege de hoge spoed. We staan graag voor je klaar om je een volgende keer wél te helpen! 🙌

Top flessen

Top flessen, netjes verpakt en snel geleverd 👍

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Beugelflessen Kopen

Bedankt voor de review!! Fijn om te horen dat alles naar wens was :)

Super service

Super service, netjes verpakt.
Ik koop er nog

Super communicatie
Goed levering

24 de janeiro de 2026

Resposta da Beugelflessen Kopen

Bedankt voor de waardering en het achterlaten van de review!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.