Bewustbestellen Opiniões 16

4,2

Informações sobre a empresa

1. Loja
  2. Loja de lembranças

Bewustbestellen.nl is een duurzame webshop met zorgvuldig geselecteerde producten die goed zijn voor mens, dier en planeet. We bieden eco-vriendelijke alternatieven voor dagelijks gebruik, van huishoudelijke artikelen tot verzorgingsproducten. Al onze items zijn zoveel mogelijk natuurlijk, herbruikbaar, eerlijk geproduceerd en vrij van schadelijke stoffen.

Informações de contacto

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Nog steeds niks ontvangen

Nog steeds niks ontvangen
Dus graag actie en reactie

2 de dezembro de 2025

Beste Kristine,

Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor.

Wij hebben u hierover inmiddels ook per e-mail benaderd om dit samen op te lossen. Op basis van de track & trace leek het pakket correct te zijn bezorgd, waardoor wij tot uw review niet op de hoogte waren van dit probleem. Wij hebben uw bestelling direct nagekeken en volgens de track & trace-informatie is het pakket namelijk al op 5 december als bezorgd gemeld.

Wij vragen u vriendelijk om te controleren of het mogelijk bij buren is afgeleverd of bij een afhaalpunt in de buurt ligt. Tegelijkertijd gaan wij dit ook verder onderzoeken bij de vervoerder, zodat we dit zo goed mogelijk voor u kunnen oplossen.

Mocht het pakket niet worden teruggevonden, dan zoeken wij uiteraard naar een passende oplossing voor u.

Tevreden klant

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling!

2 de dezembro de 2025

Beste Sofie,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel en correct is afgehandeld. Graag tot een volgende keer 🌱

Snel en zorgvuldig geleverd

Snel en zorgvuldig geleverd. Prima product

21 de novembro de 2025

Beste Therese,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel en zorgvuldig was en dat het product naar wens is. We zien je graag weer terug 🙂

Classificada 4 em 5 estrelas

Geleverd wat gevraagd was

Geleverd wat gevraagd was

20 de novembro de 2025

Beste Frank Van Oppen,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je hebt gekregen wat je had verwacht. We streven er altijd naar om precies te leveren wat onze klanten nodig hebben. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Fijne webshop

Fijne webshop. Mooi product. Snelle verzending. Dank jullie wel.

19 de novembro de 2025

Beste Tessa,

Hartelijk dank voor je geweldige review! :-) We zijn blij te horen dat je tevreden bent met zowel het product als de snelle verzending. Het betekent veel voor ons dat je je positieve ervaring deelt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Snelle levering. Mooi product

8 de novembro de 2025

Beste Stegeman,

Bedankt voor je positieve review! :-) We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als het product. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Het artikel is precies wat ik zocht

Het artikel is precies wat ik zocht, de juiste maat en een mooie kleur. Handig in het gebruik.

14 de novembro de 2025

Beste ACM Ligtenberg,

Dank je wel voor je mooie review! :-) Fijn om te horen dat het artikel precies is wat je zocht en dat de maat en kleur goed passen. We zijn blij dat het ook handig in gebruik is. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Beste Edith,

Dank je wel voor je geweldige review! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de prijs. :-) We doen ons best om onze klanten de beste waarde te bieden. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn!

Top service!

Super nette afhandeling van de bestelling, goede communicatie.

30 de outubro de 2025

Beste Kn,

Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met de afhandeling van je bestelling en onze communicatie. We streven altijd naar de beste service voor onze klanten en het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Kwaliteit en duurzaam

Snelle levering gehad, kwalitatief product! En eindelijk een klei wat niet snel uitdroogt

22 de outubro de 2025

Beste Aat Ka,

Dank je wel voor je geweldige review! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de kwaliteit van het product. Fijn om te horen dat de klei aan je verwachtingen voldoet en niet snel uitdroogt – we streven er altijd naar om duurzame en kwalitatieve producten aan te bieden. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen als klant!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kon niet ingelogd komen bij Bol.com…

Ik kon niet ingelogd komen bij Bolcom .Ik heb toen de klantenservice gebeld die hebben me geweldig geholpen en daarna ontving ik van een medewerker van Bol.com een fijn stuk chocolade .Bedankt Alexander.

18 de outubro de 2025

Beste J Esch,

Dank je wel voor je review! Het klinkt alsof je bij Bol.com hulp hebt gekregen, maar wij zijn Bewustbestellen.nl. Fijn om te horen dat je goede ervaringen hebt met hun klantenservice! 😊
Als je ooit vragen hebt over een bestelling bij ons, staan we natuurlijk klaar om je te helpen!

Weerkerend nieuwigheden ontdekken

Ondertussen al verschillende zaken besteld en geprobeerd. Stuk voor stuk tevreden.
Van de fietstas tot de shampoobar. Aanraders.
Service ook dik in orde.

7 de outubro de 2025

Beste Sven Snyders,

Hartelijk dank voor je fantastische review! We zijn zo blij te horen dat je tevreden bent met alles wat je hebt besteld, van de fietstas tot de shampoobar. Het betekent veel voor ons dat je de producten aanbeveelt. We doen altijd ons best om de beste service te bieden, en het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor nieuwe ontdekkingen!

Bewustbestellen.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.