erg blij met mn shirt
erg blij met mn shirt! zeker een aanrader als je fris voor de dag wilt komen
Be Your City ontwerpt hoogwaardige T-shirts met unieke stadsprints, waarin iconische steden en architectuur op een creatieve manier worden verwerkt. Onze designs combineren stijl, kunst en kwaliteit, zodat jij jouw favoriete stad met trots kunt dragen. Draag de wereld, draag jouw stad.
Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
erg blij met mn shirt! zeker een aanrader als je fris voor de dag wilt komen
De service was top! Kwaliteit van de shirts evenals de designs zijn geweldig!
Shirt bestellen ging simpel en snelle levering. Mooi shirt met stoere print! Goede kwaliteit ook! Ze vallen wel groot dus let op maat! Ik heb normaal maatje L en nu een S. wordt toppertje deze zomer!
Mooi shirt, goede kwaliteit. Zit comfortabel en blijft mooi na het wassen. Zeker een aanrader!!
Mijn bestelling was van top kwaliteit, zeker voor die prijs. Contact opnemen ging erg goed en ik ben goed geholpen bij mijn aankoop. Een echte aanrader!
Het is goede kwaliteit en is snel bezorgd
Product was snel binnen en was van goede kwaliteit. Ook een fijne website waar alles duidelijk te vinden is
Een leuk t shirt met een persoonlijk aandenken aan de stad. Het zou ook leuk zijn als er meerdere kleuren shirts komen.
Geweldige kwaliteit en een super mooi design!! Daarnaast was ook de levering erg snel!
Het T-shirt werd snel geleverd en de kwaliteit is erg goed. Het is niet transparant en het ontwerp is erg mooi. Ik raad ze aan als cadeau of voor je zelf.
Echt een top T-shirt, geweldig design en top kwaliteit. Het was ook snel geleverd
Het shirt heeft een hele goede kwaliteit en waren snel binnen. Erg tevreden met de service!
heb het Breda shirtje besteld, deze beviel heel goed. het is een fijn shirtje met een goede kwaliteit. ik kan deze zeker aanraden!