Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Beyoushop.dk sælger fede strømpebukser i alverdens farver og mønster og lækre accessories! Vi har lækre ting fra b.la. Fiore og Sui Ava!
Informações de contacto
Gasværksvej, 7900, Nykøbing M, Dinamarca
- info@beyoushop.dk
- beyoushop.dk
Elsker mine nye strømpebukser
Elsker mine nye strømpebukser
De er så flotte god kvalitet
Hurtig levering
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til kundeservicen
Vil klart anbefale

Perfekt
Hurtig levering og alt spiller. :) Kunne helt klart finde på at bestille derfra en anden gang.

Resposta da Beyoushop
Dejlig personlig hilsen i pakken og hurtig levering
Dejlig personlig hilsen med i pakken og hurtig levering.

Resposta da Beyoushop
Der er rigtig god service og man får…
Der er rigtig god service og man får hurtigt svar på sine spørgsmål. Rigtig god kvalitet og størrelsen passer.

God oplevelse
Helt igennem fantastisk produkt og fantastisk service😍
Har købt en del og har aldrig været skuffet😍

Resposta da Beyoushop
Helt igennem fantastiske vare😍 hurtig…
Helt igennem fantastiske vare😍 hurtig levering❤️
FANTSTISK service🤩🤩🤩

Helt igennem ringe.
Helt igennem ringe.. købte produkt som der var huller i.. da jeg spurgte om penge retur - fik jeg af vide at jeg skulle lave en ny ordre😡 scam! Snyd! Bedrageri!

Dårlige strømpebukser dårlig service
De går og værner om at deres strømpebukser er af god kvalitet men dem jeg modtog var ødelagt.. Altså der var nogle huller hist og her, det blev meldt ind og så fik jeg en ny bestilling hjem efter at have klaget men de var også i stykker. Der står på hjemmesiden at de primære varer på webshoppen er strømpebukser men jeg vil ikke købe noget andet hvis det er standarden og jeg fraråder folk som skulle have tanker om at handle find et andet sted
mvh
Marianne.

Super god service
Super god service! Bestilte 2 par strømpebukser og de er bare så fine! Der var lidt slik med i pakken og papiret var så fint, det var en helt luksus at modtage ordren og pakke den op 💜

Absolut en god oplevelse
Super god handelsoplevelse. Fine strømpebukser med lækre mønstre - De pifter virkelig et ellers halvkedeligt outfit op! Mega tilfreds.

Resposta da Beyoushop
Fantastisk service og god kvalitet
Fantastisk service og virkelig god kvalitet. Kæmpe anbefaling herfra!

Resposta da Beyoushop
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.