Szép autót sikerült vennem jó áron . Az árverésvezető mindenben segített, engem is képviselt nem csak az eladó érdekeit. A 7,5 % árverési díj teljesen reális és megfizethető.
Oerhört proffsigt hanterat genom hela affären. Upplevde en genuin omtanke om mig som kund och att grabbarna på Bidders Highway verkligen ville göra allt så att det blir rätt för alla parter. Det är ty... Ver mais
Jag tycker er sajt är lätt att navigera i. När man väl budar på ett objekt så kommer informationen löpande på ett proffsigt sätt. Det enda som blev ett väggupp var när jag vann budet och godkände r... Ver mais
Auktionssajten för samlarbilar. Bidders Highway har det bästa utbudet av klassiska bilar till rätt priser. Köp eller sälj din legendariska drömbil idag!
Vikingavägen 17A, 13333, Saltsjöbaden, Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

Resposta da Bidders Highway
Min erfarenhet av Bidders Highway har varit mycket negativ. Jag upplever att tjänsten inte utfördes enligt vad som utlovades. Fotograferingen höll låg kvalitet och min annons förnyades inte trots att jag förväntade mig det. Motorcykeln hamnade bland äldre/avslutade annonser, vilket enligt min mening påverkade exponeringen negativt.
Jag kontaktade företaget och framförde mina synpunkter, men upplever inte att problemen löstes. Trots den pågående tvisten har jag nu fått ett inkassokrav, vilket jag anser är anmärkningsvärt.
Jag rekommenderar andra att noggrant läsa villkoren och dokumentera all kommunikation om de väljer att använda tjänsten.

Resposta da Bidders Highway
Proffsigt, effektivt och med adekvat information om fordonet och auktionsförfarandet. Snyggt presenterat och genomfört. Lite svagare när det kom till personlig uppföljning och kkontakt.

Resposta da Bidders Highway
Fantastisk nemt og betryggende at handle selvom man er dansker ☺️👍🇩🇰🇸🇪

Resposta da Bidders Highway
Bra support, effektiv annons. Rätt typ kunder kontakrade mig, slapp alla "sista pris"-typer.

Resposta da Bidders Highway
Kan va lite svårt att få kontakt och veta om bilen är såld eller inte. En sak till, ingen betalning för bilen från köparen och det har gått 5 veckor.

Resposta da Bidders Highway
Beskrivningen var helt felaktig.
Jag vann en auktion på en bil där det stod på flera ställen i annonsen att den har bromsarna godkända och bilen är fullt körbar med fungerande mekanik rakt igenom.
När jag kom dit för att hämta den saknades vatten i kylaren, säljaren frågade om jag hade vatten med mig men gick sedan själv och hämtade en liter som jag hällde i kylaren. Vattnet rann ut mitt på kylaren eftersom en fläktvinge gått in i kylaren.
Vidare var en bromsslang till ett framhjul lagad med slangklamma...
Såklart köpte jag inte bilen och ringde till Bidders Highway och de sa att eftersom bilen väsentligt skilde sig från beskrivningen skulle jag kunna slippa betala slagavgiften på 5000kr.
Efter jag har varit där så har säljaren lagat bilen så Bidders Highway kräver mig ändå på betalningen, eftersom de inte är ansvariga för bilens skick, och nu stämmer ju beskrivningen...
Jag har just pratat med Bidders Highway i telefon och de är i sin fulla rätt att kräva in betalning av slagavgiften, men i det här fallet hade det varit fint med lite goodwill.

Resposta da Bidders Highway
Professionella tjänster och genomgående trevliga kontakter samt bra aktiviteter för att ge goda förutsättningar för en lyckad försäljning.
Bra beskrivning och smidig affär med säljaren.
Im very pleased with Bidders Highway. My experience is great, professional and very helpfull people! 5 star review all the way
En trevlig och bra upplevelse samt mycket bra back upp om jag behövde hjälp med frågor eller något annat Lage Hansson
Min bil blev såld och det vara ganska många bud givare vilket är en indikation att Bidders Highway har en god spridning bland människor som är intresserade av lite speciella bilar.
Kunnig och kompetent personal. Trevligt bemötande och utmärkt service!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.