Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens
  2. Agência de turismo
  3. Operador turístico
  4. Agregador de viagens

Informação fornecida por diversas fontes externas

Marknadens bredaste utbud av resor, hotell, flyg, kryssningar, charter och sista minuten

Informações de contacto

2,5

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

9 opiniões

Ett riktigt dåligt företag

Ett riktigt dåligt företag. Vi begärde VIP support så att vi enkelt kunde boka resor på helgtid eller med olika tidsskillnader. Vi betalade och fick ett nummer men när vi ringde på det numret blev vi utskällda. Rekommenderar starkt att hitta någon annat resebolag!

1 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi använder BIG Travel i alla…

Vi använder BIG Travel i alla koncernens resor i Sverige och i utlandet. Vi arbetar med krävande kunder som bl. a Polestar globalt och reser till alla deras sajter runt om i världen och igör installationer. Allt måste klaffa.
När vi bokar manuellt så får vi otroligt bra service av resebolagen. Portalen väldigt enkel och bra.
Superbra bolag att arbeta med.
Anders Myrbäck
CEO TopRight Nordic

1 de março de 2024

Oseriöst företag

Svåra att nå. Felaktiga bokningar. Tyvärr är min arbetsplats avtalskund. Evighetslånga telefonköer. Mina biljetter bokades så sent att jag inte fick den resa jag i god tid önskat eftersom de platser jag ville då var slutsålda.

Telefonkön är enormt lån. Jag ringde 10.30 och då har de en funktion som innebär att de ringer när det är min tur i kön. 6 timmar senare ringer de. 6 timmar!!! Är det ens möjligt att ha en 6 timmar lång telefonkö. Vilket seriöst bolag har det??? Jag skickade ett mail som de besvarade ganska snabbt där de skrev att det hade det lugnt, men de ringde inte iallafall under hela dagen. Smart för om de tar hand om kunder som är missnöjda så innebär ju det att man måste lösa problem och det är ju knappast detta företags främsta egenskaper. Helt otroligt dåligt. Eftersom företaget gjort en felaktig bokning kan jag inte resa som det var tänkt så nu måste jag betala resan själv och då är det ju inte säkert att det finns biljetter kvar. Riktigt oseriösa! Teckna absolut inga företagsavtal med detta usla bolag!!! Och gör du det, räkna med att du inte hinner i tid och att det blir väldigt dyrt och att du får sämre biljetter.

2 de outubro de 2023

Varning!

Tyvärr ett företag som är näst intill omöjliga att komma i kontakt med (telefon, mejl, chatt), ännu svårare att försöka beställa en enkel tågresa. Borde byta namn till Big Trouble!

22 de setembro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.