Welcom bij Bosselaar Opiniões 2883

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben zeer goed geholpen mede doordat de eigenaar de winkelmedewerker bijstond. En hij mijn oude telefoon tegen een mooie prijs inruilde. Weet niet of het allemaal goed was gegaan zonder eigenaar i... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ze hebben mij geholpen om een goede keuze te maken voor mijn nieuwe telefoon. Alles overgezet van mijn oude telefoon. Kortom behulpzaam en zeer vriendelijk. Erg prettig!!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Er wordt kort en bondig gezegd wat de verschillen zijn tussen de diverse smartphones. Maar wat ik vooral heb gewaardeerd is dat men de tijd neemt om alles van mijn oude smartphone over te zetten op de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento de telecomunicações

De teams van Welcom bij Bosselaar in Apeldoorn en Boxmeer staan voor de volledige ontzorging van de klant. Wij helpen u niet alleen met het juiste advies en aankoop, maar regelen ook alle zaken rondom het aansluiten, overstappen en overzetten van uw gegevens. Wij zijn een echte specialist op het gebied van mobiele telefoons en abonnementen. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan beschermhoezen, screenprotectors en laders. En kunt u voor reparatie van uw telefoon of tablet bij ons terecht!

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

3 mil opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Overstappen provider en inruil oude toestel

Weet niet of het allemaal goed was gegaan zonder eigenaar is allemaal erg jong personeel en weet niet of ze al van alles op de hoogte zijn.
Maar verder fijne winkel goed advies vriendelijk personeel.

25 de abril de 2026

Goed geadviseerd, netjes geholpen

Keurig geholpen met een goed passend advies. Niet opdringerig en ook niet naar een veel duurder toestel gepraat. Ook overzetten van de gegevens van mijn oude telefoon maar de nieuwe goed verzorgd en uitgelegd tegen een geringe vergoeding.

22 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Lang wachten op hulp

16 de abril de 2026
logótipo da Welcom bij Bosselaar

Resposta da Welcom bij Bosselaar

Beste heer Jans, wij vinden het erg jammer dat u ons een 1-ster review geeft alleen om het feit dat u lang moest wachten. U bent door ons uiteindelijk goed geholpen. Aangezien wij een succesvolle winkel zijn, wil het wel eens voorkomen dat het druk is. Omdat wij iedereen graag de aandacht willen geven die hij of zij verdiend, kan het daardoor mogelijk zijn dat u wat langer moet wachten. Daarom hebben wij ook de mogelijkheid om een afspraak te maken. U heeft daar helaas geen gebruik van gemaakt en ervoor gekozen gewoon langs te komen. Dat is natuurlijk prima, maar daardoor moest u wat langer wachten.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.